Hotel Indigo Dundee

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Lower Dens Mill Constable Street Dundee DD 4 6AD

Beoordelingen

AA Hotel Services
4

Bekroningen

Schots hotel van het jaar 2018 - Sunday Times Scottish Hotel Awards 2020 - Nationaal winnaar Brand Hotel of the Year en City Hotel van het jaar. Regionale winnaar casual Dining Award en Rising Star Chef of the Year - Stewart Macaulay bij Daisy Tasker.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 2.49 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Betaalde parkeerruimte£ 10,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Vergaderruimte Hotel Indigo Dundee

Totale vergaderruimte400 ft²
Vergaderzalen1
Grootste zaal400 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers102
Tweepersoons (2 bedden)75
Suites17

Lokale attracties

Kasteel van Glamis

Historisch monument
Op 12 mi. afstand
Glamis Castle is sinds 1372 de voorouderlijke zetel van de graven van Strathmore en Kinghorne, inspiratie voor Shakespeare's Macbeth, het ouderlijk huis van HM Queen Elizabeth de koningin-moeder, en geboorteplaats van ZKH The Princess Margaret. Onze deskundige gidsen helpen je in de voetsporen te treden van Mary, Queen of Scots, James V, Bonnie Dundee, de oude Jacobitische troonpretendent James VIII, de noodlottige Janet Douglas en natuurlijk het verhaal vertellen van het bitterzoete leven van Mary Eleanor Bowes.
Angus, ANS, GB2 DD 8 1E RJ

Verdant Works

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Herbeleef het verhaal van het industriële textielerfgoed van Dundee in de sfeervolle setting van een prachtige gerenoveerde molen
Verdant Works
Wynd van West Henderson
Dundee, GB2 DD 1 5E BT

Ontdekkingspunt & RRS Discovery

Museum
Op 1 mi. afstand
Gemaakt in Dundee, Ontworpen voor avontuur. Stap aan boord van het schip dat Scott en Shackleton meenam op hun eerste expeditie naar Antarctica
Riverside Drive
Dundee, GB2 DD 1 4XA

V&A Dundee

Museum
Op 1 mi. afstand
V&A Dundee is een designmuseum in Dundee, Schotland, dat op 15 september 2018 werd geopend. Het V&A Dundee is het eerste designmuseum in Schotland en het eerste Victoria and Albert museum buiten Londen. De V&A Dundee is tevens het eerste gebouw in het Verenigd Koninkrijk dat is ontworpen door Kengo Kuma.
1 Riverside Esplanade
Dundee, GB2 DD 1 4EZ

Dundee Science Center

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Keyhole surgery, MindBall, Medieval Mechanics tentoonstelling & nog veel meer! Ontdek praktische exposities en interactieve shows in het Dundee Science Centre
Greenmarket (Dundee)
Dundee, GB2 DD 1 4QB

De McManus

Museum
Op 1 mi. afstand
The McManus: Dundee's Art Gallery and Museum is een gebouw in neogotische stijl, gelegen in het centrum van Dundee, Schotland. Het gebouw herbergt een museum, het Tyler Goodjohn Appreciation Statue, en kunstgalerie met een collectie fijne en decoratieve kunst, evenals een natuurhistorische collectie.
Albertplein
Meadowside
Dundee, GB2 DD 1 DAG

Caird Hall

Historisch monument
Op 0 mi. afstand
Caird Hall is een concertauditorium in Dundee, Schotland. Het werd gebouwd tussen 1914 en 1923 en is vernoemd naar zijn weldoener, jutebaron James Key Caird. Het is ontworpen door de stadsarchitect James Thomson, bijgestaan door Vernon Constable.
Stadsplein
Dundee, GB2 DD 1 3BB

Luchthaven Dundee

Vliegveld
Op 3 mi. afstand
Dundee Airport is een vliegveld met vergunning dat open is voor lijndiensten, particuliere en chartermaatschappijen en ligt op slechts vijf minuten van het stadscentrum van Dundee. De luchthaven is uitgerust om vliegtuigen van verschillende groottes aan te kunnen om aan de behoeften van de klant te voldoen. Er is een kleine privélounge beschikbaar voor gebruik door particuliere passagiers of bemanningen. Neem contact op met de luchthaven voor meer informatie.
Luchthaven Dundee
rivieroever
Dundee, GB2 DD 2 1 UUR

Meer

Boutique Hotel Indigo® Dundee brengt het jute-spinnende verleden van de stad weer tot leven met zijn gedurfde, minimalistische ontwerp. Ons hotel is gevestigd in een voormalige textielfabriek met een monumentale klokkentoren en weerspiegelt zijn industriële erfgoed met kale bakstenen muren, hardhouten vloeren en eenvoudige, hangende verlichting. Op maat gemaakte stoffen en antieke meubels in onze elegante kamers verwijzen naar de historische linnenhandel van de stad. Terwijl je jezelf verwent met spa-producten in onze wit betegelde badkamers of achterover leunt met uitzicht op de rivier de Tay in een suite, brengt supersnelle wifi je al snel weer in contact met de realiteit. Na het verkennen van nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals V&A Dundee, kunt u ontspannen aan de bar met een malt whisky. Bestel's avonds een lokaal geproduceerde biefstuk in ons Daisy Tasker restaurant of verken de theaters, bars en gastronomische eetgelegenheden in het stadscentrum van Dundee.

Annuleringsbeleid

Alle annuleringen moeten schriftelijk worden ingediend binnen de contractvoorwaarden.

Extra informatie

Het nummer één hotel van Schotland! - The Sunday Times Sinds de opening hebben we veel onderscheidingen ontvangen, we zijn het meest trots op onze erkenning als het nummer één hotel in Schotland door The Sunday Times. Daisy Tasker Bistro is onlangs bekroond met 2 AA-rozetten, om dit te vieren bieden we hotelgasten 1000 bonusbeloningspunten aan tijdens hun verblijf.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?