InterContinental Saigon

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Hoek Hai Ba Trung Street en Le Duan St. Wijk Ben Nghe, wijk 1 Ho Chi Minh-stad 70000

Promoties

2X Points with IHG Business Rewards

15-03-2024 – 30-11-2024

Beoordelingen

Northstar
5

Bekroningen

Vietnam's toonaangevende conferentiehotel 2023 door World Travel Awards Vietnam's toonaangevende hotelresidenties 2023 door World Travel Awards Beste luxe zakenhotel in Ho Chi Minhstad door Luxury Lifestyle Awards 2023 Beste stadshotels in Vietnam volgens T+L Luxury Awards Azië-Pacific 2023

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Podium

Bereikbaarheid

- De afstand van de luchthaven Tan Son Nhat naar het hotel is 6,5 km en duurt ongeveer 25 minuten. - De limousineservice is op aanvraag beschikbaar. - De prijzen worden bevestigd bij het maken van een reservering. Alle transportregelingen moeten vooraf worden geregeld en zijn afhankelijk van beschikbaarheid

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren

Afstand vanaf vliegveld

  • 4.04 mijl van locatie

Vergaderruimte InterContinental Saigon

Totale vergaderruimte12.917 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal8.805 ft²
Op één na grootste zaal4.402 ft²
Ruimte (privé)13.993 ft²
Ruimte (semi-privé)10.861 ft²
Ruimte (buiten)2.702 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers305
Eenpersoons (1 bed)215
Tweepersoons (2 bedden)67
Suites19

Lokale attracties

Centraal postkantoor van Saigon

Historisch monument
Op 2 minutes afstand
Het centrale postkantoor van Saigon ligt recht tegenover de Notre-Dame-kathedraal van Saigon en is een van de bestemmingen die je niet mag missen op je reislijst. Het gewelfde dak en de boogramen van het gebouw, gebouwd tussen 1886 en 1891 door de beroemde architect Gustave Eiffel, doen denken aan vroege Europese treinstations.
Wijk Ben Nghe
Wijk 1
Ho Chi Minh-stad, VN 70000

Museum voor Vietnamese geschiedenis

Museum
Op 3 minutes afstand
Gelegen aan de Nguyen Binh Khiem Street 2, district 1, was het Museum of Vietnam History, voorheen bekend als het Musée Blanchard de la Brosse, gebouwd door Auguste Delaval in 1926. De huidige naam werd in 1979 gekregen en tegenwoordig toont het museum de geschiedenis van Vietnam met exposities uit alle periodes.
2 Nguyen Bình Chiem
Wijk Ben Nghe, wijk 1
Ho Chi Minh-stad, VN 70000

Notre Dame-kathedraal

Historisch monument
Op 2 minutes afstand
De Notre-Dame-kathedraal van Saigon, gebouwd tussen 1863 en 1880 door Franse kolonisten, is een van de architectonische wonderen van HCMC. Gelegen in een zeer rustige pittoreske hoek in het centrum van Ho Chi Minh City, is de kerk de beroemdste bezienswaardigheid en de belangrijkste kathedraal van de stad.
Wijk Ben Nghe
Wijk 1
Ho Chi Minh-stad, VN 70000

De dierentuin en botanische tuin van Saigon

Parkeren
Op 5 minutes afstand
Bekend als de grootste dierentuin en botanische tuin van Vietnam, is dit een droomplek om te ontsnappen aan de drukke stadssfeer en te verdwalen in de natuur. Bezoekers kunnen onder de indruk zijn van de capaciteit, die bestaat uit meer dan 1.800 bomen in de botanische tuinen en bijna 600 dieren uit verschillende continenten. De groene sfeer is ideaal voor picknicks en quality time met familie.
2B Nguyen Bình Khiem
Wijk Ben Nghe, wijk 1
Ho Chi Minh-stad, VN 70000

Operagebouw van Saigon

Historisch monument
Op 2 minutes afstand
Gebouwd in 1897 en ontworpen door de Franse kunstenaar Eugène Ferret, is dit gebouw met 500 zitplaatsen een kunstwerk met een gevelvorm, versierd met inscriptie en reliëfs. Tegenwoordig is het theater het hele jaar geopend en verwelkomt het bezoekers om klassieke en moderne kunst van Saigon te ontdekken door middel van opera's, shows en concerten.
Wijk Ben Nghe
Wijk 1
Ho Chi Minh-stad, VN 70000

