DoubleTree by Hilton Hotel & Suites Houston by the Galleria

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
5353 Westheimer Road Houston, TX 77056-5474

Promoties

Corporate Gatherings at the Galleria!

01-04-2023 – 30-06-2028

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
3

Bekroningen

• Winnaar van de „Mayor's Proud Partner” Award 2010 voor uitmuntendheid in dienstverlening en hulpverlening aan de gemeenschap. • Winnaar van TripAdvisor's Certificate of Excellence

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 25 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 30,00 / dag
  • Valet parkeerserviceUS$ 38,00 / dag

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Hotel & Suites Houston by the Galleria

Totale vergaderruimte9.202 ft²
Vergaderzalen8
Grootste zaal1.560 ft²
Op één na grootste zaal1.560 ft²
Ruimte (privé)6.300 ft²
Ruimte (semi-privé)2.382 ft²
Ruimte (buiten)1.400 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers476
Eenpersoons (1 bed)189
Tweepersoons (2 bedden)238
Suites238
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 99,00 – US$ 299,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 109,00 – US$ 299,00
Belastingtarief17,7%
Bezettingsgraad17,7%

Lokale attracties

winkelcentrum Galleria

Winkelen
Op 1 block afstand
Met zijn verbluffende architectuur, uitzonderlijke winkelmix en kenmerkende stijl van entertainment heeft The Galleria zichzelf gevestigd als de #1 winkel- en toeristische bestemming in Houston met meer dan 24 miljoen bezoekers per jaar. The Galleria bevindt zich onder spectaculaire glazen atria en beschikt over meer dan 375 luxe/luxe winkels en restaurants en een indrukwekkende ijsbaan. Dit winkelcomplex van wereldklasse toont de beste namen in de detailhandel, waaronder Neiman Marcus, Cartier, Gucci, Tiffany & Co., Saks Fifth Avenue, Macy's, Ralph Lauren Collection, Louis Vuitton, Chanel en Nordstrom.
5085 Westheimer Road
Houston, TX, US 77056

Minute Maid Park

Recreatie
Op 14 minutes afstand
Minute Maid Park, een juweel in de kroon van de majestueuze skyline van het centrum van Houston, is de thuisbasis van de Houston Astros! Het honkbalveld in de binnenstad zet de trotse traditie van visionaire innovatie op het gebied van stadionbouw voort. De technologie voor het uitschuifbare dak van Minute Maid Park bracht honkbal in de open lucht voor het eerst in 35 jaar naar Houston, en het natuurlijke grasoppervlak en de klassieke architectuur gaven Minute Maid Park de sfeer van de grote honkbalvelden uit de Gouden Eeuw van honkbal.
Union Station in Minute Maid Park
501 Crawford
Houston, TX, US 77002

Medisch centrum van Texas

Zakendistrict
Op 9 mi. afstand
Texas Medical Center (TMC) — de grootste medische stad ter wereld — loopt voorop op het gebied van de bevordering van de levenswetenschappen. TMC is de thuisbasis van de slimste mensen in de geneeskunde en stimuleert interinstitutionele samenwerking, creativiteit en innovatie, omdat we samen de grenzen van wat mogelijk is kunnen verleggen. De thuisbasis van MD Anderson Cancer Center, Houston Methodist Hospital, St Lukes Health, Memorial Hermann Hospital, The Children's Hospital en Harris Health System.
6550 Bertner Avenue
Uitvoerende bureaus
Houston, TX, US 77030

Hermann Park Conservancy

Parkeren
Op 6 mi. afstand
Hermann Park Conservancy werd in 1992 opgericht als Vrienden van Hermann Park door leden van de gemeenschap om tegemoet te komen aan de groeiende bezorgdheid over de verslechtering van het park als gevolg van het hoge aantal bezoekers en onvoldoende financiering. De organisatie besloot al vroeg dat er een alomvattend plan nodig was om de restauratie van deze ongelooflijke hulpbron te begeleiden. Het park heeft een prachtig terrein om van te genieten, waaronder verschillende bezienswaardigheden zoals de Celebration Garden, Grand Gateway (toegang tot het park) en Hawkins Sculpture Walk om er maar een paar te noemen.
Hermann Park Drive 6201-A
Hermann Park Drive 6201-A
Houston, TX, US 77030

NRG Stadion

Conventiecentrum
Op 4 mi. afstand
NRG Stadium is de thuisbasis van Houston Texans (NFL Football) en de Houston Rodeo and Live Stock Show! NRG Stadium is het enige rodeo- en NFL-stadion met uitschuifbaar dak binnen en buiten dat kan worden geconfigureerd om een ruimte van 125.000 vierkante meter te gebruiken voor algemene sessies, verzorgde evenementen, exposities, concerten en nog veel meer. NRG Stadium is het perfecte podium voor exposities, concerten en professionele of amateursportevenementen, en biedt ongelooflijke vergaderruimtes op clubniveau voor algemene sessies en verzorgde evenementen. Daarnaast biedt het NRG Stadium vier enorme concoursniveaus voor speciale evenementen. Het ontwerp van het stadiondak biedt een zeer flexibele configuratie voor belangrijke *audio- en visueel* presentaties. 196 suites vormen een aanvulling op NRG Stadium.
NRG Pkwy, Houston, TX 77054
Houston, TX, US 77054

