Chia Laguna Resort

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Localita Chia Domus de Maria 09010

Promoties

Buyout 2024 Conrad - Curio

Bespaar € 185,00
11-05-2024 – 30-05-2025

October / November / December 2024

€ 150,00 - € 250,00
01-04-2024 – 30-11-2024

Benodigde datums

  • 01-09-202403-11-2024

Beoordelingen

Italia Hotel Classification
4
Forbes Travel Guide
1
Northstar
4

Bekroningen

'S WERELDS GROOTSTE STRANDRESORT VOOR GEZINNEN IN 2019 ITALIË'S GROOTSTE FAMILIERESORT 2019 ITALIË'S GROOTSTE FAMILIERESORT 2018 ZEVEN STERREN FAMILIERESORT 2018 HET TOONAANGEVENDE FAMILIERESORT VAN DE MIDDELLANDSE ZEE 2014

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Tennisbanen
  • Watersport
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Podium

Bereikbaarheid

LUCHTVERBINDINGEN Sardinië is verbonden met de belangrijkste Italiaanse en Europese luchthavens door zijn drie luchthavens: Cagliari (Elmas) - 58 km van Chia Olbia (Costa Smeralda) - 323 km van Chia Alghero (Fertilia) - 286 km van Chia. De luchthavens van Sardinië onderhouden verbindingen met Oostenrijk, België, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, het VK, Tsjechië, Spanje, Israël, Luxemburg, Portugal, Rusland en Zwitserland. De luchthaven en haven van Cagliari liggen het dichtst bij Chia: ongeveer een uur rijden met de auto of het openbaar vervoer. ZEEVERBINDINGEN Sardinië is verbonden met de belangrijkste Italiaanse en mediterrane steden via een uitgebreid netwerk van zeeroutes die het hele jaar door en tijdens het seizoen zijn geopend via de belangrijkste havens van Cagliari, Olbia, Golfo Aranci en Porto Torres. De haven van Cagliari, die het dichtst bij het resort ligt, is de belangrijkste haven in het zuiden van Sardinië: ze heeft verbindingen met de havens van het Italiaanse vasteland, Civitavecchia, Napoli, Palermo en Trapani, die allemaal worden beheerd door de veermaatschappij Tirrenia. HOE BEREIK JE CHIA Om het toeristenoord Chia vanuit Cagliari te bereiken, neemt u de rijksweg SS 195 die begint bij de haven van Cagliari (in het centrum van Cagliari, Via Roma) en langs de kust langs alle steden en resorts aan de zuidwestkust van Sardinië loopt. Na ongeveer 43 km vindt u een afslag naar Chia: deze brengt u op de rijksweg SS 19 (een van de mooiste kustwegen in Italië) die u binnenkort naar de prachtige stranden van Chia brengt. Belangrijkste afstanden: Cagliari - 50 km, Olbia - 325 km, Sassari - 265 km, Alghero - 290 km, Pula - 18 km, Domus de Maria - 6 km, Teulada - 20 km. Hoe kom je met de auto naar Chia vanaf de luchthaven van Cagliari. Als u de luchthaven verlaat in de richting van Cagliari, neemt u na de rotonde de Via dei Trasvolatori en neemt u de afslag naar rechts, de SS 130 op. Na ongeveer 1 km rechtsaf de rijksweg SS 195 inrijden, richting DOMUS DE MARIA. Volg de weg ongeveer 50 km en neem dan de afslag naar links naar Chia. Na ongeveer 5 km vindt u het Chia Laguna Resort aan uw rechterhand. Hoe kom je met de auto naar Chia vanaf de haven van Cagliari. Vanaf de haven van Cagliari neemt u de Viale la Playa en u komt onmiddellijk op de rijksweg SS 195 in de richting van Pula. Volg de weg ongeveer 45 km en neem dan de afslag naar links naar Chia. Na ongeveer 5 km vindt u het Chia Laguna Resort aan uw rechterhand. .

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 36.04 mijl van locatie

Vergaderruimte Chia Laguna Resort

Totale vergaderruimte16.146 ft²
Vergaderzalen7
Grootste zaal6.717 ft²
Op één na grootste zaal5.382 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Ruimte (buiten)53.820 ft²
Tentoonstellingsruimte5.382 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers424
Tweepersoons (2 bedden)409
Suites16

Lokale attracties

Excursies

Recreatie
Op 10 km afstand
Chia Laguna kan excursies organiseren naar Cagliari, Barumini, Sardinië, Nuraghi, Nora, en de grotten van Is Zuddas, Carloforte op jeeps, quadbikes, boten en paarden.

