Hilton London Gatwick Airport

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
South Terminal Gatwick Airport Horley Gatwick RH6 0LL

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
4

Bekroningen

Place to Meet Award van Gatwick Diamond Business Awards 2017 Place to Meet Award van Gatwick Diamond Business Awards 2016 Hilton Metro Division Travel with Purpose Award 2015 Hilton Metro Division Duurzaamheidsprijs 2015 Hilton Giving Back Award 2015 Hilton Business Development Initiative van het jaar 2014 Hilton People Excellence 2014 Genomineerd voor Business Matters — Award voor grote bedrijven van het jaar 2015

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Afstand vanaf vliegveld

  • 0.09 mijl van locatie

Vergaderruimte Hilton London Gatwick Airport

Vergaderzalen23
Grootste zaal4.080 ft²
Op één na grootste zaal1.440 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers821
Tweepersoons (2 bedden)136
Suites4
Tarief tweepersoons (2 bedden)£ 79,00 – £ 0,00

Lokale attracties

Zuidelijke bezigheden

Recreatie
Voeg een teambuildingsactiviteit vol adrenaline toe aan uw evenement met onze partners, Southern Pursuit.

Go Ape

Recreatie
Op 30 minutes afstand
Crawley, Tilgate, GB

Brighton

Op 30 minutes afstand
Het Hilton London Gatwick Airport hotel ligt ook dicht bij de bruisende stad Brighton, een geweldige badplaats met leuke winkeltjes langs de beroemde steegjes.

Londen

Op 30 minutes afstand
Het Hilton London Gatwick Airport hotel ligt dicht bij de hogesnelheidstrein Gatwick, die u in slechts 30 minuten naar het centrum van Londen brengt. Londen heeft een eindeloze lijst van dingen om te zien en te doen, met een uitgebreide selectie van aantrekkelijke kunstgalerieën, interessante musea en monumentale bezienswaardigheden.

Meer

Hier bij Hilton London Gatwick Airport bieden we de ruimte, stijl en persoonlijke service die gasten willen en verwachten. Van galadiners en nauwgezette vergaderingen tot privéfeesten en sociale feesten, elke speciale gelegenheid is ons belangrijkste evenement. Ons hotel is rechtstreeks verbonden met Gatwick Airport South Terminal via een overdekte loopbrug, op slechts 30 minuten van het centrum van Londen, en biedt gemakkelijke toegang tot het Britse snelwegnetwerk via de M23, M25/M27 met flexibele parkeeroplossingen. Ons toegewijde team werkt van voorbereiding tot implementatie samen met evenementenplanners om ervoor te zorgen dat elk detail wordt vastgelegd en dat uw evenement een doorslaand succes wordt. Hoogtepunten van vergaderingen en evenementen - Bekroonde locatie en team - 18 volledig toegankelijke vergaderruimten met natuurlijk daglicht - Ascot Suite voor maximaal 450 personen - een van de grootste zalen in de omgeving van Gatwick - Onlangs gerenoveerde conferentieruimte - Vergaderingen Vereenvoudigd pakket voor kleine vergaderingen - maximaal 25 deelnemers - Op maat gemaakte menu's en interactieve themapauzes - Milieuvriendelijke oplossingen om de ecologische voetafdruk van uw evenement te verkleinen - Draadloos presentatiesysteem - Nieuwste audiovisuele apparatuur beschikbaar - Faciliteiten in het businesscentrum - Persoonlijke service, ervaren team ter plaatse Onze chef-kok zal met u samenwerken om een op maat gemaakt en memorabel menu samen te stellen en uw gasten aan het praten te laten over uw succesvolle evenement. Om nog een stap verder te gaan, bieden we ook uitgebalanceerde, verbeterde en interactieve pauzes om buitengewone ervaringen te creëren voor u en uw deelnemers. Getuigenis van een klant: „We willen allemaal onze oprechte dank en waardering uitspreken voor het zeer harde en gedetailleerde werk, de zorg en het initiatief dat door elke afdeling in het hotel is ondernomen om ervoor te zorgen dat deze conferentie, die voor ons uiterst belangrijk is, goed heeft verlopen en ervoor heeft gezorgd dat de deelnemers het evenement zowel de moeite waard als plezierig vonden.”

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?