Castelfalfi

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Localita Castelfalfi Montaione Florence 50050

Benodigde datums

  • 01-08-202420-08-2024
  • 18-09-202428-09-2024
  • 01-11-202431-12-2024

Beoordelingen

Italia Hotel Classification
5

Bekroningen

-CNT Readers' Choice Awards - Prijswinnaar 2023 -CNJ Beste meeslepende ervaring: Beste meeslepende ervaring - Prijswinnaar 2023 -Condé Nast Johansens Award: Beste meeslepende ervaring 2022 -Golf World Top 100 Awards 2022 -Readers' Choice Awards CNT Readers' Choice Awards 2022 -Readers' Choice Awards CNT Reader's Choice Awards 2021 -CNJ Beste meeslepende ervaring - Prijswinnaar 2021 -CNJ Beste meeslepende ervaring - Prijswinnaar 2020 -Prijsfinalist, Condé Naste Johansens Luxury Hotels - Spas - Locaties 2019 -World Luxury Hotel Awards - Winnaar 2019 -De keuze van de golfer - 2019 -Prijzen voor huwelijksreizen - 2019 -Prime Traveller Awards - 2019 -Beste spa- en wellnesshotel, Prime Traveller Awards-2018 -Beste luxe wijnlandgoedhotel, Europa, World Luxury Hotel Awards 2018 -Geo-gecertificeerd - 2018

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Golfbaan ter plaatse
  • Spa of salon
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Bereikbaarheid

Het landgoed staat in Località Castelfalfi, Montaione (Florence), in het hart van Toscane. De luchthaven van Pisa, 52 km (40 minuten) De luchthaven van Florence, 67 km (60 minuten) San Gimignano, 23 km (30 minuten) Volterra, 32 km (40 minuten) Toscaanse kust, 55 km (60 minuten) Siena, 56 km (70 minuten) Lucca, 57 km (75 minuten)

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerservice
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 31.07 mijl van locatie

Vergaderruimte Castelfalfi

Totale vergaderruimte1.625 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal13.746 ft²
Op één na grootste zaal6.997 ft²
Ruimte (privé)6.178 ft²
Ruimte (buiten)11.668 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers146
Eenpersoons (1 bed)146
Tweepersoons (2 bedden)146
Suites24
Belastingtarief10%

Lokale attracties

Ponte Vecchio - Florence

Historisch monument
Op 60 km afstand
De Ponte Vecchio is een middeleeuwse stenen segmentale boogbrug met gesloten spandrel over de rivier de Arno, in Florence, Italië, waar nog steeds winkels langs zijn gebouwd, zoals ooit gebruikelijk was. De Ponte Vecchio is een middeleeuwse stenen segmentale boogbrug met gesloten spandrel over de rivier de Arno, in Florence, Italië, waar nog steeds winkels langs zijn gebouwd, zoals ooit gebruikelijk was.
Ponte Vecchio
Florence, IT 50125

San Gimignano

Historisch monument
Op 22 km afstand
San Gimignano is een klein ommuurd middeleeuws heuvelstadje in de provincie Siena, Toscane, Noord-centraal Italië. San Gimignano staat bekend als de stad van de mooie torens en is beroemd om zijn middeleeuwse architectuur, die uniek is vanwege het behoud van een tiental van de torenhuizen, die met hun ligging op een heuvel en omringende muren „een onvergetelijke skyline” vormen.
San Gimignano, IT 53037

„Kathedraal van Sint Maria van de Bloemen” - Florence

Historisch monument
Op 60 km afstand
De Cattedrale di Santa Maria de Fiore is de belangrijkste kerk van Florence, Italië. Il Duomo di Firenze, zoals het gewoonlijk wordt genoemd, begon in 1296 in gotische stijl met het ontwerp van Arnolfo di Cambio en werd in 1436 structureel voltooid met de koepel ontworpen door Filippo Brunelleschi.
Via della Canonica, 1
Florence, IT 50122

Siena

Historisch monument
Op 71 km afstand
Het historische centrum van Siena is door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Het is een van de meest bezochte toeristische attracties van het land, met meer dan 163.000 internationale aankomsten in 2008. Siena is beroemd om zijn keuken, kunst, musea, middeleeuwse stadsgezicht en de Palio, een paardenrace die twee keer per jaar wordt gehouden.
Siena, IT 53/100

Galeriemuseum Uffizi - Florence

Museum
Op 60 km afstand
De Galleria degli Uffizi is een prominent kunstmuseum gelegen naast de Piazza della Signoria in het centrum van Florence, regio Toscane, Italië. Het is een van de belangrijkste Italiaanse musea, het is ook een van de grootste en bekendste ter wereld en bevat een collectie werken van onschatbare waarde, met name uit de periode van de Italiaanse Renaissance.
Piazza degli Uffizi, 6
Florence, IT 50122

Volterra

Historisch monument
Op 32 km afstand
Volterra is een ommuurde stad op een bergtop in de regio Toscane in Italië, waarvan de geschiedenis dateert van vóór de 7e eeuw voor Christus en aanzienlijke bouwwerken heeft uit de Etruskische, Romeinse en middeleeuwse periode.
Volterra, IT 56048

Scheve toren van Pisa

Historisch monument
Op 50 minutes afstand
De scheve toren van Pisa of gewoon de toren van Pisa is de campanile, of vrijstaande klokkentoren, van de kathedraal van de Italiaanse stad Pisa, wereldwijd bekend om zijn onbedoelde kanteling.
Piazza Duomo
Pisa, IT 56126

Club Boccaccio

Nachtleven
Op 34 km afstand
Centro Torretta White
Via Tiglio, 149
Calcinaie, IT 56012