Is de golfbaan van Molas

Recreatie
Op 17 km afstand
Een prachtige 18-holes golfbaan aan de mooiste zee van Italië.

Necropolis van Montessu

Historisch monument
Op 48 km afstand
Tijdens deze excursie bezoekt u de oude necropolis die zich over ongeveer 2 km uitstrekt. De site bestaat uit twee gebieden: het eerste omvat de oude graven genaamd „Domus de Janas” (feeënhuizen), terwijl het tweede „Su Cangianu” heet.

Excursie naar Cagliari

Historisch monument
Op 58 km afstand
Geniet van de middeleeuwse stad Cagliari. Tijdens de excursie laat je gids je de oude straten van de hoofdstad van Sardinië zien: Palazzo Reale (het koninklijk paleis), de kathedraal en de torens. De excursie omvat ook een wandeling door het winkelgebied.

Nuraghi-rondreis

Historisch monument
Op 7 km afstand
Deze tour is een geweldige manier om het oude Sardinië te ontdekken. Professionele gidsen zullen u helpen de oude stenen gebouwen, bekend als „Nuraghi”, te ontdekken die dateren uit 1.500 voor Christus. De belangrijkste monumenten van het prehistorische Sardinië, ze zijn gebouwd met behulp van een oude techniek genaamd „droge stenen muur”. Het woord „Nuraghe” betekent „een massa stenen” en Nuraghi worden beschouwd als het symbool van het prehistorische Sardinië. De gidsen zullen je een typisch Sardijnse snack aanbieden genaamd „Sa Pichettada”.

Zijn Zuddas grotten?

Parkeren
Op 34 km afstand
Rijdend over de prachtige panoramische Chia Teulada weg, bekend bij de oude Romeinen en Carthagers, komen we aan bij de prachtige grotten van Is Zuddas waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Stalactieten, stalagmieten en aragoniet vormen verbazingwekkende vormen om te bewonderen.

Archeologische vindplaats Nora

Historisch monument
Op 18 km afstand
De oude ruïnes van de eerste Sardijnse stad, Nora. Het amfitheater, de thermale baden, de patriciërsvilla's, de markt en de toren herinneren aan een glorieus en nooit vergeten tijdperk. Wandelend door de straten van Nora ontdek je de oude kunst en stedenbouwkundige technieken van de oude mediterrane bevolking. De tour gaat verder naar Pula, een prachtige stad met een charmant historisch centrum, leuke winkels en restaurants en een druk nachtleven.

Is het Cannoneris Forest

Parkeren
Op 23 km afstand
Dompel jezelf onder in de prachtige natuur van Sardinië met deze tour door Is Cannoneris, een oerwoud met de grootste steeneiken van Europa, op meer dan 900 meter hoogte. Op deze magische plek en natuurreservaat kun je herten, moeflons en wilde zwijnen ontmoeten. Tot de fauna van het Cannoneris woud behoren ook kleine ezels, schapen, geiten en de prachtige Sardinische herten. Tijdens de tour bezoek je ook de prehistorische ruïnes van Nuraghi, oude stenen gebouwen die dateren uit 1.500 voor Christus. Het bezoek eindigt met een typisch Sardijnse snack („Sa Picchettada”).

