Meet in Ireland

Amiensstraat 88

Waarom Ierland?

Welkom op een plek waar zaken altijd leuk zijn en plezier een serieuze zaak is! We bieden een scala aan praktische hulpmiddelen, waaronder een toolkit voor planners met afbeeldingen en video's om Ierland te helpen verkopen aan belanghebbenden en toegang tot een netwerk van goedgekeurde partners. Bekijk de volledige lijst met ondersteuningen hieronder in de sectie Aanvullende informatie. Er zijn veel redenen om elkaar in Ierland te ontmoeten, maar in wezen is het de unieke combinatie van mensen en cultuur, plaats en omgeving en nabijheid die zich van nature lenen voor het organiseren van zakelijke evenementen van wereldklasse. Het compacte, ongedwongen karakter van de Ierse steden, dorpen en platteland zorgt ervoor dat uw evenement elke keer weer uw verwachtingen zal overtreffen, terwijl de warmte van de Ierse leveranciers zorgt voor een warm welkom voor internationale afgevaardigden van over de hele wereld. Ierland wacht op je met 100.000 mensen!

Afstand vanaf vliegveld

  • 5.72 mijl van locatie

  • Luchthaven Dublin

    6.84 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Shannon

    15.53 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Cork

    4.97 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

EPIC: Het Ierse immigratiemuseum

Museum
Kabouters of potten met goud vind je hier niet, maar je zult ontdekken dat wat het betekent om Iers te zijn zich tot ver buiten de grenzen van Ierland uitbreidt door de verhalen van Ierse emigranten die wetenschappers, politici, dichters, kunstenaars en zelfs bandieten over de hele wereld zijn geworden. Ontdek Ierland van buiten naar binnen en ontdek waarom zeggen „Ik ben Iers” een van de belangrijkste gespreksstarters is, waar je ook bent. Of u nu klanten ontvangt, een teamevenement plant of een product lanceert, EPIC The Irish Emigration Museum is de ideale locatie. EPIC is gevestigd in de prachtig gerestaureerde gewelven van het historische CHQ-gebouw in de Docklands van Dublin en biedt plaats aan maximaal 300 gasten. Als het enige volledig digitale museum ter wereld, verspreid over 20 galerieën, biedt EPIC een geweldige culturele, hoogtechnologische evenementenruimte die een indrukwekkend en memorabel decor vormt voor uw evenement.
Dublin, IE

Emerald Park

Parkeren
Dit pretpark ligt op 20 minuten van de luchthaven van Dublin en biedt spannende zakelijke evenementen. Met 4 unieke vergaderzalen (15 tot 450 personen), teambuildingsactiviteiten, een dierentuin op het terrein en de mogelijkheid om exclusieve pretparken te huren, is er echt niets beters dan dit te doen!
Co. Meath, IE

Skellig Michael

Historisch monument
Skellig Michael Island, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, staat bekend als de locatie van een goed bewaarde monastieke buitenpost uit de vroegchristelijke periode met stenen bijenkorfhutten waar monniken woonden en baden en zich vastklampten aan de randen van de kliffen naast oratoria, een begraafplaats, stenen kruisen, heilige bronnen en de Sint-Michielskerk. De camping is toegankelijk per boot en beklimt meer dan 600 stenen treden op een 1000 jaar oude trap. Voor filmfans zijn ze een heel andere planeet, de schuilplaats van de legendarische Jedi Luke Skywalker in de meest recente Star Wars-afleveringen die de kaskraker zijn geworden. Geschiedenisliefhebbers vinden hier een ongelooflijk goed bewaard gebleven oude monastieke buitenpost, met name Skellig Michael. Maar voor absoluut iedereen zijn deze twee eilanden uiterst betoverend.
Kerry, IE

Kajakken op de Atlantische Zee

Recreatie
Geef uw klanten een ervaring die ze nooit zullen vergeten met kajakken op de Atlantische Zee. Of het nu gaat om een ervaring bij maanlicht en sterrenlicht, een kajaksafari aan de kust of een stand-up paddleboard-tour, Atlantic Sea Kayaking heeft voor elk wat wils en is echt een unieke ervaring voor uw klanten.
Co. Kurk, IE

Kylemore Abbey en Victoriaanse ommuurde tuinen

Historisch monument
Kylemore Abbey & Victorian Walled Gardens is een van de meest geliefde bezoekersattracties van Ierland. Het landgoed van 1000 hectare waar al 100 jaar een Benedictijner nonnenorde woont, bestaat uit een baroniaal kasteel, een Victoriaanse ommuurde tuin van 6,5 hectare, een neogotische kerk, een café en een winkel om maar een paar van de belangrijkste bezienswaardigheden te noemen. Gebouwd in 1867 is het kasteel, nu een abdij, wereldwijd iconisch vanwege de vele verhalen over geschiedenis, tragedie, romantiek en spiritualiteit.
Galway, IE

