Crossbasket Castle

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Stoneymeadow Road Hoge Blantyre Glasgow G72 9UE

Benodigde datums

  • 01-09-202431-12-2027

Beoordelingen

AA Hotel Services
5
AAA
5
Forbes Travel Guide
5

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 15.97 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerservice
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Crossbasket Castle

Totale vergaderruimte6.071 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal710 ft²
Op één na grootste zaal657 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers64
Tweepersoons (2 bedden)60
Suites4

Lokale attracties

OVO Hydro

Recreatie
Op 25 minutes afstand
OVO Hydro is gastheer voor nationale en internationale muziekmegasterren en wereldwijde entertainment- en sportevenementen. Met een maximale capaciteit van 14.300 breidt OVO Hydro de bestaande faciliteiten van de SEC uit en organiseert het jaarlijks meer dan 140 evenementen. De locatie trekt elk jaar een publiek van meer dan een miljoen bezoekers en wordt door Pollstar consequent gerangschikt in de top 10 arena's wereldwijd, naast iconische locaties zoals Madison Square Garden en The O2. Sinds de opening in september 2013 heeft OVO Hydro de MTV Europe Music Awards 2014, het Ryder Cup Galaconcert en de BBC Sports Personality of the Year 2014 georganiseerd. Het was ook een locatie voor de Commonwealth Games 2014.
Expositiewijze
Glasgow, GB2 G3 8 JAAR

De Burrell-collectie

Museum
Op 30 minutes afstand
Maar liefst 9.000 objecten uit The Burrell Collection. Hoogtepunten zijn onder meer een van de belangrijkste Chinese kunstcollecties in het VK, middeleeuwse schatten zoals glas in lood, wapens en harnassen en meer dan 200 wandtapijten die tot de mooiste ter wereld behoren, en schilderijen van gerenommeerde Franse kunstenaars, waaronder Manet, Cezanne en Degas. Volgens de specifieke wensen van de Burrells zou het worden gehuisvest waar mensen de kunst konden waarderen in een landelijke omgeving. Na vele jaren zoeken naar een geschikte locatie werd de opening van het museum in Pollok Country Park in 1983 met veel lovende kritieken en publieke bijval ontvangen. Deze prachtige collectie in het speciaal gebouwde huis, omgeven door een prachtig park, behoort tot de belangrijkste collecties van openbare musea in het VK, vergelijkbaar met de National Gallery en de V&A in Londen. Het belang van de opening in 1983 kan niet worden overschat: na decennia van postindustriële neergang werd Glasgow opnieuw een belangrijke culturele stad. In het eerste jaar van opening trok het museum meer dan een miljoen bezoekers.
Landpark Pollok
Pllokshawsstraat 2060
Glasgow, GB2 G43 1AT

SEC

Conventiecentrum
Op 25 minutes afstand
De Scottish Event Campus (SEC) bevat het SEC Center — vijf onderling verbonden tentoonstellings- en vergaderruimten, het iconische SEC Armadillo met 3.000 zitplaatsen en onze meest recente toevoeging, de OVO Hydro — een arena voor concerten, sport en speciale evenementen met een capaciteit van 14.300 zitplaatsen. Met zijn oneindige flexibiliteit is de campus steeds sterker geworden en zal, met de geplande uitbreiding en ontwikkeling, Glasgow op het wereldtoneel blijven positioneren.
Expositiewijze
Glasgow, GB2 G3 8 JAAR

Koninklijke Concertzaal van Glasgow

Theater
Op 30 minutes afstand
Glasgow Royal Concert Hall ligt in het hart van Glasgow, de UNESCO City of Music. De zaal organiseert shows van een who's who van pop- en rocksupersterren en is de thuisbasis van het nationale orkest van Schotland, de RSNO. Van het klassieke hoofdauditorium met 2.000 zitplaatsen tot het ultramoderne nieuwe auditorium, de Glasgow Royal Concert Hall biedt zoveel om van te genieten.
Sauchiehall Street 2
Glasgow, GB2 G2 3NY

Clydeside-distilleerderij

Recreatie
Op 30 minutes afstand
DE WHISKYRENAISSANCE VAN GLASGOW BEGINT MET DE CLYDESIDE, DE EERSTE SPECIALE SINGLE MALT-DISTILLEERDERIJ IN MEER DAN 100 JAAR We zijn verheugd om distillatie terug te brengen naar het hart van Glasgow, de hoofdstad van de Lowlands en het epicentrum van een moderne whiskyheropleving. Aan de oevers van de Clyde liggen, naast de historische scheepsdokken, de overblijfselen van de geschiedenis van Glasgow en de fundamenten van zijn toekomst
Stobcross Road 100
Glasgow, GB2 G3 8QQ

