The Grand Hotel-Eastbourne

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Parade van koning Edwards Eastbourne BN21 4EQ

Beoordelingen

AA Hotel Services
5
Northstar
5

Bekroningen

TRIP ADVISOR CERTIFICAAT VAN UITMUNTENDHEID HALL OF FAME 2019 Het Grand Hotel Eastbourne heeft de afgelopen 5 jaar elk jaar een certificaat van uitmuntendheid behaald, waarmee het de Certificate of Excellence Hall of Fame 2019 is behaald. AWARDS VOOR BESTE GELIEFDE HOTELS 2018/19: Het Grand Hotel in Eastbourne is dit jaar uitgeroepen tot regionale winnaar en is er trots op dat het is uitgeroepen tot Best Loved Hotels 'Best Hotel in the South'. TROUWDATA 2016 HUWELIJKSPRIJZEN: Het Grand Hotel in Eastbourne is opnieuw genomineerd en heeft de prestigieuze prijs van WeddingDates 'Top Rated Wedding Venue in East Sussex' gewonnen. DE CATEY AWARDS 2016 - BESTE PLEKKEN OM TE WERKEN IN DE HORECA Het Grand Hotel in Eastbourne is tijdens de Catey Awards uitgeroepen tot 13e in de '30 van de beste plekken om te werken in de gastvrijheid'. AWARD VOOR HET CERTIFICAAT VAN UITMUNTENDHEID VAN TRIPADVISOR 2016 Het Grand Hotel is opnieuw erkend en bekroond met de prestigieuze Tripadvisor Certificate of Excellence Award for Superior Service 2016.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer

Afstand vanaf vliegveld

  • 40 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Betaalde parkeerruimte
  • Parkeerruimte op straat

Vergaderruimte The Grand Hotel-Eastbourne

Totale vergaderruimte22.308 ft²
Vergaderzalen14
Grootste zaal3.350 ft²
Op één na grootste zaal2.646 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers152
Suites53

Lokale attracties

Winkelcentrum The Beacon

Winkelen
Op 1 mi. afstand
The Beacon is een van Eastbourne's beste winkelbestemmingen en het is duidelijk waarom met hun fantastische selectie van topmerken zoals Marks and Spencer, Primark, River Island, H&M, Pandora en Boots. Bovendien is er een breed scala aan cafés beschikbaar met een ruime keuze aan koffie, thee en gebak, waaronder; Starbucks, Muffin Break, Shades en Café Ruby. U vindt ook de nieuwe ultramoderne bioscoop op de bovenste verdieping met 8 schermen met de nieuwste laserprojectietechnologie, comfortabele stoelen en al uw favoriete bioscoopsnacks.
Het Beacon Center
Terminus Road
Eastbourne, GB BN21 3NW

Nigel Greaves

Recreatie
Op 1 minute afstand
Eastbourne's belangrijkste bekroonde galerie voor hedendaagse kunst
Grand Hotel-gebouwen
Compton Street
Eastbourne, GB

Het dorp Alfriston

Recreatie
Op 10 mi. afstand
Een van „de 27 mooiste dorpen van Engeland” - Telegraph Travel Maak een uitstapje naar Alfriston voor een ontspannen vakantie en verken het historische erfgoed van het dorp en de natuurlijke schoonheid van het omliggende platteland. Alfriston is een dorpsgemeenschap omringd door de Wealden South Downs. Het ligt aan de oostkant van de South Downs Way, waar dit nationale pad zich in drie richtingen splitst, van het centrum van ons historische dorp naar het oosten, westen en zuiden. Rondom het dorp kunnen bezoekers genieten van onze beroemde kerk St Andrew's Church (de „Cathedral of the South Downs”), de geestelijkheid (het eerste eigendom van de National Trust) en ons brede aanbod aan galeries, cafés, pubs en winkels.
Alfriston, GB

Beachy Head

Recreatie
Op 3 mi. afstand
Het mooiste landschap van bovenaf bij Beachy Head (eigenlijk de hoogste krijtzeeklif in het VK!) en onderdeel van het South Downs National Park - het 10e nationale park dat in Engeland is aangewezen en een beschermd natuurgebied biedt dat iedereen kan bezoeken en waarvan iedereen kan genieten. Vanaf hier kun je de frisse zeelucht inademen en je kite laten genieten van de thermiek. Prachtige zonsondergangen tegenover Birling Gap, ook mooie wandelpaden, met uitzicht op de mooie rood-wit gestreepte vuurtoren, en uitzicht over Eastbourne Town en de Victoriaanse pier in de tegenovergestelde richting. Voldoende parkeergelegenheid om met de auto te rijden, of waarom neemt u niet de bus met open dak van de stad met historisch commentaar van Eastbourne Pier naar Birling Gap op de South Downs Way-route? Een korte wandeling (bergopwaarts) vanaf het Grand Hotel, of neem deel aan de Eastbourne Open Topped Bus-sightseeingtour om verschillende bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken - zie visiteastbourne.com voor meer informatie.

