Great Wolf Lodge Garden Grove - Anaheim

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
12681 Harbour Boulevard Tuingroef, CA 92840

Benodigde datums

  • 03-09-202405-09-2024
  • 22-09-202426-09-2024
  • 29-09-202402-10-2024

Beoordelingen

AAA
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Watersport

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 13 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 20,00 / dag
  • Valet parkeerserviceUS$ 30,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Great Wolf Lodge Garden Grove - Anaheim

Totale vergaderruimte19.805 ft²
Vergaderzalen5
Grootste zaal9.877 ft²
Op één na grootste zaal6.521 ft²
Ruimte (privé)14.214 ft²
Ruimte (semi-privé)7.012 ft²
Ruimte (buiten)4.000 ft²
Tentoonstellingsruimte6.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers603
Tweepersoons (2 bedden)405
Suites36
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 99,00 – US$ 399,00
Belastingtarief15,78%

Lokale attracties

Anaheim Convention Center

Conventiecentrum
Op 2 mi. afstand
Alle vergader- en balzalen in het Anaheim Convention Center zijn nieuw gebouwd. De ruimte bedraagt in totaal 130.000 vierkante meter en beslaat handig de 2e en 3e verdieping, direct boven de tentoonstellingszalen. In lijn met de trend in de branche waarbij de nadruk wordt gelegd op meer vergaderruimten, bevindt de vergaderruimte van het Anaheim Convention Center zich direct boven de hoofdingang. Speciale registratie-/prefunctieruimtes openen zich in balkonstijl naar de atriumtorens. Deelnemers genieten van het uitzicht door de glazen wanden, over Convention Way en over Katella naar de themaparken van Disney. Het Katella Terrace in ACC North kijkt uit op Katella Avenue en biedt een ononderbroken uitzicht op het Disneyland-vuurwerk. De vergader- en balzalen zijn flexibel ontworpen voor vergaderingen van bijna elke omvang. Verplaatsbare muren verdelen ruimtes in kleine pauzeruimtes, of kunnen worden opgevouwen voor algemene sessies. De balzaal is een van de grootste die beschikbaar is in elk congrescentrum, met een oppervlakte van 38.058 vierkante meter.
800 W Katella Avenue
Anaheim, CA, US 92802

Angel Stadion

Recreatie
Op 4 mi. afstand
Angel Stadium, de thuisbasis van de Los Angeles Angels, ligt op slechts 5,6 km rijden van Great Wolf Lodge. Ga tussen mei en september naar een wedstrijd. Het stadion organiseert ook het hele jaar door verschillende grote evenementen en concerten, waaronder MonsterJam, Motorcross en meer.
2000 Gene Autry Way
Anaheim, CA 92806

Disneyland

Parkeren
Op 3 mi. afstand
Disneyland Resort (waaronder Disneyland, Disney's California Adventure en Downtown Disney) trekt al meer dan 50 jaar miljoenen toeristen. Het ligt op slechts 4 km afstand van Great Wolf Lodge en is een bestemming die de moeite waard is om een dag of twee aan uw verblijf bij ons toe te voegen. Voor jong en jong van hart biedt Disneyland een fantasieland voor alle leeftijden en een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en naar „de gelukkigste plek op aarde” te gaan
1313 Disneyland Dr.
Anaheim, CA, US 92802

Honda Center

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Een korte rit van 8 kilometer brengt u naar het beroemde Honda Center, de thuisbasis van het professionele hockeyteam Anaheim Ducks. Het is ook een toplocatie voor concerten en speciale evenementen, van het circus tot Disney on Ice en concerten van best presterende artiesten.
2695 East Katella Avenue
Anaheim, CA 92806

SteelCraft Garden Grove

Recreatie
Op 1 mi. afstand
SteelCraft Garden Grove ligt op slechts anderhalve kilometer afstand van Great Wolf Lodge. Het is een uniek eetcafé in de stad, gemaakt van gerecyclede stalen zeecontainers die zijn gerenoveerd om lokale voedselbedrijven te huisvesten. Ze bieden een verscheidenheid aan eten en drinken met een gemeenschappelijke eethoek, een speel-/speelruimte met extra grote spellen en af en toe livemuziek. Het is echt een plek om elkaar te ontmoeten, te eten en kennis te maken. Bovendien zijn ze familie-, kind- en huisdiervriendelijk.
Euclid Street 12900
Bosje in de tuin, CA 92840

