Embassy Suites by Hilton Nashville South Cool Springs

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
820 Crescent Center Drive Franklin, TN 37067

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
3

Bekroningen

AAA Inspector's Best of Housekeeping Award 2021

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 15 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 10,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Embassy Suites by Hilton Nashville South Cool Springs

Totale vergaderruimte15.419 ft²
Vergaderzalen21
Grootste zaal10.212 ft²
Op één na grootste zaal7.622 ft²
Tentoonstellingsruimte2.465 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers250
Eenpersoons (1 bed)126
Tweepersoons (2 bedden)124
Suites187
Belastingtarief9,75%
Bezettingsgraad8%

Lokale attracties

Het Carter House

Historisch monument
Op 3 mi. afstand
Het Carter House, gebouwd in 1830, diende op 30 november 1864 als federaal hoofdkantoor. De familie Carter zocht een schuilplaats in hun kelder terwijl de Slag om Franklin rond hun huis woedde. Het Carter House werd in 1951 gekocht door de staat Tennessee en werd voor het eerst geopend voor het publiek in 1953. Het Carter House is dagelijks geopend voor rondleidingen.
Columbialaan 1140
Franklin, TN 37064

Golfclub Vanderbilt Legends

Recreatie
Op 5 mi. afstand
De beste golfervaring van Middle Tennessee met twee kampioenschapsbanen en een ultramoderne oefenfaciliteit van 19 hectare. De privéfaciliteit van Vanderbilt Legends Club ligt verscholen tussen glooiende heuvels en adembenemende panorama's en beschikt over twee kampioenschapsbanen die mede zijn ontworpen door Hall of Fame-golfer Tom Kite en de beroemde golfbaanarchitect Bob Cupp. Elke baan is ontworpen om golfers van alle niveaus uit te dagen terwijl ze door schilderachtige vijvers en een weelderig, omzoomd landschap slenteren.
Legends Clublaan 1500
Franklin, TN, US 37069

Plantage Carnton

Historisch monument
Op 3 mi. afstand
Carnton, gebouwd in 1826, diende als een Zuidelijk veldhospitaal tijdens en na de Slag om Franklin. De familie McGavock verzorgde de gewonden en richtte later een begraafplaats aan voor de gesneuvelde Zuidelijke soldaten. De Carnton Plantation is dagelijks geopend voor rondleidingen.
1345 Oostflank Cir
Franklin, TN, US 37064

Het historische centrum van Franklin

Historisch monument
Op 5 mi. afstand
Het historische centrum van Franklin - Amerika's favoriete hoofdstraat! Downtown Franklin is een levendige mix van historisch behoud en moderne verfijning. Op slechts 23 km van Nashville vindt u een oase van zuidelijke gastvrijheid, gehuisvest in een nationaal register van 16 blokken met bekroonde antiekwinkels, fysieke cadeau- en boekwinkels, modieuze boetieks, particuliere kunstgalerijen, liefdevol gerestaureerde huizen en meer. We hebben erkenning gekregen als een authentieke, eclectische gemeenschap waarvan de lokale bevolking nog nooit een vreemde heeft ontmoet. Of je nu de lokale winkels langs Main Street wilt verkennen, een tijdloos erfstuk wilt scoren in onze antiekwijk, een liveshow wilt bijwonen in onze bekroonde locaties of een ambachtelijke cocktail wilt drinken in een van onze veelgeprezen restaurants, er is hier voor elk wat wils.

Nissan Noord-Amerika

Zakendistrict
Op 2 blocks afstand
Het hoofdkantoor van Nissan Noord-Amerika
Nissan-weg 1
Franklin, TN 37067

Arrington Vineyards

Winkelen
Op 12 mi. afstand
Op het prachtige platteland van Williamson County produceert Arrington Vineyards wijnen die veel bijval en prijzen hebben opgeleverd. Countryzanger Kix Brooks, de helft van het bekende Brooks & Dunn-duo, ontwikkelde samen met zijn drie partners van Arrington Vineyards de wijngaard met ruimte voor groepsevenementen, wijnproeverijen en muziekavonden.
6211 Patton Road
Arrington, TN 37014

Winkelcentrum Cool Springs Galleria

Winkelen
Op 3 mi. afstand
CoolSprings Galleria is een superregionale winkelbestemming van meer dan een miljoen vierkante meter met meer dan 150 winkels, waaronder Ann Taylor, Banana Republic, Brighton Collectibles, Coach, Forever 21, J. Crew, Pottery Barn, Pandora, The Apple Store, The Art of Shaving, White House | Black Market, Williams-Sonoma en nog veel meer. CoolSprings Galleria ligt voor anker bij Belk, Dillard's, JCPenney en Macy's en is gunstig gelegen aan de I-65 bij de afrit 68 en 69, slechts vijftien mijl ten zuiden van Nashville.
1800 Galleria Blvd.
Franklin, TN, US 37067

Het centrum van Nashville

Nachtleven
Op 18 mi. afstand
Het hart van de countrymuziek in de VS. Uitgaansleven, Honky Tonks, locaties voor livemuziek, restaurants, geschiedenis, musea en meer!

Meer

Embassy Suites Nashville South/Cool Springs beschikt over een accommodatie met alleen suites en ligt in het hart van het Cool Springs Corporate Center in Franklin, Tennessee, de thuisbasis van het hoofdkantoor van Nissan North America, Healthways, Community Health Services, Mars Pet Care en tal van bedrijfskantoren. Geniet van een gunstige locatie met toegang tot de Interstate-65, op enkele minuten van de internationale luchthaven van Nashville en de bezienswaardigheden in het centrum van Nashville. Reserveer een van onze ruime suites met eigen slaapkamers, aparte woonruimtes met slaapbanken en LCD HDTV's met HD-programmering. Geniet van ons indrukwekkende atrium met een waterpartij. In ons atrium vindt u elke dag een gratis ontbijt op bestelling en een gratis avondreceptie*. Met 25.000 vierkante meter aan flexibele evenementenruimte zijn we geschikt voor groepen van elke omvang, en onze Embassy Ballroom biedt meer dan 10.000 vierkante meter aan prachtige evenementenruimte. Schakel onze ervaren cateringmedewerkers in om te helpen bij het plannen van uw bruiloft, sociale of zakelijke evenement. Blijf verbonden met breedbandinternet dat beschikbaar is in de suites en openbare ruimtes. Onze conciërge in het gratis businesscentrum kan helpen met verzending, faxen en printen. Bezoek onze fitnessruimte met een verwarmd binnenbad met zout water. Als uw idee om tot rust te komen bestaat uit vleugels, nacho's en voetbal, breng dan wat tijd door in The Athletic Club Sports Grille in het atrium. Bekijk live en opgenomen wedstrijden op twee grote projectieschermen en twaalf extra flatscreen-tv's. * De service van alcohol is onderworpen aan nationale en lokale wetten. Moet de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie hebben bereikt.