Towner Kunstgalerie

Museum
Op 4 minutes afstand
Towner is een bekroonde galerie en museum voor hedendaagse kunst voor Zuidoost-Engeland. Het presenteert grote tentoonstellingen van Britse en internationale hedendaagse kunst — en als museum heeft het ook een gerenommeerde collectie kunst uit alle eeuwen. Leren en participatie vormen de kern van wat we doen.
Devonshire Park
Collegeweg
Eastbourne, GB1 BN21 4J

Het Observatory Science Center

Recreatie
Op 9 mi. afstand
Geniet van praktische wetenschap en ontdekkingen tussen de koepels en telescopen van een voormalig wereldberoemd observatorium. Met meer dan 100 interactieve wetenschappelijke tentoonstellingen, evenals telescooptours, open avonden om de sterrenhemel te bekijken, astronomiecursussen en vele speciale evenementen gedurende het hele jaar, is het ons doel om wetenschap voor iedereen spectaculair en leuk te maken.
Wartling Road
Herstmonceux
Hailsham, GB BN27 1RN

Landgoed Rathfinny Vineyard

Recreatie
Op 12 mi. afstand
We hebben in 2010 het Rathfinny Wine Estate opgericht in de buurt van Alfriston in de South Downs van Sussex, een van de uitzonderlijke natuurlijke landschappen van Engeland, met de uitdrukkelijke bedoeling om enkele van's werelds beste mousserende wijnen te produceren. Rathfinny ligt op een perfecte zuidhelling, op slechts vijf kilometer van de zee, en dankzij het klimaat, de krijtgrond en het aspect is het waarschijnlijk de meest perfecte plek om wijn te produceren in een regio die al enkele van de beste, bekroonde Engelse mousserende wijnen produceert.
Landgoed Rathfinny Vineyard
Alfriston, GB BN26 5TU

Nationaal park South Downs en Birling Gap

Recreatie
Op 4 mi. afstand
De landschappen van het South Downs National Park beslaan 1.600 km2 aan adembenemende uitzichten en verborgen pareltjes. Het South Downs National Park is het tiende nationale park dat in Engeland is aangewezen en biedt een beschermd natuurgebied dat iedereen kan bezoeken en waarvan iedereen kan genieten. Ontdek de witte kliffen van Seven Sisters, glooiende landbouwgrond, eeuwenoude bossen en laaglandheiden of geniet van onze 'beeldschone' dorpen, traditionele pubs of bloeiende wijngaarden, en strandwandelingen en zonsondergangen over Birling Gap.
Birling Gap
Eastbourne, GB BN20 0AB

Meer

Het Grand Hotel Eastbourne ligt aan de kust van Eastbourne met een prachtig uitzicht op Beachy Head. Het ligt binnen handbereik van de M25, op een uur rijden van Gatwick Airport en op een uur en drie kwartier rijden van Heathrow Airport. Het ligt aan de voet van de glooiende South Downs en is ideaal gelegen voor het verkennen van het prachtige graafschap Sussex met zijn vele bezienswaardigheden, waaronder het historische Pevensey Castle, het Glyndebourne Opera House, het South Downs National Park en de prachtige kustlijn. Al onze conferentie- en banketfaciliteiten zijn discreet, maar uitstekend georganiseerd, zodat ze passen bij de goede werking van het hotel — er wordt belang gehecht aan de flexibiliteit, het comfort en de ondersteuning die elke gast nodig heeft, of het nu gaat om een besloten bestuursvergadering, een uitgebreide productlancering, een groot feestdiner of een onvergetelijke huwelijksreceptie.

Beperkingen voor faciliteiten

Het Grand Hotel heeft 50 tweepersoonskamers die kunnen worden samengevoegd, 56 tweepersoonskamers en 46 suites. Veel kamers hebben direct uitzicht op zee - vraag bij het boeken naar prijsverschillen voor vakantieverblijven. We bieden tarieven voor dagdeelnemers en 24-uurs deelnemers - neem contact op met de verkoop- en evenemententeams voor meer informatie.

Extra informatie

Bekijk onze 3D-tour https://my.matterport.com/show/?m=u4c1Se7oSpN

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?