Dublin Convention Bureau

88-95 Amiens Street D1

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Het Dublin Convention Bureau brengt voor geen enkele dienst een vergoeding of commissie in rekening. We zijn er om uw inspanningen te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat u uw afgevaardigden in Dublin een ongeëvenaarde vergader- of evenementervaring biedt. Wij zijn in wezen uw one-stop-shop voor Dublin. Hier zijn een paar redenen waarom u ons in uw zoekopdracht zou moeten opnemen. Financiële ondersteuning: • We vergoeden de kosten van inspecties ter plaatse, waaronder standaardvluchten naar Ierland, accommodatie, maaltijden en vervoer, gedurende maximaal drie dagen en voor maximaal drie besluitvormers. • Programme Enhancement Fund: De financiering voor programmaverbetering is gebaseerd op het aantal dagen dat het evenement plaatsvindt en het aantal internationale afgevaardigden dat het bedrijf naar het land brengt. Er wordt ook extra steun verleend ten gunste van regionaliteit, seizoensgebondenheid, duurzaamheid en of de organisator van de conferentie samenwerkt met een door Ierland erkende Destination Management Company (DMC). Meet in Ireland biedt financiering om bij te dragen aan: Welkomstreceptie/sociale excursie of vervoer/ondersteuning bij entertainment Kerndiensten: • GRATIS en onpartijdige service voor het vinden van locaties en leveranciers • Deskundig advies en uitgebreide lokale kennis • Hulp bij inspecties ter plaatse en organisatie van kennismakingsreizen • Hulp bij biedingen voor internationale bijeenkomsten • Goedkeuring van inkoop en lokale ondersteuning • Marketingondersteuning • Plattegronden van Dublin, voucherboekje en cadeau voor deelnemers... en nog veel meer! Dublin is gemakkelijk te bereiken en heeft zowel de ultramoderne faciliteiten als de expertise om elke conferentie te verzorgen. De mix van traditioneel en modern in de stad zal boeien en inspireren, terwijl de beroemde Ierse gastvrijheid uw conferentie een extra dimensie zal geven.

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Afstand vanaf vliegveld

  • Luchthaven Dublin

    7.46 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Viking Splash-tour

Recreatie
Ga met Viking Splash Tours mee op een spannende tour langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Dublin City - over land en over water! Laat de Vikingen je de bezienswaardigheden en scènes van de hoofdstad laten zien vanuit een amfibievoertuig uit de Tweede Wereldoorlog — en dat terwijl onze Vikinggidsen een informatief, onderhoudend en boeiend commentaar geven, zodat iedereen onder de indruk is van deze spannende tour!
St. Stephen's Green North
Dublin 2, IE

Ervaar Gaelic Games

Recreatie
In Ierland maken onze Gaelic Games en dans deel uit van wie we zijn en wat we doen. Bij Experience Gaelic Games geven we je de kans om dit unieke aspect van Ierland zelf te komen ervaren. Dit is een van de beste dingen om te doen in Ierland als je de wedstrijden kunt spelen, naar een wedstrijd kunt kijken, kunt dansen — wat je maar wilt. •Leer de eeuwenoude kunst van ons stick- en balspel „Hurling” — de oudste en toch snelste veldsport ter wereld • Speel en leer meer over de populairste sport in Ierland, Gaelic Football. Dit is voetbal, rugby, basketbal en meer in één •Neem een steegje, 4 muren, 1 bal, 4 of 2 spelers, snel en furieus tempo en dit is „Handbal”, een van onze Ierse sporten. Leuk, snel en toch toegankelijk voor iedereen • Ben je klaar om te dansen? Ceilí Dancing is de leukste vorm van Ierse dans en zorgt er gegarandeerd voor dat je groep lacht en geniet van het pure plezier dat het oplevert Met Experience Gaelic Games mag je komen en deelnemen aan een uniek en integraal onderdeel van de Ierse cultuur en erfgoed. De ervaring wordt tot leven gebracht door een geweldig team van gepassioneerde ambassadeurs/coaches. We leren je de spellen, coachen en instrueren je in de vaardigheden, en laten je vervolgens miniwedstrijden spelen, deelnemen aan teambuildingactiviteiten of, als je wilt, kun je achterover leunen en toekijken terwijl we een demonstratie organiseren van hoe het allemaal in zijn werk gaat! Voor bezoekers - van alles wat er te doen is in Ierland is dit er een die je niet mag missen.
Na Fianna GAA Club, St. Mobhi Road
Glasnevin
Dublin 9, IE