Meer

Chia Laguna Resort bestaat uit Conrad Chia Laguna Sardinia 5*L, Baia di Chia Resort Sardinia, Curio Collection by Hilton 5* en Hotel Village 4*. Totaal: 424 kamers. Het complex is in 2021 volledig gerenoveerd, met behoud van het mediterrane struikgewas dat er spontaan omheen groeit. Het complex ligt tegenover de Chia-lagune, bewoond door roze flamingo's en andere beschermde soorten. Het complex beheert ook 2 bekroonde strandclubs. Conrad Chia Laguna Sardinia: 107 kamers en suites met adembenemend uitzicht op de lagune, de zee of de tuinen. Het beschikt over 2 restaurants (waarvan er één traditioneel Sardijns is), 2 zwembaden en 2 loungebars. Het beschikt ook over 2 synthetische banen en een Conrad Spa. De Conrad Spa volgt alle normen van Conrad Hotels & Resorts, maar introduceert sinds 2023 ook een reeks nieuwe, natuurlijke en exclusieve ervaringen die je in geen enkele andere spa ter wereld kunt vinden. Dit luxe hotel is de perfecte locatie om u en uw partners te laten inspireren door het oude land Sardinië. Baia di Chia Resort Sardinia, Curio Collection by Hilton: 77 kamers en suites die uittorenen boven het prachtige gouden strand dat lang, breed en adembenemend uit de transparante Sardijnse zee tevoorschijn komt. Het beschikt over een semi-olympisch zwembad in een grote tuin, een restaurant en een loungebar. Dit resort is volledig ondergedompeld in de kleuren van de mediterrane tuinen en biedt een oase van rust en kalmte. Het is de ideale plek voor sportgroepen en natuurliefhebbers. Het beschikt ook over 2 graveltennisbanen, 2 padelbanen en 1 beachvolleybal-/tennis-/voetbalveld. Opladen van elektrische voertuigen en 4 e-bikes zijn beschikbaar. Huisdiervriendelijke accommodatie, gericht op volwassenen. Hotel Village: 240 volledig gerenoveerde kamers, een groot zwembad, restaurant, bar en een plein voor live entertainment en winkelen (waaronder: haarjurken, geldautomaat, apotheek). Chia Laguna Resort is de ideale locatie om zaken te combineren met plezier, technologie en sfeer. Elke soort bijeenkomst, evenement, show, incentivegroep voor bedrijven, nationale en internationale productlancering vindt hier gastvrijheid, waar de stimulerende omgeving de nodige teamgeest lijkt te creëren. We kunnen op maat gemaakte locaties voorzien van de nieuwste apparatuur, een team van professionals, persoonlijke service voor en na het congres, stimuleringsprogramma's met een thema-avond en teambuildingactiviteiten — allemaal met de natuur op steenworp afstand. Chia Laguna Conference & Exhibition Centre ligt in het hart van het resort en bestaat uit 7 vergaderzalen met een capaciteit van 10 tot 700 gasten, allemaal uitgerust met moderne hi-tech apparatuur. Naast de vergaderzalen bevinden zich een uitgebreide expositieruimte, een lobby en een buitenterras voor koffiepauzes, een persbureau, een conferentiekantoor en bardiensten. De 7 modulaire zalen bieden plaats aan een breed scala aan evenementen, van kleine vergaderingen tot grote congressen, medische congressen, productlanceringen, tentoonstellingen en banketten.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jun 23 – Sep 16
Voor- en naseizoen
Apr 11 – Jun 22
Laagseizoen
Sep 17 – Nov 3

Annuleringsbeleid

We zijn vrij flexibel, vooral voor het vooraf boeken van evenementen die het jaar daarna plaatsvinden.

Beperkingen voor faciliteiten

De accommodatie is het hele jaar geopend voor groepen en buy-outs (minimaal 60 kamers). Chia Laguna Resort bestaat uit 3 onafhankelijke accommodaties (de eerste Conrad in Italië, 5*L van het merk Hilton), een 5* accommodatie (Curio Collection by Hilton), een 4*-accommodatie en een congrescentrum. De 3 woningen bevinden zich op loopafstand van elkaar, maar ze zijn volledig onafhankelijk van elkaar. De accommodaties bieden een Light Stay-rapport om de impact van uw vergadering op het milieu te meten. We zetten ons volledig in voor het behoud van het milieu en het ondersteunen van de lokale gemeenschap. ESG-stimuleringsactiviteiten beschikbaar (bomen planten, fietsen voor kinderen, bloed doneren). Standaard incentive-activiteiten (rondleidingen, teambuilding, gamen, boottochten, enz.). AV-team en apparatuur + incentive-team + transfer op aanvraag beschikbaar.

Extra informatie

Faciliteiten van het resort: - 11 restaurants - 9 bars - 1 plein voor winkels en evenementen - 4 tennisbanen - 5-tegen-zij-voetbalveld - watersporten - 5 zwembaden - kuuroord - fitnesscentrum - 2 privéstranden