Ben Thanh-markt

Historisch monument
Op 5 minutes afstand
Als bekendste marktplaats en symbool van Ho Chi Minh-stad, is de Ben Thanh-markt met zijn koloniale architectuur een bestemming die u niet mag missen als u op zoek bent naar lokaal handwerk, textiel, áo dài en souvenirs en lokale gerechten.
Wijk Ben Nghe
Wijk 1
Ho Chi Minh-stad, VN 70000

Herenigingspaleis

Historisch monument
Op 3 minutes afstand
Als een van de belangrijkste historische gebouwen in Vietnam staat het Onafhankelijkheidspaleis bekend als de beroemde historische getuige van de twee hevige oorlogen tegen de Franse en Amerikaanse kolonisten. Als een van de mooiste koloniale gebouwen in Saigon wordt het niet alleen beschouwd als het symbool van de nationale onafhankelijkheid van Vietnam, maar ook als een bijzonder nationaal overblijfsel vanwege zijn architecturale en historische waarden.
Wijk Ben Nghe
Wijk 1
Ho Chi Minh-stad, VN 70000

Stadsmuseum van Ho Chi Minh

Historisch monument
Op 6 minutes afstand
Het museum stond vroeger bekend als Gia Long Palace en droeg de naam van de eerste koning van de Nguyen-dynastie in het 19e-eeuwse Vietnam. Het paleisgebouw met 2 verdiepingen beslaat een oppervlakte van meer dan 1700 m² en maakt gebruik van klassieke barokke architectuur met Europese en oosterse invloeden.
Op de hoek van Ly Tu Trong en Le Thanh Ton
Wijk Ben Nghe, wijk 1
Ho Chi Minh-stad, VN 70000

Meer

ERVAAR NAADLOZE VERGADERINGEN EN CONFERENTIES MET INTERCONTINENTALE SAIGON. Als luxe bezienswaardigheid in het hart van het bruisende Central Business District van Ho Chi Minh City, presenteert InterContinental Saigon de meest iconische historische bestemmingen zoals de Notre Dame en het Saigon Opera House op slechts een steenworp afstand. Hier vieren we de multiculturele wortels van Saigon en geven we vakantiegangers en zakenreizigers een kijkje in de Franse koloniale gebouwen naast strakke, moderne wolkenkrabbers, allemaal afgewisseld met levendige Vietnamese cultuur. Het hotel biedt luxe accommodatie met 305 prachtige kamers en suites, een stijlvolle Club InterContinental Lounge met panoramisch uitzicht, allemaal ontworpen met de slimme zakenreizigers en vakantiegangers in het achterhoofd. Een verscheidenheid aan karakteristieke eetgelegenheden, een innovatieve cocktailbar en -lounge, exclusieve spa- en healthclub-privileges en ongelooflijk informatieve aanbevelingen van „In The Know „zullen gasten kennis laten maken met het hedendaagse Saigon door hen toegang te geven tot authentieke en verrijkende ervaringen. Het InterContinental Saigon biedt meer dan 19.267 vierkante meter aan vergader- en conferentieruimte die geschikt is voor uiteenlopende gelegenheden; van nichevergaderingen, conferenties tot incentive-evenementen voor groepen.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 1 – Mar 31
Nov 1 – Dec 31
Voor- en naseizoen
Sep 1 – Oct 31
Apr 1 – Apr 30
Laagseizoen
May 1 – Aug 31

Annuleringsbeleid

We begrijpen dat er van tijd tot tijd dingen veranderen. Daarom hebben we een flexibele aanpak ontwikkeld voor annuleringen en toepasselijke kosten voor u, afhankelijk van de ontvangst door het hotel van een annuleringsbericht van u. Neem alstublieft contact op met onze Associate Director of Sales MICE-Events-Leisure via e-mail Tran.KimThuy@ihg.com of (84-28) 3520 9999 - Ext: 4237 voor meer informatie en reserveringen.

Extra informatie

InterContinental Saigon is erkend door de World Travel Awards voor 3 gerenommeerde prijzen: het toonaangevende hotel van Vietnam, het toonaangevende conferentiehotel van Vietnam en de toonaangevende hotelresidenties van Vietnam in 2022. InterContinental Saigon brengt de dynamische sfeer van deze stad naar uw evenement, vol spanning en laat u onderdompelen in een culinaire streetfoodreis.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?