Visit Fairfax

10560 Arrowhead Drive Suite 350 22030

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Fairfax County, Virginia is de ideale locatie om uw volgende zakelijke bijeenkomst, jaarlijkse conventie, sportevenement te houden of om een groepsreis te plannen. Gelegen aan de overkant van de Potomac-rivier in Washington, DC, bieden wij de deelnemers aan vergaderingen ongelooflijk gemak. Het is een fluitje van een cent om hier te komen: we bevinden ons in het centrum van drie grote luchthavens (Washington Dulles International, Washington Reagan National en BWI Marshall International), en we worden ook bediend door Amtrak, de Virginia Railway Express en het Washington Metrorail-systeem. Meer dan de helft van de Amerikaanse bevolking woont binnen een dag rijden (450 mijl) van Fairfax County. Eenmaal hier kunnen bezoekers genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft, van attracties van wereldklasse zoals Mount Vernon in George Washington en het National Air and Space Museum Steven F. Udvar-Hazy Center, tot de monumenten, gedenktekens en musea van de hoofdstad van ons land, tot lekker eten, spannend en gevarieerd entertainment, geweldig golfen en fantastisch winkelen in Tysons Corner, bekend als „The Rodeo Drive of the East Coast”. Met meer dan 18.000 hotelkamers hebben we accommodaties voor elke smaak en portemonnee, en onze twintig vergaderhotels bieden een ongeëvenaarde combinatie van geweldige kamerprijzen, ruime vergaderruimte, uitstekende faciliteiten en vriendelijke service. Bijna al onze hotels bieden gratis parkeergelegenheid. De metroraildienst naar de gebieden Tysons Corner en Reston in de provincie wordt eind 2013 in gebruik genomen en zal het nog gemakkelijker dan ooit maken om de omgeving te verkennen! Gepersonaliseerde service is volledig gratis beschikbaar voor planners die werken met groepen en programma's van elke omvang van Visit Fairfax, de bekroonde Destination Marketing Organization van de provincie. Bel ons vandaag nog en laat ons u helpen bij uw volgende vergadering, toernooi, evenement of tour.

Afstand vanaf vliegveld

  • Washington Dulles International

    1 mijl van stadscentrum

  • Ronald Reagan National

    12 mijl van stadscentrum

  • BWI Thurgood Marshall International

    53 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Nationaal museum van het Amerikaanse leger

Museum
Op 0 mi. afstand
Het National Museum of the United States Army viert meer dan 245 jaar legergeschiedenis en eert de soldaten van ons land — vroeger, nu en in de toekomst — het reguliere leger, de Army Reserve en de Army National Guard.
Liberty Drive 1775
Fort Belvoir, VA, US 22060

Het Workhouse Arts Center

Historisch monument
Op 0 mi. afstand
Het Workhouse Arts Center biedt essentiële studio's en expositieruimte voor beeldende en podiumkunsten voor mensen van alle artistieke vaardigheden. Het Workhouse ligt op 55 hectare grond in het historische DC Workhouse and Reformatory en biedt onderdak aan meer dan 150 van de beste kunstenaars uit de regio.
9601 Ox Road
Lorton, VA, US 22079

Het Smithsonian National Air and Space Museum Steven F. Udvar-Hazy Center

Museum
Op 0 mi. afstand
Het Steven F. Udvar-Hazy Center in de buurt van Washington Dulles International Airport is de bijbehorende faciliteit bij het Museum on the National Mall. Bezoekers kunnen tussen vliegtuigen en kleine artefacten lopen in vitrines op de vloer en vliegtuigen bekijken die aan het gewelfde plafond op verhoogde skywalks hangen. De James S. McDonnell Space Hangar toont honderden beroemde ruimtevaartuigen, raketten, satellieten en ruimtegerelateerde kleine artefacten. In april 2012 zal het middelpunt van de ruimtehangar de onlangs buiten gebruik gestelde Space Shuttle Discovery zijn. Het centrum biedt ook het Airbus IMAX-theater; vluchtsimulatoren; foodservice; een museumwinkel; gratis rondleidingen door docenten; dagelijkse educatieve programma's; en rondleidingen en activiteiten voor schoolgroepen.
14390 Air & Space Museum Parkway
Chantilly, VA, US 20151

Great Falls Park

Parkeren
Op 0 mi. afstand
Bij Great Falls bouwt de Potomac-rivier snelheid en kracht op als ze over een reeks steile, grillige rotsen valt en door de smalle Mather Gorge stroomt. Great Falls Park biedt veel mogelijkheden om geschiedenis en natuur te ontdekken, allemaal in een prachtig park van 800 hectare op slechts 24 km van de hoofdstad van het land.
9200 Old Dominion Dr.
McLean, VA, US 22102

Mount Vernon van George Washington

Historisch monument
Op 0 mi. afstand
De plantage van George Washington aan de oevers van de prachtige Potomac-rivier biedt bezoekers de kans om Amerika's eerste held en de fascinerende wereld waarin hij leefde te begrijpen. Elk jaar treden meer dan 1 miljoen bezoekers in de voetsporen van Washington, waardoor Mount Vernon het populairste historische landgoed in Amerika is.
3200 Mount Vernon Memorial Highway
Mount Vernon, VA, US 22309

Stadscentrum van Reston

Winkelen
Op 0 mi. afstand
Reston Town Center combineert elementen van de ideale binnenstad: de vitaliteit van een Italiaans plein en de diversiteit van een Franse boulevard. Deze veelgeprezen buitenlocatie biedt meer dan 50 winkels, 30 restaurants en in het centrum van het centrum worden het hele jaar door speciale evenementen georganiseerd.
Democratiedrang
Reston, VA, US 20190

Wolf Trap Nationaal Park voor Podiumkunsten

Nachtleven
Op 0 mi. afstand
Als Amerika's National Park for the Performing Arts speelt Wolf Trap een waardevolle leiderschapsrol in beide podiumkunstengemeenschappen. Iets meer dan de helft van de zitplaatsen op hun iconische buitenlocatie in de zomer, het Filene Center, is overdekt met open zijkanten die uitkijken op de hoge bomen en glooiende heuvels van het park. De rest van de zitplaatsen is onbedekt op een glooiend grasveld waar gasten kunnen picknicken om van te genieten voor en tijdens de voorstelling.
Trap Road 1645
Wenen, VA, US 22182

Gezinsvriendelijke activiteiten

Recreatie
Op 0 mi. afstand
Van waterparken en putt-putt tot unieke attracties, de gezinsvriendelijke activiteiten in Fairfax County zullen elk kind en elk kind in hart en nieren zeker een glimlach bezorgen.
Diverse locaties
Fairfax County, VA, US

Meer

Extra informatie

De Fairfax County Convention and Visitors Corporation (Visit Fairfax) is een marketing- en promotieorganisatie zonder winstoogmerk die zich inzet om bezoekers naar onze geweldige gemeenschap te brengen. Onze missie is om de economische en sociale groei in Fairfax County en Noord-Virginia te bevorderen door toerisme, congressen, sport en gastvrijheid in het gebied op de markt te brengen, te promoten, te ontwikkelen en te coördineren.

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?