Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Neuer Jungfernstieg 9-14 Hamburg 20354

Beoordelingen

DEHOGA(Deutscher Hotel- und Gaststättenverband)
5
AAA
5
Northstar
5

Bekroningen

Bilanz hotelranglijst 2017 - Nr. 18 van de 100 beste stadshotels wereldwijd Nr. 10 van de 52 gekozen plaatsen van de New York Times om naartoe te gaan in 2017 „Hamburg is een paradijs voor architectuur en design” Beoordeeld als een van de 23 steden met de beste levenskwaliteit in de wereld door de „Business Insider” Het London Institute Economist Intelligence heeft Hamburg geclassificeerd als top 10 van 140 steden met de beste levenskwaliteit ter wereld

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Piano
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 6.84 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 40,00 / dag
  • Valet parkeerservice
  • Parkeerruimte op straat

Vergaderruimte Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten

Totale vergaderruimte6.361 ft²
Vergaderzalen7
Grootste zaal1.550 ft²
Op één na grootste zaal1.356 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers156
Eenpersoons (1 bed)29
Tweepersoons (2 bedden)96
Suites33

Lokale attracties

Alstermeer

Parkeren
Op 1 km afstand
De Outer Alster is omgeven door eeuwenoude bomen, groene parken en prachtige herenhuizen in de districten Winterhude, St. Georg en Rotherbaum, die het gebied een verfijnde, voortreffelijke charme geven. Mensen komen er om het stressvolle stadsleven even achter zich te laten en te ontspannen in de schaduw van de bomen. In de zomer zijn de parken rondom het meer een geweldige plek om te grillen (een nationale sport), te genieten van de zonnestralen of te gaan joggen rond het meer. Sportievelingen doen aan watersporten. Op veel plekken rondom de Alster zijn boten, kano's en kajaks te huur. Stand-up paddling is ook een leuke en zeer populaire activiteit.
Alsterufer 1
Hamburg 20354

Landungsbrücken

Historisch monument
Op 2 km afstand
Het drijvende dok, genaamd „Landungsbrücken” (aanlegsteigers), is 700 meter lang. Vanaf dit waterstation vertrekken haventochten en de HADAG-stoomboten naar Finkenwerder, Oevelgönne en Blankenese. Indrukwekkende luxe cruisers meren hier ook van tijd tot tijd aan. Als je hier staat - het water aan de ene kant, en aan de andere kant kleurrijke souvenirwinkels met herinneringen aan het water en schilderachtige visrestaurants met verse kotterschol of Noordzeegarnalen - vergeet je gemakkelijk dat je op een drijvend platform loopt. De eerste pontons werden gebouwd in 1839 en dienden als dokken voor stoomschepen omdat de steenkool die ze nodig hadden voor hun motoren hier kon worden opgeslagen. Op dezelfde manier werd de brand in de ketels, als potentieel gevaar, ver van de eigenlijke haven gehouden. Van 1907 tot 1909 werd de faciliteit sterk uitgebreid - en zwaar beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het huidige piergebied bestaat al sinds de wederopbouw van 1953 tot 1955, en ooit reed er een auto met extreem hoge snelheid over de bruggen voor een filmthriller. De watertoren aan de oostkant van het waterstation toont de tijd en het waterpeil en luidt ook elk half uur de scheepsbel.
Landungsbrücken
Hamburg, DE 20354

Elbphilharmonie

Historisch monument
Op 2 km afstand
De Elbphilharmonie met zijn indrukwekkende glazen gevel en golfachtige dak rijst op uit het voormalige Kaispeicher-gebouw op de westelijke punt van de HafenCity. Binnenin bevinden zich twee concertzalen, een hotel en woonappartementen. Tussen het oude pakhuis en de glazen structuur bevindt zich de Plaza - een openbare kijkruimte die zich rondom het hele gebouw uitstrekt.
Platz der Deutschen Einheit 1
Hamburg, DE 20457