Dierentuin van Houston

Recreatie
Op 8 mi. afstand
Gelegen in het hart van het Herman Park in Houston, en in het beroemde museumdistrict van de stad, is de Houston Zoo een geweldige attractie voor de enkele toerist in een gezin. De dierentuin heeft meer dan 6.000 permanente bewoners en verwelkomt meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar! Door gasten die de dierentuin bezoeken, ondersteunt de dierentuin 49 natuurbeschermingsprojecten in 27 landen over de hele wereld. Ze zijn er ook trots op dat ze de tweede meest bezochte dierentuin in de VS zijn en de meest bezochte culturele attractie in de regio.
Hermann Park Drive 6200
Houston, TX, US 77030

Toyota Center

Recreatie
Op 8 mi. afstand
Sinds de opening in oktober 2003 heeft Toyota Center een nieuwe standaard gezet voor sport en entertainment en is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste locaties voor live-entertainment in het land. Het Toyota Center ligt verspreid over zes stadsblokken en is de thuisbasis van de Houston Rockets van de NBA. Toyota Center is ook gastheer voor de beste concerten en tourshows van het land.
Polkstraat 1510
Houston, TX, US 77002

Museum voor Schone Kunsten

Museum
Op 7 mi. afstand
Het Museum of Fine Arts, Houston, gevestigd in het Houston Museum District, Houston, is een van de grootste musea in de Verenigde Staten. De permanente collectie van het museum omvat meer dan 6.000 jaar geschiedenis met ongeveer 64.000 werken uit zes continenten. Kijk regelmatig op de website van het museum voor wisselende kunsttentoonstellingen.
1001 Bissonnet St, Houston
Houston, TX, US 77005

Meer

Welkom bij het DoubleTree Hotel & Suites Houston by the Galleria. Met 476 kamers: 238 standaard deluxe kamers en 238 suites, biedt het hotel een unieke combinatie om tegemoet te komen aan alle prijsklassen en behoeften van gasten. Onze standaard deluxe kamers met kingsize bed zijn voorzien van een inloopdouche en onze tweepersoonskamers met een queensize bed zijn voorzien van een bad/douchecombinatie. Onze 238 suites bieden plaats aan accommodaties in residentiële stijl van 800 m², compleet met een volledig ingerichte keuken met grote apparatuur. Gasten worden bij het inchecken begroet met een warme glimlach en ons kenmerkende DoubleTree-chocoladekoekje. Het hotel is 100% rookvrij en ligt op 20 tot 45 minuten van de luchthavens William P. Hobby en George Bush Intercontinental. Dit hotel in Houston, TX ligt in het hart van de wijk Uptown/Galleria. Het is gunstig gelegen aan de 610 Loop en op enkele minuten van de snelwegen 10, 290 en 59. Onze locatie biedt gemakkelijke toegang tot het Central Business District van Houston, het Texas Medical Center, het NRG Stadium en de George R. Brown Convention. In het midden. Het hotel ligt op slechts 0,5 km van de beroemde Galleria Mall. Winkel tot je erbij neervalt met meer dan 600 middelgrote tot luxe winkels zoals Chanel. Louis Vuitton, Prada en Chloe; talloze eetgelegenheden en zelfs een ijsbaan! Zakenreizigers zullen het gemak van werkplekken op hun kamer, het ultramoderne 24-uurs Tech Center en de nabijheid van het Central Business District, waar tal van Fortune 500-bedrijven gevestigd zijn, waarderen. Ontspan in het grootste buitenzwembad van de Galleria, maak gebruik van ons fitnesscentrum met pre-cor-apparatuur en geniet van een maaltijd of cocktail in de lobbybar.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Feb 9 – Mar 31
Sep 16 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Apr 1 – May 31
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 31
Jun 1 – Sep 15
Jan 1 – Feb 8

Annuleringsbeleid

Alle contractuele annuleringsclausules zijn van toepassing. Individuele reserveringen kunnen 48 uur worden geannuleerd.

Beperkingen voor faciliteiten

• De maximale capaciteit van het hotel voor evenementen is 150 personen in grootste evenementenruimte • Hotel heeft 49 standaard tweepersoonskamers met queensize bed/142 Tweepersoonssuites met Queensize Bed • Het hotel heeft 189 standaard kamers met kingsize bed en 96 kingsize bedden rijen

Extra informatie

• 30-45 minuten van William P. Hobby Airport en George Intercontinentale luchthaven Bush • 800 m² Ft. aan suites met één slaapkamer in residentiële stijl met een aparte keuken en woonkamer • Meer dan 9.202 vierkante meter aan flexibel, kolomvrij evenement in Houston ruimte; gratis wifi in de lobby • Op loopafstand van de beroemde Houston Galleria Mall & Restaurants • 11 km naar het wereldberoemde Houston Medical District