Radisson Blu Hotel Amsterdam Schiphol Airport

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Boeinglaan 2 Schiphol-Rijk Hoofddorp 1119 PG

Beoordelingen

Northstar
4
Hotelstars Union
4

Bekroningen

# Het veiligheidsprotocol van Radisson Hotels is van kracht # * Locatie beoordeeld door Healthcare-Venues.com * Green Key Gold * Safehotels-certificaat * TripAdvisor-certificaat van uitmuntendheid 2016-2019 * TripAdvisor GreenLeaders Platinum * 2019, 1e prijs MeetingReview Province Awards, Noord-Holland, categorie XL * Champions voor locaties in de gezondheidszorg

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Podium

Bereikbaarheid

Volg vanaf de luchthaven de borden naar de snelweg A4 richting Den Haag. Verlaat de snelweg na 2,4 km richting Hoofddorp. Sla bij de stoplichten rechtsaf in de richting van Aalsmeer (dit is de N196). Sla na 2 km linksaf de Fokkerweg op, richting Schiphol Oost. Sla na 250 meter rechtsaf op de Boeing Avenue.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 25,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 3.11 mijl van locatie

Vergaderruimte Radisson Blu Hotel Amsterdam Schiphol Airport

Totale vergaderruimte12.282 ft²
Vergaderzalen19
Grootste zaal4.682 ft²
Op één na grootste zaal3.122 ft²
Ruimte (privé)10.764 ft²
Ruimte (semi-privé)1.851 ft²
Tentoonstellingsruimte12.572 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers281
Tweepersoons (2 bedden)281
Suites30

Lokale attracties

FloriWorld

Recreatie
Op 8 km afstand
Hou je van bloemen en planten? Bezoek dan de nieuwe attractie FloriWorld. Laat je onderdompelen in de bloeiende wereld van bloemen en planten en ontdek wat ze kunnen brengen in je dagelijkse leven en gezondheid. Bij aankomst ontvang je een polsbandje waarmee je veel shows kunt personaliseren. Hou je van gele tulpen of heb je liever roze lelies? Je voorkeuren verschijnen overal — ook als behang in de woonkamer van een Amsterdamse grachtenpand! Maar er is nog veel meer te zien en te doen tijdens je ervaringsroute. Bekijk bijvoorbeeld 'Daan the Movie' een korte film over een bruidegom die op weg naar zijn bruiloft het bruidsboeket lijkt te zijn vergeten. Of maak een selfie in een bloemen- en plantendecor, laat je onderdompelen in een kleurrijke zee van bloemen en bewonder de kunstzinnige creaties van topbloemisten. Ondertussen passeren dagelijks meer dan 5.000 verse bloemen op rails door de hele attractie en aan het einde van de tour kun je bieden op een boeket in de veilingzaal! Hoe leuk is dat?
Sierteeltstraat 1
Aalsmeer, NL 1431 G/M²

Westeinder meer | Aalsmeer

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Dit grote binnenmeer is ideaal voor zeilen, surfen en strandactiviteiten. Het meer ligt op slechts een paar minuten van het hotel; uw gasten kunnen zelfs vanuit het hotel wandelen of fietsen om te genieten van een zonnige dag aan het meer!

Bloemenveiling FloraHolland

Recreatie
Op 9 minutes afstand
Ontdek de wetenschap en het bedrijfsleven van de sierteelt! Het internationale handelsplatform voor planten en bloemen is een wereld op zich. Je moet vroeg opstaan om deze wereldberoemde veiling te zien, maar het is het waard. Ervaar de drukte van de veilingvloer, kijk hoe handelaren tegen de klok bieden en sta versteld van de hoeveelheid prachtige bloemen die dagelijks uit meer dan tien landen worden verhandeld. Bezoekers worden hartelijk verwelkomd door de locatie Aalsmeer! Bezoek FloraHolland en bekijk de hele veiling vanuit een speciale galerie. Je staat in het centrum van de internationale bloemenhandel. Een unieke ervaring die je je voor altijd zult herinneren.
Legmeerdijk 313
Aalsmeer, NL 1431 GB

Keukenhof

Parkeren
Op 20 minutes afstand
Keukenhof is de mooiste lentetuin ter wereld! Meer dan 7 miljoen tulpen, narcissen en hyacinten vullen meer dan 32 hectare met kleur en geur. De paviljoens zijn voorzien van 30 afwisselende bloemen- en plantenshows. Tijdens hun demonstraties delen bloemarrangeurs tips over het gebruik van bloemen in uiterst prachtige creaties. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van tuinieren en krijg nieuwe ideeën uit onze 7 inspirerende tuinen. Onder de bloemen worden talloze kunstwerken getoond. Geniet van iets te eten en te drinken in de restaurants of terrasjes in de buitenlucht. Shop souvenirs of bestel bloembollen voor je tuin bij de bloembollenwinkels in het park. Maak een fietstocht of boottocht vanuit de Keukenhof en geniet van de bollenvelden rondom het park. Elk weekend zijn er evenementen en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Keukenhof zoemt, betovert en inspireert acht weken lang! Mis het niet!
Keukenhof-Noord 1
Lisse, NL 2161 MAN

