Daytona Beach Area Convention & Visitors Bureau

Oost-Oranjelaan 126 32114

EINDELOZE AVONTUREN IN DAYTONA BEACH

Daytona Beach is een 5-sterren vergaderervaring, met maar liefst 600.000 vierkante meter aan vergaderruimte in hotels, op en naast het strand, en meer dan 12.000 kamers in verschillende kwaliteitshotels en resorts. Nog flexibelere en creatievere vergaderruimte is beschikbaar op unieke locaties, waaronder 120.000 vierkante meter op Daytona International Speedway.

Bereikbaarheid

Het Daytona Beach-gebied is zeer toegankelijk, of u nu met de auto reist of gebruik maakt van lokale vervoersmogelijkheden. Bezoekers kunnen rechtstreeks naar Daytona Beach International Airport Delta vliegen (via Atlanta, GA) en American Airlines (via Charlotte, NC). Met comfortabele zitplekken in de terminal, gemakkelijke toegang tot huurauto's en geen lange rijen bij de beveiliging, ben je snel in en uit - zodat je nog meer tijd hebt om van de omgeving te genieten!

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Daytona Beach

    4 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Orlando Sanford

    35 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven van Orlando

    74 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Rondleiding door de chocoladefabriek van Angell & Phelps

Winkelen
Deze fascinerende chocoladefabriek staat bekend om hoogwaardige, handgemaakte chocolaatjes die elke dag vers worden gemaakt. Volg een gratis rondleiding van 20 minuten door het chocoladebereidingsproces en ontdek wat hun chocoladecreaties zo goed maakt! Angell & Phelps heeft onlangs de lijst van de top 10 mooiste attracties van TripAdvisor in de VS gemaakt!
South Beach Street 154
Daytona Beach, FL, US 32114

Daytona International Speedway

Recreatie
Neem een kijkje achter de schermen en ontdek waarom Daytona International Speedway het World Center of Racing is. Touropties omvatten de 90 minuten durende All Access Tour of de 30 minuten durende Speedway Tour. Exclusieve, privé begeleide VIP-rondleidingen zijn ook beschikbaar op bepaalde data. Dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur, met rondleidingen die vertrekken van 9.30 tot 15.30 uur. Maak tijdens de dagelijkse Speedway-tour van 30 minuten een ritje door het binnenveld van Daytona International Speedway, bekijk de 31 graden hoge banken en passeer de garages terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis van Daytona International Speedway. Reis langs Pit Road en ontdek hoe de beste coureurs van NASCAR zich voorbereiden op het grootste autosportevenement van het jaar. Of kies voor de All-Access Tour die fans door de Axalta- en Toyota-injectoren (die zich in de zaal bevinden) en het mediacentrum in het veld leidt. Deze haltes zijn een aanvulling op het bekijken van de garage, de pitroad, Gatorade Victory Lane en UNOH Fanzone, die ook zijn opgenomen in de 30 minuten durende Speedway Tour. Alle tours worden afgesloten met toegang tot de Motorsports Hall of Fame of America en een close-up van de winnende DAYTONA 500-auto.
1801 W. International Speedway Blvd.
Daytona Beach, FL, US 32114

Cici en Hyatt Brown Museum of Art

Museum
Het innovatieve Cici and Hyatt Brown Museum of Art herbergt de grootste collectie kunst uit Florida ter wereld en beschikt over een wisselende collectie van 2.600 olie- en aquarelschilderijen met een Florida-thema. De grote centrale galerij en mezzanine van het museum tonen de kenmerkende stukken van de collectie, terwijl zes kleinere galerijen prachtige wisselende tentoonstellingen met Florida-thema's bieden. Het Brown Museum is meer dan alleen een traditioneel kunstmuseum; het is een historisch museum, waar de geschiedenis van Florida verteld wordt aan de hand van kunstwerken. Een cadeauwinkel en een café dragen bij aan de Brown Museum-ervaring en zorgen voor het perfecte dagbezoek aan de campus van het Museum of Arts & Sciences. Het café serveert zeven dagen per week van 11.00 tot 15.00 uur een verscheidenheid aan heerlijke soepen, sandwiches, salades en koffie om van te genieten bij de grote ingang of buiten.
Zuid-Novastraat 352
Daytona Beach, FL, US 32114

Daytona Lagoon Premier Waterpark Entertainment Center

Parkeren
Bochtige bochten, meer dan een miljoen liter stromend water, spannende glijbanen en oplettende bewakers. De basisingrediënten voor een leuke en veilige ervaring wachten op je in Daytona Lagoon! Met 12 waterattracties, een gigantisch golfslagbad en een lazy river - en vanaf 2019, Kraken's Revenge en de Shaka Half-Pipe. Het amusementscentrum voor gezinnen omvat de Sky Maze, met het Sky Trail® Navigator-touwenparcours met 10 obstakels en meer dan 2.500 vierkante meter aan uitdagende obstakels; een Sky Rail® -zipline van 70 voet, die zich over de hele lengte van de Sky Maze uitstrekt en 12 voet boven de MEGA-arcade zweeft. Andere functies zijn: ultramoderne lasergame, Grand Prix-kartracen, minigolf, lasergame, rotswand, eilandhopper en een speelhal! Paradise Grill, verjaardagsfeestjes en groepsevenementen maken het aanbod compleet. Het amusementscentrum voor het hele gezin is het hele jaar geopend en het waterpark is geopend van maart tot september. Gelegen aan de overkant van Ocean Walk Shoppes en Daytona Beach Boardwalk.
Earlstraat 601
Daytona Beach, FL, US 32118