Klein museum van Dublin

Museum
Dit geliefde museum vertelt het verbazingwekkende verhaal van de Ierse hoofdstad. We zijn door The Irish Times uitgeroepen tot „Dublin's beste museumervaring” en zijn het nummer één museum in Ierland op TripAdvisor. Bezoekers van het museum worden uitgenodigd om deel te nemen aan een van onze beroemde rondleidingen, die bij de toegangsprijs zijn inbegrepen. Houd er rekening mee dat het museum een beperkte capaciteit heeft. Boek nu je tickets om teleurstelling te voorkomen.
15 St. Stephen's Green
Dublin 2, IE

Wakedock

Recreatie
Wakedock is het eerste kabelwakeboardpark van Ierland, gelegen in het hart van het Dublin Docklands-gebied. Ons systeem 2.0 is ideaal voor beginners om te leren wakeboarden. We hebben vier obstakels, een kleine en een grote kicker, een slider en een dakrail, die garant staan voor veel plezier voor meer gevorderde rijders. Slechts één wakeboarder gebruikt de kabel op elk moment. De snelheid kan worden aangepast aan het vermogen van de berijder en na een val wordt de kabel gestopt en wordt het handvat naar de berijder teruggebracht — je hoeft niet naar de kade of terug naar het startponton te zwemmen. Wakedock biedt sessies voor volwassenen en kinderen, individuen en groepen, basis- en middelbare scholen, bedrijfsteams, vrijgezellenfeesten en meer. •Leer wakeboarden •Ritpassen (onze standaardsessie) •Groepssessies •Vrijgezellenfeesten •Bedrijfsevenementen •Verjaardagsfeestjes •Kinderclub •Schoolgroepen
South Dock Road, Grand Canal Dockyard
Ringsend
Dublin 4, IE

Pat Liddy-wandeltochten door Dublin

Recreatie
DUBLIN IS EEN GEVOEL BINNEN EN BUITEN NOORDKANT EN ZUIDKANT IN REGEN EN ZONNESCHIJN Dit is waar we van overtuigd zijn, en dit is wat we willen dat je ervaart tijdens onze individueel op maat gemaakte reizen - of je nu een eenmalige bezoeker bent of een lokale bezoeker! De schoonheid van Dublin ligt binnen en buiten - zowel in het voor de hand liggende als in het verborgene! Je vindt het op straat, achter de gevels, aan de noordkant van de rivier de Liffey en aan de zuidkant, onder regenachtige wolken of fel zonlicht, en vooral in de harten van de Ierse bevolking! Laat ons je er een idee van geven!
Stad Dublin, IE

Book of Kells & Old Library

Museum
De Old Library and the Book of Kells Exhibition is een „must see” op het reisschema van alle bezoekers van Dublin. Gelegen in het hart van Dublin City, brengt een wandeling door de geplaveide stenen van Trinity College Dublin bezoekers terug naar de 18e eeuw, toen het prachtige oude bibliotheekgebouw werd gebouwd. Binnenin bevindt zich het Book of Kells, een 9e-eeuws gospelmanuscript dat over de hele wereld beroemd is. Het Book of Kells werd rond het jaar 800 na Christus geschreven en is een van de mooiste verluchte manuscripten ter wereld. Het perkament van 680 pagina's bevat de Latijnse teksten van de vier evangeliën. Het werd rond 800 na Christus geschreven door Ierse monniken en later in de grond begraven uit angst voor de Vikingen. Na uiteindelijk herontdekt te zijn, werd het in 1653 voor bewaring gedeponeerd in Trinity College Dublin.
Trinity College Dublin
Dublin 2, IE

