Philharmonie

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Lange Begijnestraat 11 Noord-Holland Haarlem 2011 HH

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Piano

Afstand vanaf vliegveld

  • 12.43 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 2,46 / dag

Vergaderruimte Philharmonie

Totale vergaderruimte19.375 ft²
Vergaderzalen8
Grootste zaal7.578 ft²
Op één na grootste zaal5.931 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Tentoonstellingsruimte10.764 ft²
Filters

Lokale attracties

Teylers Museum

Op 0 km afstand
Teylers Museum, is het eerste en oudste museum van Nederland, geopend voor het publiek sinds 1784. Uniek aan dit museum is de historische presentatie van zijn collecties, grotendeels ongewijzigd sinds de late 18
Spaarne 16
Haarlem, NL 2011 CH

Amsterdam Beach

Op 20 minutes afstand
Zandvoort aan Zee heeft meer dan genoeg te bieden voor een leuke vakantie. Maar afgezien van het dorp zijn de gebieden rondom Zandvoort aan Zee zeker een bezoek waard. Prachtige wandelroutes, een uitgebreid netwerk van fietspaden, de grootste speeltuin van Europa, de oogverblindende hoofdstad en prachtige cultuur: allemaal binnen handbereik van Zandvoort aan Zee. Dat is het grote voordeel van een strandresort dat zo centraal gelegen is en een eigen treinstation heeft! - Zie meer op: http://www.vvvzandvoort.com/info-zandvoort/amsterdam-beach/#sthash.FMijHBoH.dpuf
Stationsplein
Zandvoort, NL 2041 AA

Keukenhof

Op 15 km afstand
Keukenhof is de internationale en onafhankelijke showcase voor de Nederlandse sierteeltsector, met speciale nadruk op bloembollen. In acht weken laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteeltsector te bieden heeft. De focus in het park ligt op de 7 miljoen lentebloembollen, waarin de 100 deelnemende bedrijven hun levende catalogus tonen. In meer dan 20 bloemenshows presenteren 500 bloementelers een enorme verscheidenheid aan snijbloemen en potplanten. Keukenhof is het platform voor de Nederlandse sierteeltsector. Voor de exposanten en deelnemers aan de bloemenshows bieden we een prachtige showcase voor hun bollen, bloemen en planten. Daarom is Keukenhof een uitstekende gelegenheid om te netwerken en zakelijke contacten te leggen. Ook worden er regelmatig handelsevenementen voor telers georganiseerd. Keukenhof heeft sterke banden met alle relevante organisaties in de sierteelt en de toeristische sector.
Stationsweg 166A
Lisse, NL 2161 UUR

Meer

De Philharmonie is een prachtige concertzaal uit de 19e eeuw, die op subtiele wijze de klassieke grandeur van hoge plafonds en kroonluchters combineert met moderne industriële architectuur. De locatie bestaat uit acht zalen en twee ruime foyers en biedt plaats aan maximaal 3500 personen. Tijdens de renovatie werd de Philharmonie ook volledig aangepast aan de hedendaagse eisen op het gebied van verlichting, akoestiek en audiovisuele apparatuur, en biedt het (gratis) Wi-Fi in het hele gebouw. Extra capaciteit De aangrenzende Toneelschuur biedt de mogelijkheid om de capaciteit van de Philharmonie uit te breiden met nog eens zes kamers (extra capaciteit tot 680 personen). Grote Zaal De grootste zaal van de Philharmonie, de klassieke concertzaal, is zeer multifunctioneel, omdat ze een flexibele zitindeling en een verplaatsbare vloer heeft. In de theateropstelling biedt de zaal plaats aan een publiek van maximaal 1220. De theaterstoelen zijn verplaatsbaar en kunnen daarom naar wens worden opgesteld of zelfs uit de zaal worden verwijderd. 350 m² vloer van de zaal (in totaal 551 m²) kan flexibel worden gebruikt: het duurt slechts tien seconden om de hellende galerij om te zetten in een vlakke vloer. Deze aanpassing maakt het mogelijk om letterlijk elke gewenste zaalindeling te creëren: van een debatsetting tot een podium of catwalk in het midden van de zaal. Dit maakt de flexibele Grand Hall de ideale locatie voor conferenties, galadiners en exposities. Het pronkstuk van de zaal is het 19e eeuwse Cavaillé-Coll-orgel, dat bestaat uit ongeveer 4000 pijpen.

Annuleringsbeleid

details op aanvraag

Extra informatie

Nieuwe meubels Het idee om 'de Philharmonie als platform voor Nederlands Design' te herontwikkelen, werd bedacht door de architect van de Philharmonie, Frits van Dongen, en werd ontwikkeld en uitgevoerd in samenwerking met zijn bureau, Van Dongen-Koschuch. Het plan combineert de eigen moderne en historische architectuur van het gebouw met een collectie meubels van Nederlandse ontwerpers. Dit geeft de ontwerpers ook een platform voor de tentoonstelling en verkoop van hun werken. In ruil daarvoor zijn de foyers van het gebouw uitgerust met een reeks duurzame, functionele en comfortabele meubels die een intieme maar toch ultramoderne sfeer creëren.

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?