ANA Crowne Plaza Hiroshima

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
7-20 Naka-Machi Naka-Ku Hiroshima 730-0037

Beoordelingen

Northstar
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 31.07 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Betaalde parkeerruimteJP¥ 2.000 / dag

Vergaderruimte ANA Crowne Plaza Hiroshima

Totale vergaderruimte24.891 ft²
Vergaderzalen13
Grootste zaal10.764 ft²
Op één na grootste zaal3.552 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers409
Suites1
Belastingtarief10%

Lokale attracties

Atoombomkoepel

Historisch monument
Op 10 minutes afstand
De Atomic Bomb Dome werd op de Werelderfgoedlijst geplaatst omdat het een gebouw is dat vertelt over de totale verwoesting veroorzaakt door kernwapens in december 1996 tijdens de 20e Conventie van het Werelderfgoedcomité van de UNESCO in Merida. Tegenwoordig staat het symbool voor het motto „No More Hiroshimas”, een belangrijk symbool van de verwoesting die werd aangericht tijdens de bombardementen. Het is van generatie op generatie een symbool geworden voor de afschaffing van kernwapens en het belang van duurzame vrede in de hele wereld.

ITSUKUSHIMA-SCHRIJN

Historisch monument
Op 1 hour afstand
Het Itsukushima-heiligdom is een van de drie schilderachtige uitzichten van Japan. Het Itsukushima-heiligdom, gebouwd op het water, werd in 1996 ingeschreven als werelderfgoed. Het Itsukushima-heiligdom, een plek waar mensen al lang oude riten uitvoeren, is wereldberoemd en trekt bezoekers uit heel Japan en de rest van de wereld aan.

Kasteel Hiroshima

Historisch monument
Op 20 minutes afstand
Gelegen in het centrum van Hiroshima, omringd door moderne gebouwen, ligt het kasteel van Hiroshima. Dit contrast geeft je het gevoel alsof je terug in de tijd bent gegaan. Het kasteel van Hiroshima werd gebouwd door Terumoto Mori in 1589 en in 1931 aangewezen als nationale schat, maar werd vervolgens vernietigd door de atoombom. Het werd herbouwd in 1958. Tegenwoordig is het een historisch museum met als thema de samoerai-cultuur.

JMSDF Kure Museum

Museum
Op 75 minutes afstand
Het Maritime Self-Defense Force Kure Museum is een historisch museum waar onderzeeërs en mijnenveegers worden tentoongesteld. Het museum introduceert de geschiedenis van het JMSDF en de historische relatie tussen de stad Kure en JMSDF door middel van materiaal over de ontwikkeling en de huidige status van onderzeeërs, militaire geschiedenis en operaties van mijnenvegers.

Shukkeien

Historisch monument
Op 2 km afstand
Shukkeien is een historische tuin die in 1620 werd aangelegd door een Japanse feodale heer. Sinds zijn bestaan heeft het de grote brand in de Edo-periode doorstaan, en later de atoombom, maar telkens werd het gereconstrueerd. In 2020 vierde het zijn 400-jarig bestaan.

Setouchi Shimanami Kaido

Recreatie
Setouchi Shimanami Kaido is een 60 km lange weg die Onomichi City in de prefectuur Hiroshima verbindt met de stad Imabari in de prefectuur Ehime, en u kunt ten volle genieten van het landschap van de eilanden die in de Seto-binnenzee drijven. „Cycling Road” is het eerste fietspad in Japan dat de zeestraten kan oversteken, zelfs van buitenlandse reizigers

Hiroshima Orizuru-toren

Winkelen
Op 11 minutes afstand
De Hiroshima Orizuru Tower, geopend in 2016 en gelegen aan de oostkant van de Atomic Bomb Dome die op de Werelderfgoedlijst staat, is een faciliteit waar u de rijkdom van de stad Hiroshima kunt ervaren en waar u ook een café en een winkel kunt vinden met diverse Hiroshima-specialiteiten. Vanaf het observatiedek in de open lucht op het dak heb je uitzicht op het Peace Memorial Park en de Atomic Bomb Dome. Op de 12e verdieping is er een belevingsruimte genaamd „Orizuru hiroba (hiroba = ruimte)” waar je kunt genieten van „origami” (vouwen van papier) en kunt spelen met digitale inhoud met een origami-thema.

Meer

ANA Crowne Plaza Hiroshima is gevestigd in het economische en culturele centrum van de Japanse regio Chugoku-Shikoku en is een bewijs van de vermaarde gastvrijheid van de stad. Moderne voorzieningen, chique design en vriendelijke, persoonlijke service wachten op uw verblijf in het hotel, dat onvergetelijk en plezierig zal zijn. ANA Crowne Plaza Hiroshima ligt op een uur rijden van de luchthaven van Hiroshima en op slechts 10 minuten rijden van het JR Hiroshima treinstation. ANA Crowne Plaza Hiroshima heeft verschillende kamers die geschikt zijn voor uw vergadering en evenement. Het hotel beschikt over 13 vergaderzalen met 2366 m2 aan vergaderruimte.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?