Etihad Skyline Tour

Recreatie
Wat is een betere manier om Dublin, de bruisende en dynamische hoofdstad van Ierland, te ontdekken dan vanaf 17 verdiepingen hoog op het dak van Ierlands beroemdste sportarena? De Etihad Skyline-tour in Croke Park biedt bezoekers ongeëvenaarde panoramische uitzichten over de stad en inzicht in de beroemde bezienswaardigheden van Dublin, gecombineerd met de sensatie van een wandeling bovenop een van Europa's grootste stadions. Kom meer te weten over de geschiedenis van Dublin in deze unieke ervaring die niet voor bangeriken is! Meertalige audiogidsen zijn ook beschikbaar op alle Etihad Skyline-tours als aanvulling op de live begeleide tour. Audiogidsen zijn beschikbaar in het Engels, Iers, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. - Zie meer op: https://crokepark.ie/gaa-museum-tours/etihad-skyline? gclid=cpLiOC-9HM4CFSKL2WODHM0DMA #sthash .3VMmp9rc.dpuf
Clonliffe Road
Via St. Joseph's Avenue
Dublin 8, IE

Bibliotheek Chester Beatty

Museum
De Chester Beatty Library in Dublin wordt door de Lonely Planet omschreven als „niet alleen het beste museum in Ierland, maar ook een van de beste in Europa”. Het is een kunstmuseum en bibliotheek met de grote collectie manuscripten, miniatuurschilderijen, prenten, tekeningen, zeldzame boeken en enkele decoratieve kunsten, samengesteld door Sir Alfred Chester Beatty (1875-1968). De rijke collecties uit landen in Azië, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Europa openen een venster op de artistieke schatten van de grote culturen en religies van de wereld.
Kasteel van Dublin
Dublin 2, IE

Congrescentra

  • The Convention Centre Dublin (The CCD)

    Het Convention Centre Dublin is Ierlands speciaal gebouwde internationale congres- en evenementenlocatie van wereldklasse, gelegen in het hart van Dublin. De hele zaal is afgewerkt volgens de hoogste specificaties en voorzien van de nieuwste technologie.

  • The RDS

    Het RDS, Irish International Convention and Exhibition Centre ligt op enkele minuten van het stadscentrum, het RDS heeft een uitstekende locatie en een uitstekend aanbod aan faciliteiten. Het RDS is de belangrijkste locatie van Ierland voor vergaderingen, conferenties en tentoonstellingen.

Meer

Extra informatie

Boeiende ervaring: Dublin is een verademing, een werkelijk unieke hoofdstad die doordrenkt is van traditie en toch jong van hart is. In het historische, compacte stadscentrum is veel te doen en te zien, en bezoekers zullen genieten van het rijke aanbod aan galeries, musea, restaurants, pubs en winkels, en niet te vergeten het traditioneel warme welkom van Dubliners. Gemakkelijke toegang: Ierland, ideaal gelegen aan de rand van Europa, ligt op minder dan een uur rijden van Londen, op minder dan twee uur van Parijs of Brussel en op slechts zes uur vliegen van de oostkust van de VS. Dublin Airport is de drukste luchthaven van Ierland, met 60 luchtvaartmaatschappijen die naar 179 bestemmingen vliegen, waaronder rechtstreekse dagelijkse vluchten vanuit Noord-Amerika, het vasteland van Europa, Groot-Brittannië en regelmatige vluchten vanuit het Midden-Oosten. We zijn de enige hoofdstad van de EU waar de hele dag een pre-goedkeuring in de VS is. Dublin International Airport ligt op slechts 12 km van het stadscentrum en de stad zelf is klein en compact, en is op maat gemaakt om zorgeloos te voet te verkennen. Het heeft ook een uitstekend transportsysteem, waaronder een stedelijk spoorsysteem (DART), een tramnetwerk (Luas) en een uitgebreide stadsbrede en nationale busdienst. Taxi's zijn er in overvloed en redelijk geprijsd volgens internationale normen. Traditioneel hoge bezoekersopkomst: De benijdenswaardige passie voor het leven van het Ierse volk staat wereldwijd bekend om ons warme welkom en oprechte gevoel voor plezier en belooft collega's en collega's van over de hele wereld aan te trekken, waardoor een hoge opkomst op elk internationaal evenement gegarandeerd is.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?