Boardwalk en pier van Daytona Beach

Recreatie
De Daytona Beach Boardwalk and Pier is dé plek voor familieplezier! Dit uitgaanscentrum in de buurt ligt ten zuiden van Ocean Walk Shoppes en Daytona Beach Bandshell. Het biedt spannende attracties, amusement, cadeauwinkels, snackbars, restaurants, een klassieke speelhal - met immer populaire Skee Ball- en videogamefavorieten - dag en nacht! Net ten zuiden van de Boardwalk op de A1A kun je de torenhoge spannende attracties niet missen. De attracties bevinden zich in het toepasselijk genaamde Screamer's Park en zijn zeven dagen per week, 365 dagen per jaar geopend! De „" Slingshot "” stuwt je 365 voet de lucht in met een snelheid van 70 mph - probeer gewoon niet te schreeuwen!” Van mei tot en met september vinden op de Boardwalk en Pier ook de Daytona Beach Bandshell Concerts and Fireworks plaats. Met straatartiesten, spannende attracties en tal van gezinsvriendelijke activiteiten wordt je tijd in Daytona Beach onvergetelijk!
North Ocean Avenue 12
Daytona Beach, FL, US 32118

Daytona Tortugas

Recreatie
Daytona Beach en Jackie Robinson Ballpark zijn de thuisbasis van de Daytona Tortugas, een klasse A-filiaal van Cincinnati Reds. Bekijk een van hun 70 thuiswedstrijden van april tot en met september. De schildpadmascottes, Shelldon en Shelly, brengen het publiek op gang. Plan voor veel energieplezier en bewaar de datum voor speciale promotie-avonden. Het honkbalveld serveert nu gastronomische maaltijden uit hun foodtruck en is de place to be voor vuurwerk op Daytona Beach na elke thuiswedstrijd op vrijdag- en zaterdagavond.
East Orange Avenue 105
Daytona Beach, FL, US 32114

Race- en kaartclub Daytona Beach

Recreatie
Daytona Beach Racing & Card Club is de absolute favoriet voor een opwindende entertainmentervaring! Het moderne, bekroonde complex is centraal gelegen in het prachtige Daytona Beach op de kruising van de I-4 en de I-95 op Williamson Boulevard en beschikt over een luxe kaartenkamer met 50 tafels en meer dan 300 HD LED-tv's waarop simulcast-volbloedraces, harnasraces, Greyhound-races en Jai-Alai te zien zijn, vanaf vooraanstaande circuits in het hele land.
960 South Williamson Boulevard
Daytona Beach, FL, US 32114

Ballpark en standbeeld van Jackie Robinson

Museum
Beleef de geschiedenis opnieuw in dit honkbalpark in de minor league waar de baanbrekende Afro-Amerikaanse honkbalspeler Jackie Robinson speelde in de eerste geïntegreerde voorjaarstrainingswedstrijd van de Major League Baseball in 1946. Het honkbalveld bevat een standbeeld van Robinson, historische monumenten en een museum. Groepsrondleidingen zijn beschikbaar op afspraak.
East Orange Avenue 105
Daytona Beach, FL, US 32114

Congrescentra

  • Ocean Center

    Het Ocean Center biedt planners, exposanten en bezoekers de unieke kans om evenementen te organiseren en bij te wonen in een ultramoderne faciliteit op slechts 120 meter van het witte zand van Daytona Beach.

Meer

Extra informatie

Daytona Beach heeft een groot aantal flexibele, creatieve ruimtes. Van vergaderruimtes vol races op Daytona International Speedway tot schilderachtige soirees in Daytona Beach Oceanfront Bandshell en bijeenkomsten aan de rivier in het News-Journal Center, de unieke locaties van Daytona Beach bieden stijl, inhoud en aanzienlijke besparingen. Natuurlijk zijn de witte zandstranden al tientallen jaren een grote trekpleister, maar tegenwoordig zijn de bezoekers ook enthousiast over de grote verscheidenheid aan culturele en avontuurlijke attracties in de omgeving, waaronder: Museum of Arts & Sciences, Marine Science Center, Ponce Inlet Lighthouse, Mary McLeod Bethune Foundation Home, Daytona International Speedway Tours, Cici & Hyatt Brown Museum of Art, Tomoka State Park, Daytona Lagoon Premier Waterpark and Family Entertainment Center en meer. Dit alles met een eersteklas congrescentrum op slechts 120 meter van de Atlantische Oceaan! Het Ocean Center, gelegen in het hart van het resort Daytona Beach, is het congres-, entertainment- en sportcomplex van het gebied. Het is het vijfde grootste congrescentrum in Florida en beschikt over 205.000 vierkante meter aan vergaderruimte.