Visit Estes Park

Big Thompson Avenue 500 80517

Waarom kiezen voor Estes Park?

Estes Park ligt aan de ingang van het Rocky Mountain National Park met panoramisch uitzicht op de bergen. Onder onze beroemde blauwe hemel zullen uw deelnemers vergaderingen beleven die de verwachtingen overtreffen! Wilde dieren die door de straten dwalen, prachtige uitzichten en buitenactiviteiten in een gastvrije gemeenschap. Daarom is Estes Park het hele jaar door een favoriete keuze voor groepsevenementen. Maak een wandeling over de Riverwalk en de schilderachtige mama-en-popwinkels in het centrum of breng een dag door in het park. Estes Park zit vol met unieke dingen om te doen. Maar zelfs de klassiekers zijn net zo veel leuker omringd door onze Rocky Mountains! Golfen, 4 x 4 jeeptochten, wandelen, vliegvissen, sterrenkijken, wildwatervaren, een full-service jachthaven, paardrijden, langlaufen en sneeuwschoenwandelen van wereldklasse, of stop bij onze outdoor bergachtbaan! Na een drukke dag bezoek je zeker een van de lokale brouwerijen, onze wijnmakerij of onze distilleerderijen. Cowboy Brad van Estes Park, een eerbetoon aan John Denver, heeft bedrijfsgroepen versteld doen staan met zijn unieke concerten. Er is iets speciaals aan het horen van „Rocky Mountain High” terwijl je bij een kampvuur zit met je zakelijke collega's. Nergens anders dan in Estes Park! Estes Park biedt meer dan 200.000 vierkante meter aan vergaderruimte, meer dan 4.000 accommodaties, meer dan 300 restaurants en winkels. Of u nu de elegantie van een historisch hotel, een bergresort, een gastenranch, een kampomgeving, een conferentiecentrum, een multifunctioneel complex of een zakenhotel nodig hebt, Estes Park heeft het allemaal. Estes Park is gemakkelijk bereikbaar, ligt op slechts 75 mijl/90 minuten van de internationale luchthaven van Denver, met een dagelijkse pendeldienst. Het personeel van Visit Estes Park helpt u graag bij het plannen van uw volgende bergbijeenkomst!

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven van Denver (DEN)

    75 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Vissen in beekjes en meren

Recreatie
Geniet van het vissen op gouden medailles in een van de vele beekjes, rivieren of meren die er in overvloed zijn in Estes Park. Begeleid vliegvissen is mogelijk met deskundige gidsen die ervoor zorgen dat u de perfecte locaties vindt.

Welkom bij Estes Park

Historisch monument
Welkom bij Estes Park. Speeltuin van de Rocky Mountains.

Wildwaterraften

Recreatie
Op 30 mi. afstand
Estes Park biedt wildwaterraften in de buurt op een van de vele rivieren in de omgeving. Vissen op gouden medailles is ook mogelijk.

Pret in de winter

Recreatie
Op 4 mi. afstand
Geniet van winterwonderlandplezier in Estes Park. Rodelen, backcountry skiën, ijsklimmen en meer wachten op de avontuurlijke reiziger.

Golfen

Recreatie
Estes Park biedt een verscheidenheid aan recreatiemogelijkheden, waaronder golfen op een van de twee golfbanen in de buurt van de stad. Gasten kunnen zelfs genieten van frisbeegolf of de plaatselijke fauna bekijken die gewoonlijk door de baan dwaalt!

Wilde dieren spotten

Parkeren
Er zijn veel prachtige dieren in het wild in Estes Park. Of je nu in de stad bent of in Rocky Mountain National Park, de kans is groot dat je rondzwervende elanden, af en toe elanden, beren, grote hoornschapen, kalkoenen, Canadese ganzen en meer zult zien. Estes Park staat bekend om het spotten van wilde dieren, maar vergeet niet om niet te dichtbij te komen, dit zijn allemaal wilde dieren.

Wandelen

Recreatie
Wandelen en wandelen op een van de vele paden en wandelpaden langs het meer of de stad in Estes Park zal uw gasten bekoren.

Winkelen

Zakendistrict
Op 1 mi. afstand
Geweldige winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden zijn beschikbaar in Estes Park.
Elkhorn Avenue
Estes Park, CO, US 80517

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jun 1 – Oct 15
Voor- en naseizoen
Oct 16 – Dec 31
May 1 – May 31
Laagseizoen
Jan 1 – Apr 30

Extra informatie

Ons team helpt u bij elke stap van het planningsproces. Kijk op onze evenementenpagina voor evenementen het hele jaar door. https://www.visitestespark.com/events-calendar/

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?