Amerikaans sportcentrum

Recreatie
Op 3 mi. afstand
American Sports Centers (ASC) in Anaheim, Californië, is de grootste overdekte houten baan in de Verenigde Staten, met 34 volleybalvelden die kunnen worden omgebouwd tot 25 basketbalvelden. De faciliteit van 242.000 vierkante meter biedt onderdak aan een huurdersfamilie, waaronder de Amerikaanse nationale volleybalteams voor heren en dames, de Southern California Volleyball Association, Open Gym Premier, STARS, Goldenwest Volleyball, Pulse Volleyball en de Southern California Indoor Volleyball Hall of Fame. Daarnaast organiseert ASC tal van volleybal- en basketbalprogramma's voor jeugdclubs, basketbal- en zaalvoetbalcompetities voor volwassenen en een verscheidenheid aan weekendtoernooien en evenementen. Gasten kunnen ontspannen en genieten van een volledig menu in het café/bar aan de voorkant of kiezen uit een ruime selectie aan de achterpaviljoengrill terwijl ze rondhangen met teamleden. ASC bevindt zich op het terrein van een goed gevulde winkel met sportartikelen van de beste merken op het gebied van volleybal en basketbal.
1500 S. Anaheim Boulevard
Anaheim, CA 92805

Anaheim Garden Walk

Recreatie
Op 2 mi. afstand
Op 4 km van Great Wolf Lodge ligt het leuke amusementscentrum Anaheim GardenWalk. Ze beschikken over veel restaurants, bars en nachtclubs. Daarnaast vind je er een bioscoop, bowling, vluchtsimulatie en een Billy Bee's (voor kinderen). En hoe kun je het mis hebben met House of Blues Anaheim voor eten, drinken en liveconcerten. Zoveel spannende dingen om te doen met je collega's, familie en vrienden.
400 West Disney Way
Anaheim, CA 92802

Segerstrom Centrum voor de Kunsten

Theater
Op 8 mi. afstand
Segerstrom Center for the Arts is een van de meest gerespecteerde multidisciplinaire culturele instellingen van het land. Het is de grootste kunstorganisatie zonder winstoogmerk in Orange County. Het Centrum blijft zich inzetten voor het ondersteunen van artistieke uitmuntendheid, het bieden van onovertroffen ervaringen en om de hele gemeenschap op nieuwe en opwindende manieren te betrekken door middel van de unieke kracht van live optredens en een breed scala aan inspirerende, op kunst gebaseerde onderwijs- en gemeenschapsengagementprogramma's.
600 Town Center Drive
Costa Mesa, CA 92626

Meer

Er is meer dan op het eerste gezicht lijkt in Great Wolf Lodge Zuid-Californië! Centraal gelegen in Orange County. Gemakkelijk bereikbaar via de snelweg, de trein en natuurlijk 3 luchthavens binnen een straal van 35 mijl. Onze locatie ligt aan de ene kant van het Anaheim/Garden Grove Resort-gebied en op slechts 3 km van het Anaheim Convention Center en op 4 km van Disneyland! Winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden zijn allemaal beschikbaar binnen een straal van 8 km, sommige op loopafstand. Onze Lodge biedt 7 eet- en drinkgelegenheden op het terrein, waaronder een Dunkin' Donuts, en strategisch gelegen bars. We hebben in totaal meer dan 25.000 vierkante meter aan vergaderruimte, gelegen op onze 3e verdieping. U zult blij zijn om een grote ingebouwde registratiebalie te vinden met veel bewegingsruimte, werkruimtes en opslagruimte. Bovendien kan het worden vergrendeld. U bent gemakkelijk bereikbaar via de ingang van onze parkeergarage op de 3e verdieping, of het nu gaat om een leveranciersopstelling of de hoofdingang van de hoofdbezoeker. U wordt bediend door onze banketmedewerkers ter plaatse met vele jaren ervaring en een echte passie om te helpen. We bieden je een culinaire ervaring van wereldklasse met onze geweldige Executive Chef en culinair team. En alsof dit alles nog niet genoeg is, hebben we op de eerste verdieping van het hotel onze Main Street Fun Zone met arcade, mini-bowling, minigolf en toegang tot ons overdekte waterpark van 105.000 m²! Geweldige mogelijkheden voor teambuilding, energie kwijt te raken of leuke momenten voor gezinnen die zich aansluiten bij de deelnemers aan het evenement. We willen graag voor u zorgen! Van serieus en professioneel tot leuke en kant-en-klare evenementen, wij zijn er om u te helpen uw volgende GEWELDIGE bijeenkomst TE CREËREN!

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jun 1 – Aug 24
Mar 12 – Apr 26
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Sep 7 – Dec 17
Jan 12 – Mar 11

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?