Crowne Plaza Hotel Dublin-Blanchardstown

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Stadscentrum van Blanchardstown Dublin D15

Promoties

2X Points with IHG Business Rewards

15-03-2024 – 30-11-2024

Meetings that make a difference....

Bespaar 5%
31-01-2025 – 30-06-2025

Discounted Menu Prices

€ 69,00
26-09-2023 – 31-10-2028

IHG Business Rewards

24-04-2023 – 29-04-2027

Benodigde datums

  • 27-09-202401-12-2070

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
4
Discover Ireland
4
Failte Ireland
4

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet (400Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Gelegen net aan de N2 vlak bij de M50. 15 km van de luchthaven van Dublin of 7 km van het stadscentrum. Gemakkelijk bereikbaar vanaf alle belangrijke wegen of openbaar vervoer. Er zijn ook grote parkeergelegenheden op het terrein. Coördinaten voor satellietnavigatie N 53" 23' 43" W -6" 23' 24" Code Loc8 NR8-45-Z13 Routebeschrijving vanaf Heuston Station - Dublin City Centre. Routebeschrijving vanaf het treinstation Heuston in Dublin naar Crowne Plaza Dublin Blanchardstown, 9,1 km — ongeveer 20 minuten Vanaf het treinstation van Heuston steekt u de rivier de Liffey over in noordoostelijke richting op de N4/St John's Rd W richting N4/Victoria Quay Blijf de N4 volgen, 0,2 km Sla linksaf bij R101/Wolfe Tone Ave Blijf de R101 volgen 0,3 km Sla rechtsaf bij Infirmary Rd/R101 Blijf de R101 volgen (1,4 km) Sla linksaf bij Old Cabra Road 0,8 km Flauwe bocht naar rechts om op de Old Cabra Road te blijven 44 m Sla linksaf bij N3/Navan Road Rijd verder naar het noorden en volg de N3 (Castleknock /Blanchardstown /Navan/M50) Volg de weg naar N3/Navan/Blanchardstown Neem een van de volgende twee afritten van de N3 naar het Blanchardstown Centre aan de linkerkant en het Crowne Plaza hotel is het glazen gebouw met 9 verdiepingen naast het hoge gebouw gemarkeerd met de Q dat zichtbaar is vanaf de N3. Ga voor een kaart en routebeschrijving naar maps.google.com Vanaf de luchthaven van Dublin Routebeschrijving van Dublin-Airport naar het Crowne Plaza Blanchardstown 7,2 km — ongeveer 16 minuten Vanaf Dublin Airport volgt u de borden naar Dublin/M1 Rijd zuidwaarts naar de snelweg M1 Neem bij M1 knooppunt 1 de afslag M50 naar N7/N2/N11/N3/N4/N81 Neem op de rotonde de derde afslag naar de M50 Neem bij knooppunt 6 de afslag N3 naar /Navan/Blanchardstown/Castleknock/Cavan 0,6 km Blijf op de linkerrijstrook en u rijdt de N3 op Neem een van de volgende twee afritten van de N3 naar het Blanchardstown Centre aan de linkerkant en het Crowne Plaza hotel is het glazen gebouw met 9 verdiepingen naast het hoge gebouw gemarkeerd met de Q dat zichtbaar is vanaf de N3. Routebeschrijving vanaf de westelijke M4/M6 en Zuid-M7/N11 naar Crowne Plaza Dublin-Blanchardstown Als u vanuit het noordwesten, westen of zuiden van Ierland reist, neemt u bij het bereiken van de buitenwijken van Dublin de M50 in noordelijke richting, richting Dublin Airport. Rijd in noordelijke richting over de snelweg M50 en bij de volgende afslag na de tolweg „E-Flow” verlaat u de M50 bij knooppunt 6 en vervolgens op de rotonde aan het einde van de afrit neemt u de eerste afslag links naar Blanchardstown Bypass - N3 (volg de borden Cavan) Volg de borden naar de N3/Navan/Blanchardstown Neem een van de volgende

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 8.95 mijl van locatie

Vergaderruimte Crowne Plaza Hotel Dublin-Blanchardstown

Totale vergaderruimte10.387 ft²
Vergaderzalen14
Grootste zaal4.725 ft²
Op één na grootste zaal2.616 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers188
Eenpersoons (1 bed)116
Tweepersoons (2 bedden)59
Suites3

Lokale attracties

Kasteel Malahide

Historisch monument
Op 22 minutes afstand
Malahide Castle, een majestueus juweeltje met wortels die teruggaan tot de 12e eeuw, ligt in de buurt van het charmante dorpje Malahide, slechts 15 kilometer ten noorden van het bruisende stadscentrum van Dublin in Ierland. Met meer dan 260 hectare weelderig parklandschap vormt deze historische schat nu het betoverende Malahide Demesne Regional Park en biedt een serene en pittoreske ontsnapping uit de moderne wereld.
Kasteel en tuinen van Malahide,
Black Road, Broomfield,
Dublin, IE

Fairyhouse-renbaan

Recreatie
Op 15 km afstand
Fairyhouse Racecourse is een van de belangrijkste locaties voor paardenraces in Ierland. Fairyhouse Racecourse is de thuisbasis van het prestigieuze Irish Grand National en een steunpilaar in de Ierse samenleving en geschiedenis. Al sinds 1848 verwelkomt Fairyhouse Racecourse mensen hier. Een racedag is ideaal voor een leuk dagje uit met het hele gezin, verjaardagen, bedrijfsfeesten, het ontvangen van klanten, of zelfs gewoon om bij te praten met oude vrienden en misschien nieuwe vrienden te maken.
Fairyhouse Road, Ballybin,
Ratoath, Co. Meath
Dublin, IE A85 XK30

