Hilton San Diego/Del Mar

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Jimmy Durante Boulevard 15575 De Mar, CA 92014-1901

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Whirlpool

Afstand vanaf vliegveld

  • 20 mijl van locatie

Vergaderruimte Hilton San Diego/Del Mar

Totale vergaderruimte17.000 ft²
Vergaderzalen12
Grootste zaal6.000 ft²
Op één na grootste zaal4.524 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers259
Eenpersoons (1 bed)95
Tweepersoons (2 bedden)157
Suites7
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 119,00 – US$ 399,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 119,00 – US$ 399,00
Belastingtarief7,75%
Bezettingsgraad12,65%

Lokale attracties

La Jolla

Zakendistrict
Op 10 minutes afstand

Carlsbad Premium Outlets

Winkelen
Op 15 mi. afstand
Carlsbad Premium Outlets ligt aan de Interstate 5 tussen Palomar Airport Rd. en Cannon Rd. Slechts 30 minuten ten noorden van het centrum van San Diego en 45 minuten ten zuiden van Orange County. Vind indrukwekkende besparingen bij Banana Republic, Barneys New York, Calvin Klein, Crate and Barrel, Juicy Couture, Kenneth Cole, Lacoste, Michael Kors, Polo Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Theory, Tommy Hilfiger en meer.
5620 Paseo de Norte, Suite 100
Carlsbad, CA, US 92008

LEGOLAND Californië

Parkeren
Op 14 mi. afstand
LEGOLAND California is een park van 128 hectare dat specifiek is gericht op jongeren van twee tot en met 12 jaar. Met meer dan 50 gezinsritten, „praktische” attracties en shows biedt LEGOLAND California educatie, avontuur en plezier in dit eerste park in zijn soort in de Verenigde Staten.
Eén LEGOLAND Drive
Carlsbad, CA, US 92008

Birch Aquarium in Scripps

Recreatie
Op 9 mi. afstand
Birch Aquarium at Scripps is het openbare onderzoekscentrum voor het wereldberoemde Scripps Institution of Oceanography aan de UC San Diego. Het aquarium ligt op een klif met uitzicht op de Stille Oceaan en bevat meer dan 60 leefgebieden van vissen en ongewervelde dieren, van de koude wateren van de Pacific Northwest tot de tropische wateren van Mexico en daarbuiten. Een interactief museum toont onderzoeksontdekkingen van Scripps-wetenschappers op het gebied van klimaat-, aard- en oceaanwetenschappen.
Expeditieweg 2300
La Jolla, CA, US 92037

Fairgrounds de Mar

Historisch monument
Op 1 mi. afstand
De Fairgrounds en Horsepark zijn de locaties van bijna 350 evenementen per jaar. Ze omvatten bruiloften, recepties, bar- en bat mitswa, paardensport- en andere dierenshows, concerten, knutselshows, thuisshows en andere sociale en consumentenevenementen. Evenementen en activiteiten op het beursterrein vallen in een van de twee hoofdcategorieën: Evenementen en activiteiten georganiseerd door de 22e DAA: Dit zijn de Mar National Horse Show in april, de San Diego County Fair in juni/juli, Professional Bull Riding in augustus, The Scream Zone in oktober, de Holiday of Lights in december en Surfside Race Place het hele jaar door. Evenementen en activiteiten georganiseerd door bedrijven en groepen die faciliteiten huren of leasen: Voorbeelden zijn de De Mar Thoroughbred Club, die de jaarlijkse live paardenraces organiseert van juli tot en met september; en veel consumenten-, handels- en privé-evenementen in de herfst, winter en lente.
2260 Jimmy Durante Boulevard
De Mar, CA, US 92014

Winkelcentrum De Mar Plaza

Winkelen
Op 2 mi. afstand
Mar Plaza bestaat niet alleen uit winkels en restaurants. Het is een bestemming voor iedereen die tijd wil doorbrengen in een salon of een ontspannende spa in De Mar. Heb een beetje „werk” gedaan. Of geniet gewoon van het prachtige uitzicht op de Californische kust. De kans is groot dat u het hier zo leuk zult vinden dat u ons makelaarskantoor bezoekt voordat u vertrekt. Hoe dan ook, breng je stomerij af en geniet ervan. We geven je zelfs enkele ideeën over hoe je de binnenkant van dat nabije „nieuwe huis” dat je overweegt net zo mooi kunt maken als onze uitzichten.
1555 Camino de Mar
De Mar, CA, US 92014

Meer

In het Hilton San Diego/De Mar zien we ons onlangs gerenoveerde hotel graag als een resort — een rustige, maar dynamische bestemming in de welvarende strandgemeenschap De Mar in San Diego, op iets minder dan anderhalve kilometer van het zandstrand en de blauwe oceaan. Zodra u onze deuren binnenloopt, voelt u de warmte van onze service en het gevoel van een eigentijdse, frisse, levendige, verfijnde en vriendelijke bestemming. U krijgt ook de kans om te ontspannen in een van onze 257 kamers, terwijl u profiteert van onze veelzijdige overdekte vergader- en feestzaal van 17.000 vierkante meter, ons verwarmde grote zwembad, ons eersteklas fitnesscentrum en enkele Californische gerechten van boer tot zee in onze eigen CoastalKitchen.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jul 16 – Aug 30
Voor- en naseizoen
Laagseizoen