The Rally Hotel at McGregor Square

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
1600 20e straat Denver, CO 80202

Beoordelingen

AAA
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (stedelijk)

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

AV-mogelijkheden

  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Trein

Afstand vanaf vliegveld

  • 15.5 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 54,00 / dag

Vergaderruimte The Rally Hotel at McGregor Square

Totale vergaderruimte21.000 ft²
Vergaderzalen9
Grootste zaal6.400 ft²
Op één na grootste zaal2.061 ft²
Ruimte (privé)10.244 ft²
Ruimte (buiten)6.400 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers180

Lokale attracties

Balarena

Recreatie
Op 6 minutes afstand
Ball Arena heeft een breed scala aan evenementen georganiseerd, waaronder hockey- en basketbalwedstrijden, muzikale acts en familie-evenementen.
1000 Chopper Cir
Denver, CO, US 80204

Coorsveld

Parkeren
Op 1 block afstand
Coors Field is een honkbalpark in het centrum van Denver, Colorado. Het is het thuisveld van de Colorado Rockies, de Major League Baseball-franchise van de stad.
Blake Street 2001
Denver, CO, US 80205

Lower Downtown District

Nachtleven
Op 1 block afstand
LoDo is een bruisende wijk in het centrum die bekend staat om zijn trendy winkel- en eetgelegenheden. Lichtslingers verlichten Larimer Square, een historisch blok met elegante Victoriaanse gebouwen met trendy boetieks en strakke restaurants en lounges. Het nabijgelegen Union Station, een vervoersknooppunt in beaux-artstijl, biedt ook leuke plekken om te eten en te drinken, plus zomerevenementen zoals concerten en een wekelijkse boerenmarkt.

McGregor Square

Recreatie
McGregor Square in LoDo, Denver is een volledig stadsblok dat zich richt op authentiek Colorado-plezier en activatie het hele jaar door. Het blok herbergt The Rally Hotel, evenals kantoor- en woonruimtes, allemaal rond een middenplein onder een LED-scherm ter grootte van een stadion, dat open zal zijn voor een opwindend publiek activeringen of beschikbaar voor privé-buitenevenementen. Plaatsen om te ontdekken in de buurt zijn onder meer de „Rockies Hall of Fame”, The Original Restaurant en een bruisende eetzaal en sportbar. Het plein is vernoemd naar de voormalige president van Colorado Rockies, Keli McGregor, die is overleden in 2010. McGregor stond bekend als een echte leider, hij was geboren in Colorado en hij gooide ooit het idee om van de parkeerplaats ten zuiden van het honkbalveld een bestemming voor iedereen te maken. McGregor De missie van Square is om „Denver's playground” te zijn, een gezinsvriendelijke plek vol energie, een gevoel van gemeenschap en het hele jaar door een gevoel van „nieuwe Americana” dat het moderne kenmerkt west vandaag. McGregor Square zal WELLTM-gecertificeerd zijn, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste praktijken op het gebied van ontwerp en constructie om gezondere ruimtes te creëren voor bewoners en gasten.

Kunstdistrict „RiNo” van River North

Nachtleven
Op 5 blocks afstand
Het trendy River North Art District, bijgenaamd „RiNo”, beschikt over galerieën voor hedendaagse kunst en hippe concertzalen in vernieuwde industriële gebouwen. Tot de eetzalen behoren Denver Central Market en The Source, een bruisende overdekte locatie met eclectische producten en een bar voor kleine gerechten en speciaalbier. Bekend om zijn kleurrijke muurschilderingen,

Union Station

Historisch monument
Op 2 blocks afstand
Denver Union Station beschikt over een eclectisch aanbod van de beste lokale restaurants, bars en winkels van de stad. We nodigen je uit om alles te ontdekken wat onze levendige ontmoetingsruimte te bieden heeft.

Meer

Het Rally Hotel op McGregor Square is een onafhankelijk lifestylehotel gelegen in de speeltuin in het centrum van Denver, McGregor Square. Gelegen in het hart van Lower Downtown (LoDo), The Rally is een vertegenwoordiger van alles wat Colorado te bieden heeft. Vanaf de spoorweg naar de Rockies, de industriële wortels van Denver naar mijl hoge luchten, er worden ontdekkingsmomenten gevonden om elke hoek

Extra informatie

Ons hotel met 182 kamers grenst aan het huis van de Colorado Rockies, Coors Veld en gelegen op McGregor Square. Dit stadsblok is het epicentrum van entertainment met restaurants, winkels en een rond plein met een LED-scherm ter grootte van een stadion, waar sportentertainment, film kan worden georganiseerd avonden en privé-evenementen. De balzaal en extra vergaderruimte omvatten een terras op de derde verdieping en een Bridge-Way-dakterras en -zwembad. De Rally inspireert de speelse kant in ons allemaal.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?