Internationale luchthaven van Dublin

Vliegveld
Op 13 km afstand
47 luchtvaartmaatschappijen met lijndiensten Vliegtuigbewegingen: tot 740 per dag Bestemmingen: Meer dan 200 bestemmingen Vliegen naar 44 landen op vier continenten
Internationale luchthaven van Dublin.
Zwaarden, graafschap Dublin, Ierland.
IE

Guinness Storehouse

Nachtleven
Op 15 km afstand
Guinness Storehouse, Ierlands grootste attractie voor bezoekers, is een „must see” bij elk bezoek aan Dublin. De nu zeven verdiepingen tellende bezoekerservaring, gehuisvest in een oude gistingsfabriek in het hart van St James's Gate Brewery, vertelt het verhaal van de iconische Ierse drank en brengt het erfgoed van dit wereldberoemde bier tot leven
st. James's Gate, Dublin 8, Ierland
Dublin, IE D08 VF8H

Winkelcentrum Blanchardstown

Winkelen
Op 2 minutes afstand
We bevinden ons op slechts 300 stappen van Blanchardstown Centre, waar meer dan 180 winkels, drie winkelparken en 25 restaurants zijn gevestigd. Debenhams, Marks & Spencer, BT2, Superdry, H&M, Topshop, River Island, Oasis, Warehouse, Zara, Dunnes Stores & Penney's om er maar een paar te noemen. Ga voor entertainment naar het Draiocht Arts Theatre of Leisure Plex Centre.
Blanchardstown Road S, Blanchardstown, Verenigde Staten
Dublin, IE

Jameson-distilleerderij Bow St.

Recreatie
Op 15 km afstand
Deze toonaangevende distilleerderij ter wereld, opgericht in 1780 door John Jameson, biedt rondleidingen, cocktailbereidingslessen en eersteklas whiskyproeverijen.
Bow Street, Smithfield, Dublin 7,
Dublin, IE D07 N9VH

Nationaal Aquatisch Centrum

Recreatie
Op 2 km afstand
Het National Aquatic Centre is een van's werelds grootste overdekte watercentra. Met zijn zwembad van internationale standaard met 10 rijstroken, uitgebreid recreatiewater, speelbad voor kinderen, golfslagbad en fitnesscentrum is het de perfecte locatie voor een dagje uit voor alle leeftijden!
Campus Sport Ireland,
Nationale overdekte kunstweg Snugborough Road,
IE D15 EPN4

Emerald Park

Recreatie
Op 21 km afstand
Emerald Park, van 2010 tot 2022 bekend als Tayto Park, is een geliefd pretpark in Ierland met talloze thema-attracties, waaronder de grootste houten achtbaan van het land, Cú Chulainn, en de enige waterglijbaan, The Viking Voyage. Daarnaast beschikt het park over een kinderboerderij waar families en vrienden kunnen communiceren met meer dan 23 zoogdieren, 20 vogels en 4 boerderijdieren. Dit is een ideale gelegenheid om deze dieren van dichtbij te bekijken en te aaien. Met zijn vele spannende aanbiedingen is Emerald Park de perfecte bestemming voor een onvergetelijk dagje uit met het hele gezin.
Kilbrew, Ashbourne,
Co. Meath, A84 EA02
Dublin, IE A84 EA02

Meer

Het Crowne Plaza Dublin-Blanchardstown hotel in Dublin is een prachtig viersterren conferentiehotel, perfect voor zakenreizigers in Ierland. Het hotel is ideaal gelegen naast een van Ierlands grootste winkelcentra, Blanchardstown Shopping Centre, vlak bij de N3 en op enkele minuten van de snelweg M50. Op korte afstand van de luchthaven van Dublin of op 7 km van het stadscentrum, met ook grote parkeergelegenheden op het terrein. Het hotel bestaat uit 188 ruime gastenkamers verdeeld over 9 verdiepingen en biedt ook plaats aan maximaal 60 tweepersoonskamers met 2 aparte bedden, perfect voor grotere conferenties of groepen. Onthulling van onze onlangs gerenoveerde kamers: voltooiing in het eerste kwartaal van 2024 Het hotel beschikt over 14 flexibele vergaderzalen van verschillende groottes, allemaal met natuurlijk daglicht en snelle WiFi van 400 Mbps. De grootste conferentieruimte biedt comfortabel plaats aan maximaal 600 gasten, met aangrenzende foyer en bar, perfect voor conferentierecepties of pauzeruimtes.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 1 – Jun 30
Sep 1 – Dec 31
Voor- en naseizoen
Jan 1 – Feb 29
Jul 1 – Aug 31
Laagseizoen

Annuleringsbeleid

Onder voorbehoud van beschikbaarheid en levertijd

Extra informatie

Het hotel heeft een eigen restaurant „Forchetta” en gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in een stijlvolle setting in Inca Coffee House and Sanctuary Bar. Het hotel beschikt over een eigen fitnesscentrum: dagelijks geopend van 6.00 tot 23.00 uur en is uitgerust met een verscheidenheid aan fitnessapparatuur, waaronder een traptreder, loopband, roeimachine, hometrainer en een assortiment losse gewichten. Inchecken | Uitchecken Inchecktijd: 16.00 uur Uitchecktijd: 12.00 uur