Meer

Castelfalfi is een natuurparadijs in het hart van Toscane, op minder dan 60 minuten van Florence en Pisa. De middeleeuwse Borgo is de kern van het 2.700 hectare grote landgoedlandschap, waaronder de spectaculaire 27-holes golfclub Castelfalfi, de grootste golfbaan in Toscane. De golfclub omvat twee verschillende banen, de 9-holes Lake Course en de 18-holes Mountain Course, beide ondergedompeld in het Toscaanse landschap. Op loopafstand van het dorp ligt het 5-sterrenhotel met 146 kamers en suites die prachtig zijn ontworpen. Het moderne gebouw bestaat uit de elegante lobby en Ecrù Lounge Bar met panoramisch terras, het hoofdrestaurant Olivina en de gloednieuwe Castelfalfi Spa met verwarmd binnen- en buitenzwembad met uitzicht op de omliggende heuvels. Op een steenworp afstand ligt een tabakspakhuis dat dateert uit de jaren 1900, bestaande uit traditioneel gerestylede kamers en vormt met het hoofdgebouw de perfecte combinatie tussen verleden en heden in Castelfalfi. Castelfalfi biedt ook villa's in Toscaanse stijl en oude prachtig gerestaureerde boerderijen waar u volledig ondergedompeld kunt worden in de natuur met alle comfort van een 5-sterrenservice. De biologische producten van het landbouwdomein Castelfalfi en regionale smaken kunnen worden geproefd in de verschillende restaurants, waaronder het nieuwe, volledig meeslepende restaurant Olivina, het traditionele Steakhouse en Pizzeria Il Rosmarino, het Country Clubhuis voor golfers, gelegen in het midden van een prachtig landschap, La Rocca, in het middeleeuwse kasteel, de locatie en het restaurant gewijd aan privédiners en evenementen, de seizoensgebonden zwembadbar en restaurant Giglio voor ontspannende momenten en de Ecrù Lounge Bar & Restaurant in het hoofdgebouw. Het landbouwdomein beheert 25 hectare wijngaard en 10.000 olijfbomen, evenals een goede hoeveelheid akkerland, met een biologische aanpak die het mogelijk maakt om het milieu, de biodiversiteit en ecosystemen te beschermen. Het landgoed produceert 7 labels wijn, biologische EVO-olie, honing en sterke drank om te proeven in de Wine Shop & Garden. Castelfalfi verwelkomt de kleine gasten in Falfy Kids Club, waar ze hun creativiteit kunnen uiten met leuke en leerzame activiteiten, waaronder kooklessen, terwijl ze buiten kunnen genieten van activiteiten in de tuin en leren hoe ze voor lieve kleine dieren kunnen zorgen op de exclusieve kleine boerderij. In Castelfalfi wachten meer dan 40 binnen- en buitenervaringen, waaronder wijn- en olieproeverijen, survivalervaringen, boogschieten, yoga, tennis, padel, kooklessen en nog veel meer. Niet te missen is het Castelfalfi Adventure Park, erg leuk voor zowel volwassenen als kinderen, met 10 uitdagende boomtopbanen van verschillende niveaus, een boomdorp, ziplines en een klimmuur.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 16 – Jun 30
Sep 1 – Oct 15
Voor- en naseizoen
Jul 1 – Aug 31
Oct 16 – Nov 15
Apr 6 – Apr 15
Laagseizoen
Nov 16 – Dec 31
Mar 30 – Apr 5

Beperkingen voor faciliteiten

Kamers waar niet gerookt mag worden

Extra informatie

OLIVINA Olivina is ons volledig meeslepende Toscaanse restaurant van de volgende generatie. Een gloednieuw theater voor alle zintuigen. De ruimte is ontworpen als een aangelegde promenade en nodigt gasten uit om de smaken, geuren, geluiden, kleuren en texturen van Toscane te proeven met een speciale wijnkamer, salumeria, koffiebar, bakkerij en een showkeuken. IL ROSMARINO Een typisch steakhouse en pizzeria: Il Rosmarino voldoet aan de wens van elke gast voor een diner. De inrichting is warm en gerechten zijn typisch en bereid volgens oude tradities. ZWARTE LOBBYBAR EN LOUNGE Chique en trendy zijn de sleutelwoorden om de Ecrù Bar te omschrijven. Het panoramische terras biedt een prachtig uitzicht over de vallei van het landgoed, voor onvergetelijke aperitieven op de zoete tonen van livemuziek. CLUBHUIS OP HET PLATTELAND Het Country Clubhouse restaurant is de perfecte combinatie tussen smaak en schoonheid. Het komt tot leven in een van Castelfalfi's oudste boerderijen genaamd Poggionero, tegenwoordig onderdeel van de golfbaan. Terwijl ontspannen en genieten van het adembenemende uitzicht over het groen van de Mountain Course, kunnen gasten genieten van verfijnde en lichte gerechten. IL GIGLIO BLUE De ideale plek om naast de zwembaden te genieten van een verfrissend drankje of een lichte lunch. Een ontspannen sfeer waar gasten kunnen een zonnebank nemen en genieten van het prachtige uitzicht over de glooiende heuvels. LA ROCCA Of het nu gaat om een romantisch diner, een huwelijksaanzoek, een jubileum of een verjaardag, La Rocca is de perfecte setting voor privédiners en verfijnde evenementen in volledige privacy. In het oude kasteel en op het terras dat een prachtig uitzicht biedt op de Toscaanse heuvels, vertegenwoordigt deze omgeving een charmante evenementenlocatie met uiterste nauwkeurigheid gerenoveerd