Culinaire rondleiding door Galway

Recreatie
Galway Food Tour is een spannend alternatief voor een bedrijfsavond of een teambuildingactiviteit. De beste en meest interessante eetpareltjes van verschillende wijken van de stad Galway worden tentoongesteld tijdens Galway Food Tours. Onze privé-foodtours zijn een geweldige kans om de kantooromgeving te verlaten en de straten van de middeleeuwse stad Tribes op te gaan om heerlijke lekkernijen te proeven van familiebedrijven en ambachtelijke producenten, hun verhalen te horen en een band op te bouwen onder het genot van een glas speciaalbier. Het aanbod aan locaties is divers en varieert van restaurants met een Michelin-ster, funky bars tot pizzabussen, waardoor uw evenement een unieke ervaring wordt. Rondleidingen bieden plaats aan maximaal 40 personen.
Co. Galway, IE

De lange kamer, Trinity College Dublin

Historisch monument
The Long Room is de historische bibliotheek van Trinity College. Met een lengte van bijna 65 meter staat het vol met 200.000 van de oudste boeken van de bibliotheek en is het een van de meest indrukwekkende bibliotheken ter wereld. The Long Room is de thuisbasis van het Book of Kells. Dit oude manuscript uit de 9e eeuw bevat de vier evangeliën in het Latijn, vermengd met lezingen uit de eerdere Oud-Latijnse vertaling. Het boek is geschreven op perkament (geprepareerd kalfsleer) in een gewaagde en deskundige versie van het schrift dat bekend staat als „insulaire majuscule”. Andere schatten in de Long Room zijn onder meer een van de weinige overgebleven exemplaren van de Proclamatie van de Ierse Republiek uit 1916, die op 24 april 1916 buiten het postkantoor werd voorgelezen door Patrick Pearse aan het begin van de Paasopstand. De harp is de oudste in zijn soort in Ierland en dateert waarschijnlijk uit de 15e eeuw. Het is gemaakt van eikenhout en wilg met 29 koperen snaren. Het is het model voor het embleem van Ierland.
Dublin, IE

Jameson-distilleerderij

Museum
John Jameson heeft naam gemaakt door geweldige whisky te maken, maar gaandeweg verwierf hij ook een reputatie als een warme en genereuze gastheer. Zijn bashes werden in deze regio legendarisch en dat aandringen op het plezier van bezoekers was de basis voor elke hoek van de moderne Jameson Distillery Midleton. De thuisbasis van Jameson Irish Whiskey is een werkelijk ongeëvenaarde locatie in en rond Cork die het perfecte huis kan bieden, wat je ook in gedachten hebt. Het is de perfecte locatie voor een avond die nog lang in het geheugen gegrift zal blijven.
Co. Kurk, IE

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 1 – Jun 30
Sep 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Nov 1 – Nov 30
Jan 1 – Mar 31
Laagseizoen
Jul 1 – Aug 31
Dec 1 – Dec 31

Extra informatie

Meet in Ireland is het officiële merk voor zakelijke evenementen in Ierland. Voor u, de evenementenplanner, willen we het leven zo gemakkelijk mogelijk maken, zodat u uw klanten een uitstekende ervaring in Ierland kunt bieden. We bieden een gratis service met een reeks ondersteuningen en we begeleiden u bij elke stap. Praktische ondersteuning: We bieden toegang tot onze toolkit voor planners met afbeeldingen en video's om Ierland aan belanghebbenden te helpen verkopen. We kunnen u ook kennis laten maken met ons netwerk van erkende partners, waaronder Destination Management Companies of Regional Convention Bureaux. Financiële ondersteuning: Hosting van site-inspectie: Een cruciaal element in het besluitvormingsproces is dat we bezoeken ter plaatse kunnen financieren en coördineren voor u als beslisser, met betrekking tot vergaderfaciliteiten, hotels, sociale mogelijkheden en attracties. Fonds voor verbetering van het programma: Wanneer u Ierland overweegt, is het belangrijk om te weten dat we een financiële bijdrage kunnen leveren aan uw evenement. We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat we voor evenementen die in het evenementenjaar 2023 zullen plaatsvinden, ondersteuning bieden tot €30 per afgevaardigde. ***De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Houd er rekening mee dat deze aanvraag vanaf nu op elk moment kan worden ingediend, maar moet worden ingediend voordat de bevestiging voor Ierland plaatsvindt en minimaal 2 maanden voordat het evenement plaatsvindt. Hier is de link naar onze financiële ondersteuning https://www.meetinireland.com/supports/financial-supports. Ga voor een volledige lijst van onze praktische en financiële ondersteuning naar meetinireland.com/supports/financial-supports

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?