Gladiatorenarena van Caledonia

Recreatie
GLADIATOREN UIT CALEDONIË CROSSBASKET CASTLE IS VERHEUGD OM LUXE ACCOMMODATIEPAKKETTEN AAN TE BIEDEN VOOR DE ENIGE PROFESSIONELE BASKETBALFRANCHISE VAN SCHOTLAND, DE CALEDONIA GLADIATORS. . Een speeldag van Caledonia Gladiators is vol plezier voor het hele gezin! Met een scala aan ervaringen kijk je er altijd naar uit om terug te komen. Met een nieuwe ultramoderne arena in PlaySport, East Kilbride, met een unieke FanZone met veel eet-, drink- en handelswaar om voor en na de wedstrijd van te genieten. We streven ernaar om onze spelers zo veel mogelijk verbonden te houden met de fans — er zijn dus mogelijkheden om na elke wedstrijd gladiatorensterren te ontmoeten, die direct na de laatste zoemer de fanzone bezoeken voor foto's en handtekeningen.
Stewartfield Way
East Kilbride, GB2 G74 4GT

Glengoyne-distilleerderij

Recreatie
Op 60 minutes afstand
ER WACHT U EEN WARM WELKOM IN DE THUISBASIS VAN DE LANGZAAMSTE STILLS VAN SCHOTLAND EN ONZE TOURS VAN WERELDKLASSE. WE DOEN HET ANDERS BIJ GLENGOYNE DISTILLERY. WE NEMEN JE DICHTER BIJ DE REIS, VERDER IN DE DETAILS EN DIEPER IN DE COMPLEXITEIT VAN ONZE GEEST. ONZE DISTILLEERDERIJ EN WINKEL ZIJN 7 DAGEN OPEN. WE KIJKEN ERNAAR UIT OM JE SNEL TE ZIEN.
Dumgoyne
In de buurt van Killearn
Glasgow, GB2 G 63 9 POND

Playsport East Kilbride

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Playsport is een speciaal gebouwd park van 90 hectare in East Kilbride, Schotland, dat een breed scala aan binnen- en buitensport-, entertainment-, winkel- en vrijetijdsactiviteiten biedt. Onze golffaciliteiten (Playsport Golf) zijn ongeëvenaard en bieden enkele van de grootste en beste praktijken-, speel- en lesfaciliteiten van het VK. Onze par 32 golfbaan met 9 holes is gemodelleerd naar enkele van de mooiste holes in het Britse kampioenschap golf, terwijl onze driving range met 56 baaien een green op het centrale eiland omvat, gemodelleerd naar de beroemde 17e holes bij TPC sawgrass. U kunt zich ook uitrusten in de nieuwste golfkleding in onze geweldige American Golf-winkel, die een volledig assortiment uitrusting voor golfers van alle niveaus op voorraad heeft, inclusief een unieke prijsmatchbelofte. Onze fantastische voetbalvelden (Premier Soccer EK) bieden uitstekende velden voor wedstrijden van 5 tegen en 7 tegen elkaar. We hebben in totaal tien velden in ons ultramoderne voetbalcentrum van £2 miljoen. Zelfs de beste atleten moeten bijtanken en onze restaurants en cafés ter plaatse bieden een scala aan snacks, drankjes en maaltijden voor het hele gezin
Stewartfield Way
East Kilbride, GB2 G74 4GT

Meer

Crossbasket is zorgvuldig gerenoveerd en is een prachtig 17e-eeuws kasteel dat is omgetoverd tot een van de meest luxueuze hotel- en evenementenlocaties van Schotland. Crossbasket Castle is doordrenkt van geschiedenis en heeft veel unieke historische kenmerken die met traditionele ambachtslieden en materialen in hun oorspronkelijke schoonheid zijn hersteld. De Stewart Drawing Room is een perfect voorbeeld van de kwaliteit van de restauratie met uniek gedetailleerde kroonlijsten afgewerkt met bladgoud om ervoor te zorgen dat deze kenmerken de prachtige grandeur overbrengen die typerend is voor deze tijd. Crossbasket is het perfecte luxe toevluchtsoord voor gasten die op zoek zijn naar rust en stilte. Het beschikt over negen adembenemende kamers met eigen badkamer, elk ingericht in een klassieke stijl en vernoemd naar een historische bewaarder van dit prachtige kasteel. Elke slaapkamer is individueel ontworpen en biedt de perfecte balans tussen traditioneel karakter en moderne afwerking.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 1 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Mar 1 – Apr 30
Oct 1 – Dec 31
Laagseizoen
Jan 1 – Feb 29

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?