Destin-Fort Walton Beach Florida

1540 Miracle Strip Pkwy 32548

Destin-Fort Walton Beach, Florida

Stel je voor dat je je vergadering verlaat en naar het paradijs wordt vervoerd. Voel de zachte bries je een schouderklopje geven voor goed geklaard werk, terwijl je uitkijkt op onze 24 kilometer lange ongerepte kustlijn. Ontdek Destin-Fort Walton Beach, FL. Leden van uw groep zullen genieten van accommodaties aan het strand, vischarters, dolfijncruises, jetskiën, parasailen, kajakken, paddleboarden en water- en avonturenparken voor het hele gezin. Andere ervaringen die u kunt beleven zijn onder meer wedstrijdgolfen, winkelen van wereldklasse, rustige kuuroorden, historische musea, een verscheidenheid aan natuurparken met schilderachtige landschappen en inheemse flora en fauna, lokale festivals en vers dineren van Gulf to Table, aan het water. Ontdek waarom Destin-Fort Walton Beach Florida de perfecte bestemming is voor uw vergadering, incentivegroep, sportevenement of reisgroep.

Bereikbaarheid

Destin - Fort. Walton Beach Airport (VPS) is een bekroonde luchthaven die passagiers van over de hele wereld verwelkomt met meer dan 50 rechtstreekse vluchten per dag naar grote hubs, waardoor zowel binnenlandse als internationale verbindingen gemakkelijk zijn. Daarnaast worden er doorlopend nieuwe rechtstreekse vluchten toegevoegd vanuit nieuwe steden met lage tarieven en regionale luchtvaartmaatschappijen. Controleer de beschikbaarheid op de luchthaven van uw voorkeur. FlyVPS.com

Afstand vanaf vliegveld

  • Luchthaven Destin-Fort Walton Beach (VPS)

    7 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Jetski

Recreatie
Plan je volgende Emerald Coast-avontuur via TripShock!
Destin, FL, US 32541

Destin Commons

Winkelen
Sinds de opening in 2003 heeft dit huisdiervriendelijke winkelcentrum van 500.000 vierkante meter de standaard gezet als het belangrijkste lifestylecentrum in de open lucht dat het beste biedt op het gebied van winkels, restaurants en entertainment op de bestemming.
4100 Legendary Dr.
Destin, FL, US 32541

Parasailen

Recreatie
Ga op een parasailingavontuur!
HarborWalk Village
Destin, FL, US 32541

Promenade van Okaloosa Island

Nachtleven
Jaar na jaar is de Boardwalk een populaire bestemming op het eiland Okaloosa voor zowel vrienden als families. Met zijn ideale ligging aan de Golf van Mexico, handige parkeergelegenheid en een breed scala aan activiteiten is het de perfecte plek om magische herinneringen te maken. Ontdek winkels aan het strand, geniet van verschillende smaken en geniet van het ongelooflijke uitzicht op de Golf.
1450 Miracle Strip Pkwy
Ft. Walton Beach, FL, US 32548

Visserij charteren

Recreatie
Destin staat al decennia bekend als het „gelukkigste vissersdorp ter wereld” omdat het door zijn ligging aan de Golf van Mexico het dichtst bij de 100 Fathom Curve ligt. Hier zakt het zeeschip abrupt naar een diepte van wel 200 voet, waar diepzeesoorten zoals roodsnapper, tandbaars, amberjack, koningsmakreel, zeilvis en blauwe marlijn te vinden zijn. Dus of je nu een fervent visser bent of nog vragen hebt over hoe je een haak moet vangen, onze ervaren gidsen staan klaar om te zorgen voor een stressvrije, onvergetelijke ervaring. Uw charter zorgt voor de hengel en haspel, de koelopslag voor de vis en uw visvergunning. Ze zullen zelfs je vangst voor je schoonmaken! Van daaruit kun je het voor je laten bereiden door een van de lokale deelnemende „You catch it, we'll cook it” restaurants of je kunt het laten verpakken, invriezen en naar huis laten sturen.
Destin, FL, US 32541

In het centrum van Ft. Walton Beach

Winkelen
Downtown Fort Walton Beach biedt lokale smaak en zuidelijke gastvrijheid. Deze unieke en historische locatie biedt onderdak aan een aantal unieke, door de eigenaar beheerde boetiekwinkels, restaurants, bars, coffeeshops en wellnesscentra, en omvat ook het Heritage Park & Cultural Center, de Northwest Florida Ballet Academy en de Ft. Walton Beach Library, de Ft. Walton Beach Chamber en de Ft. Landingspark Walton Beach. Dus als je op zoek bent naar iets geweldigs waar het hele gezin van kan genieten, kom dan naar ons Downtown!
Miracle Strip Pkwy
Ft. Walton Beach, FL, US 32548

HarborWalk Village

Winkelen
HarborWalk Village is gastheer van het Destin Seafood Festival en Destin Fishing Rodeo en biedt onderdak aan de grootste vissersvloot van het land, evenals vischarters en dolfijncruises, waterexcursies, diverse speciaalzaken, entertainment en verschillende restaurants aan het water, waardoor de locatie een populaire ontmoetingsplaats is voor zowel de lokale bevolking als bezoekers.
10 Harbor Boulevard
Destin, FL, US 32541

Gulfarium Marine Adventure Park

Parkeren
Gulfarium Marine Adventure Park, geopend sinds 1955, is's werelds oudste live zeeshow en aquarium ter wereld. Kom en geniet van vier live zeeshows, Alligator Alley en andere exposities met zeedieren en tropische vogels. In de kijkkamer van het aquarium bevindt zich ook een unieke vergaderlocatie.
1010 Miracle Strip Pkwy SE
Ft. Walton Beach, FL, US 32548

Congrescentra

  • Destin-Fort Walton Beach Convention Center

    Het Destin-Fort Walton Beach Convention Center heeft vergader- en evenementenruimtes voor een verscheidenheid aan evenementen, waaronder conferenties, beurzen, vergaderingen, sportevenementen, concerten, banketten, bruiloften, liefdadigheidsevenementen, festivals en nog veel meer...

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 21 – Aug 1
Voor- en naseizoen
Aug 2 – Nov 30
Mar 11 – May 20
Laagseizoen
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 10

Extra informatie

Het Destin-Fort Walton Beach Convention Center (DFWBCC) is ideaal gelegen op Okaloosa Island, op slechts een steenworp afstand van de Choctawhatchee Bay en onze beroemde suikerwitte stranden waar het zand beroemd onder de voeten piept en weerkaatst in het water, waardoor het een levendige smaragdgroene uitstraling heeft. Er zijn ongeveer 13.000 accommodaties beschikbaar op de bestemming en het DFWBCC is gunstig gelegen op loopafstand van veel van de accommodaties aan het strand, restaurants aan het water, openbare strandparken, het Gulfarium Marine Adventure Park, de Okaloosa Island Fishing Pier en Wild Willy's Adventure Park. In het centrum van Ft. Walton Beach ligt vlakbij en omvat het Heritage Cultural Park & Museum, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ontdek wat het betekent om tussen vergaderingen door je avontuur te vinden door je volgende evenement in de DFWBCC te organiseren.