Speicherstadt

Historisch monument
Op 2 km afstand
Speicherstadt (lit. 'warehouse city') is's werelds grootste complex van magazijnen, met een oppervlakte van 260.000 vierkante meter. Het werd tussen 1883 en eind jaren twintig op duizenden eikenhouten palen in de Elbe gebouwd als een vrije economische zone in de haven van Hamburg. De prachtige neogotische baksteenarchitectuur van Speicherstadt vormt een spannend contrast met de moderne staal- en glasconstructies van het naburige HafenCity.
Speicherstadt
Hamburg 20457

Stadhuis van Hamburg

Historisch monument
Op 5 minutes afstand
Het parlement, de senaat en de burgemeester van Hamburg hebben allemaal hun zetel in het stadhuis op de Rathausmarkt. Hoe handig dat ook mag lijken, het heeft nogal wat tijd gekost voordat dit markante gebouw het Hamburgse icoon werd dat het nu is. Na verschillende verhuizingen, branden en andere onrust is het huidige stadhuis de zesde editie in de geschiedenis van Hamburg.
Rathausmarkt 1
Hamburg 20095

Hamburgse vismarkt

Winkelen
Op 5 km afstand
Vis, fruit, bloemen, kleding en souvenirs — je kunt bijna alles vinden op de Hamburgse vismarkt, een instelling sinds 1703. Elke zondagochtend komen vroege vogels en nachtbrakers samen langs de oevers van de Elbe om te ruilen voor verse vis, hun moed op te doen bij een kopje koffie of gewoon om te genieten van de levendige sfeer.
Altonaer Fischmarkt
Hamburg, DE 22767

De haven van Hamburg

Zakendistrict
Op 2 km afstand
Ongeveer 8.000 scheepsbezoeken per jaar, bijna 300 ligplaatsen en in totaal 43 kilometer kade voor zeeschepen, meer dan 2.300 goederentreinen per week, vier ultramoderne containerterminals, drie cruiseterminals en ongeveer 50 faciliteiten gespecialiseerd in de behandeling van roro- en breakbulk en allerlei soorten bulkladingen, samen met ongeveer 7.300 logistieke bedrijven binnen de stadsgrenzen — dit zijn slechts enkele van de factoren die de haven van Hamburg tot een van de meest populaire ter wereld maken flexibele universele poorten met hoge prestaties. 136,6 miljoen ton vracht passeerde in 2019 de kademuren van de grootste zeehaven van Duitsland. Dat omvatte ongeveer 9,3 miljoen standaardcontainers (TEU). Hamburg is daarmee de derde grootste containerhaven in Europa en staat op de 17e plaats op de lijst van's werelds grootste containerhavens.
Landungsbrücken
Hamburg, DE 20354

Uitgaansgebied Reeperbahn

Nachtleven
Op 3 km afstand
De historische touwmakerswijk, gunstig gelegen aan de rivier de Elbe, werd een populaire bestemming voor zeelieden en anderen die op zoek waren naar vermaak. In de jaren zestig veranderde de rosse buurt in een soort popcultuurhuis; The Beatles, The Jets en Rory Storm and the Hurricanes behoorden tot de vele beginnende artiesten die internationale bekendheid verwierven nadat ze hun start hadden gemaakt in de vele duikbars van de Reeperbahn.
Reeperbahn 1
Hamburg, DE 20359

Meer

Het luxueuze Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten is de belichaming van een Europees Grand Hotel. Sinds 1897 biedt het elegante hotel aan de Inner Alster gasten van over de hele wereld charmante luxe en tijdloze elegantie in het hart van de Hanzestad, dicht bij verschillende culturele en architectonische bezienswaardigheden, een aantal winkelmogelijkheden en het Hamburg Messe- en Congrescentrum.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 1 – Jun 30
Nov 1 – Dec 31
Sep 1 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Mar 1 – Apr 30
Oct 1 – Oct 31
Laagseizoen
Jul 1 – Aug 31
Jan 1 – Feb 29

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?