Wotton House

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Guildford Road Slapen RH5 6 UUR

Beoordelingen

AA Hotel Services
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer

Bereikbaarheid

Als u een satellietnavigatiesysteem gebruikt, gebruik dan postcode RH5 6QQ. Het centraal station van Dorking ligt op slechts 10 minuten van Wotton House. Treinen rijden regelmatig van en naar London Waterloo en taxi's zijn beschikbaar vanaf Dorking Station.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren

Afstand vanaf vliegveld

  • 16 mijl van locatie

Vergaderruimte Wotton House

Totale vergaderruimte17.271 ft²
Vergaderzalen27
Grootste zaal3.186 ft²
Op één na grootste zaal2.045 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers124
Suites5

Lokale attracties

Lokale bezienswaardigheden

Begin uw ochtend met een stop in Dorking, snuffel rond in de antiekwinkels van West Street voordat u koffie drinkt in een van de schilderachtige cafés. Rijd door het prachtige platteland en de dorpen van Surrey en ga naar Shere Village, dat te zien is in verschillende Hollywood-films (waaronder 'The Holiday' en 'Bridgette Jones' Diary'). Geniet na het verkennen van het dorp van een publunch, afternoon tea of een ijsje bij Shere Delights! Trek na het inchecken een paar jagerslaarzen aan en maak een wandeling door de tuinen en door het landgoed op een van de lokale wandelroutes. Of ontspan op het terras van onze bar uit 1877 met cocktails en uitzicht op de tuinen, gevolgd door een heerlijk diner in ons restaurant 1877. Na een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt kunt u naar Newlands Corner gaan voor een ochtendwandeling en een prachtig uitzicht op de Surrey Hills. Kom op de voet van de heuvel meer te weten over het maken van gin en proef een deel van hun bekroonde gin tijdens een rondleiding door de distilleerderij bij Silent Pool Gin Distillery. Ga picknicken in Dorking voordat je naar Polesden Lacey gaat voor een middagje 'Jazz on the lawn'. Of bezoek RHS Wisley en verken hun tuinen van wereldklasse. Even opfrissen en dan, als de zon ondergaat, een wandeling maken naar de Wotton Hatch Pub voor het diner.

Meer

Ontsnap aan de drukte van de stad naar dit prachtige landgoed. Van het VIP-bord bijeenkomsten voor 10 gasten tot conferenties voor 250 gedelegeerden, we hebben de ruimte voor jullie. Met 20 flexibele vergaderruimten, prachtige monumentale tuinen voor teambuilding en prachtige eetruimtes kunnen wij u helpen bij het plannen van de perfect evenement. Uw gasten kunnen vervolgens hun hoofd laten rusten in een van onze stijlvolle slaapkamers, geïnspireerd op onze natuurlijke omgeving. Wij zijn van mening dat iedereen die hier verblijft voor zaken ook van een beetje plezier moet kunnen genieten. Dus ontspan en verjong uzelf met onze fitnessruimte, verwarmd zwembad en sauna. En als u onze tuinen en de omliggende Surrey Hills van dichterbij wilt bekijken, hebben we Hunter-laarzen en wandelkaarten beschikbaar.

Extra informatie

Crisis Coffee Lounge: Wotton House heeft nauw samengewerkt met de nationale liefdadigheidsinstelling voor daklozen, Crisis, om onze gloednieuwe koffiebar en gemeubileerde loungeruimte te creëren. Crisisleden hebben veel meubelstukken, waaronder enkele van onze vintage lijsten, zorgvuldig in hun oude glorie gerestaureerd, waarvan u kunt genieten in onze pauzeruimte. Crisis helpt mensen rechtstreeks uit hun dakloosheid en zijn vastbesloten om er voor eens en altijd een einde aan te maken. Dit betekent het begrijpen van de oorzaken, het vinden van praktische oplossingen voor individuen en het opbouwen van de politieke wil om dakloosheid voor iedereen voorgoed op te lossen. Hun voortdurende steun via onderwijs, huisvesting, werkgelegenheid en gezondheidszorg helpt mensen om dakloos te worden. We zijn verheugd om als liefdadigheidsinstelling met Crisis samen te werken en deze te steunen en juichen hun harde werk en toewijding aan de zaak toe.

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?