Palazzo Dei Congressi

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Piazza Adua, 1 Florence 50123

Voorzieningen

Faciliteiten

  • Internettoegang

Alcohol en catering

  • Alcohol toegestaan
  • Catering ter plaatse

Afstand vanaf vliegveld

  • 11.18 mijl van locatie

Vergaderruimte Palazzo Dei Congressi

Totale vergaderruimte10.000 ft²
Vergaderzalen26
Grootste zaal9.688 ft²
Op één na grootste zaal1 ft²
Tentoonstellingsruimte9.000 ft²
Filters

Lokale attracties

Florence

Historisch monument
Op 5 minutes afstand
Florence is een van de meest geliefde steden ter wereld, een openluchtmuseum dat wereldwijd beroemd is. Daarnaast is het een prachtige bestemming om vergaderingen en evenementen te organiseren.

Meer

Het Palazzo dei Congressi bevindt zich in de 18e-eeuwse Villa Vittoria en beschikt over een prestigieus auditorium dat plaats biedt aan maximaal 1.000 personen. Er is ook een expositie- en cateringruimte van 920 m², evenals andere zalen die respectievelijk plaats bieden aan 50, 70 (Sala Onice) en 200 personen (Sala Verde - Green Hall). Het Palazzo dei Congressi en het aangrenzende Lemon House worden omringd door een eeuwenoud park en bevinden zich tegenover het Palazzo degli Affari en zijn via een voetgangersplein verbonden met het Fortezza da Basso, waardoor ze een congres- en tentoonstellingsruimte vormen in het hart van de stad. Het charmante interieur van het Palazzo wordt gekenmerkt door een combinatie van Florentijns antiek meubilair met moderne en functioneel ontworpen zalen.

Extra informatie

Palazzo dei Congressi wordt beheerd door het bedrijf Firenze Fiera, dat ook Fortezza da Basso en Palazzo degli Affari beheert. De 3 locaties bevinden zich tegenover elkaar, in het centrum van Florence, op loopafstand van musea, hotels en de belangrijkste bezienswaardigheden van Florence. De internationale luchthaven van Florence (Iata-code FLR) ligt op 15 minuten rijden van het centrum (6,4 km)

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?