Amsterdam RAI Congrescentrum

Conventiecentrum
Op 18 km afstand
Amsterdam RAI Exhibitions is een zeer ervaren matchmaker tussen bezoekers en exposanten. Ons portfolio van A-merken is in handen van toegewijde teams van professionals. Amsterdam RAI wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van kantoren en agentschappen en organiseert jaarlijks meer dan 25 nationale en internationale consumenten- en handelstentoonstellingen.
Europaplein 22
Amsterdam, NL 1078 GHZ

De tuin van Amsterdam | Arendshoeve

Recreatie
Op 5 minutes afstand
De Arendshoeve, de Tuin van Amsterdam is de meest bijzondere en authentieke evenementenlocatie van Nederland. De missie is om een groene ervaring te bieden met duurzame en positieve invloeden. De Arendshoeve is perfect voor zakelijke en privédiners.
Aalsmeerderdijk 438
Aalsmeerderbrug, NL 1436 BL

Amsterdam Schiphol

Vliegveld
Op 10 minutes afstand
Amsterdam Airport Schiphol is een van de modernste en meest efficiënte luchthavens ter wereld en is daarom uitgeroepen tot 'Beste luchthaven van Europa' (en vierde beste ter wereld) in de Business Traveller Awards 2010. Lijndiensten vliegen naar Schiphol vanaf ten minste 128 bestemmingen binnen Europa en vanaf 108 niet-Europese bestemmingen. zo'n 110 luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar meer dan 265 bestemmingen wereldwijd. In 2010 bediende Amsterdam Airport Schiphol 45,2 miljoen passagiers. Het treinstation Schiphol ligt direct onder de luchthaven en met de trein kom je binnen 15 minuten aan op Amsterdam Centraal Station. Via Schiphol Plaza loop je direct naar de vertrek- of aankomsthal. Er rijden ook 15 tot 20 treinen per dag naar bestemmingen als Brussel, Parijs en Frankfurt. Vliegtijden: Amsterdam — Londen 1 uur 10 min Amsterdam — Parijs 1 uur 15 min Amsterdam — Berlijn 1 uur 20 min Amsterdam — Stockholm 2 uur Amsterdam — New York City 7 uur 30 min
Evert van de Beekstraat 202
Schiphol, NL 1118 CP

Rijksmuseum

Museum
Op 18 km afstand
Het Rijksmuseum is een Nederlands nationaal museum gewijd aan kunst en geschiedenis in Amsterdam in Nederland. Het museum bevindt zich aan het Museumplein in de gemeente Amsterdam Zuid, vlakbij het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum Amsterdam en het Concertgebouw. Het Rijksmuseum werd in 1800 in Den Haag opgericht en verhuisde in 1808 naar Amsterdam, waar het eerst in het Koninklijk Paleis en later in het Trippenhuis werd gevestigd. Het huidige hoofdgebouw is ontworpen door Pierre Cuypers en werd oorspronkelijk geopend in 1885, maar werd gesloten voor renovatie van 2003 tot 2013. Op 13 april 2013 werd het hoofdgebouw heropend door koningin Beatrix na de tienjarige renovatie. Het museum heeft 8.000 kunst- en geschiedenisobjecten te zien, uit hun totale collectie van 1 miljoen objecten uit de jaren 1200-2000, waaronder enkele meesterwerken van Rembrandt, Frans Hals en Johannes Vermeer. Het museum heeft ook een kleine Aziatische collectie die te zien is in het Aziatisch paviljoen.
Museumstraat 1
Amsterdam, NL 1071 XX

Meer

4-sterrenhotel met 281 kamers gelegen in de groene omgeving van het bedrijventerrein Schiphol-Rijk, op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven Schiphol, ook bereikbaar met de hotelshuttle, en op 20 minuten van het centrum van Amsterdam.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Nov 30
Mar 1 – Jun 30
Voor- en naseizoen
Jan 14 – Feb 28
Jul 1 – Jul 20
Laagseizoen
Jul 21 – Aug 17
Jan 1 – Jan 13
Dec 17 – Dec 31

Annuleringsbeleid

Volgens de algemene voorwaarden van het hotel.

Beperkingen voor faciliteiten

Rookvrije accommodatie

Extra informatie

Modern viersterrenhotel dicht bij de luchthaven Schiphol Int. Gelegen op een groen bedrijventerrein. Alle kamers zijn ruim en volledig uitgerust voor zakenreizigers en vakantiegangers. Het hotel heeft een bar en twee restaurants. Gratis Business Park-shuttlebusdienst van en naar het hotel naar de luchthaven.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?