HALL Arts Hotel Dallas, Curio Collection by Hilton

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Leonardstraat 1717 Dallas, TX 75201

Benodigde datums

  • 03-09-202406-09-2024
  • 09-09-202413-09-2024
  • 16-09-202420-09-2024

Beoordelingen

Forbes Travel Guide
3
AAA
4

Bekroningen

Conde Nast Traveler Readers' Choice Awards: 2023 #2 Hotel in Dallas, #4 Hotel in Texas 2021: #6 Hotel in Dallas 2020 #2 hotel in Dallas; #5 hotel in Texas Amerikaans nieuws en wereldrapporten Beste hotels - 2021, 2022, 2023, 2024 TripAdvisor Travellers' Choice Awards: Top 10% van de hotels en restaurants wereldwijd: 2021, 2022, 2023 Booking.com Traveller Review Awards: 2022, 2023 Dallas Morning News Het beste van DFW GOLD: 2022, 2023 Beste hotelconciërgediensten, beste hotellobby, beste hotelkamers/suites, beste hotel in de binnenstad, beste gezinsvriendelijke hotel Awards voor moderne luxe Dallas Best of the City: 2022, 2023 Feeling Art Inspired: Verblijf in HALL Arts Hotel; mooiste plek om te cocktails: Ellie's Hilton's prijs voor nieuwe ontwikkeling van het jaar 2021: merk Curio Collection Elite Traveler -'s werelds beste hotelsuites 2021 en 2022 De beste winnaar ter wereld van Travel + Leisure 2021

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf Dallas Love Field reis je via Dallas North Tollway South naar Harry Hines Blvd. Sla linksaf op Moody St, rechtsaf op Pearl St, linksaf op Ross Avenue en linksaf op Leonard St. Vanaf DFW International Airport reis je met de TX-114 E, TX-183 E en I-35E S naar Olive St in Dallas. Neem de afslag Pearl St naar Ross Avenue. Sla linksaf op Ross Avenue en linksaf op Leonard St.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 45,00 / dag
  • Valet parkeerserviceUS$ 45,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 6.1 mijl van locatie

Vergaderruimte HALL Arts Hotel Dallas, Curio Collection by Hilton

Totale vergaderruimte11.000 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal2.442 ft²
Op één na grootste zaal2.128 ft²
Ruimte (privé)11.500 ft²
Ruimte (buiten)Beschikbaar

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers183
Eenpersoons (1 bed)120
Tweepersoons (2 bedden)53
Suites19

Lokale attracties

Winspear Opera House

Theater
Op 1 block afstand
De belangrijkste speelruimte, de Margaret McDermott Performance Hall, is voorzien van uitschuifbare schermen, een ruime vliegtoren, een podium van drie vierkante meters met royale zij- en achterpodiumoppervlakken, variabele akoestiek en biedt plaats aan 2.200 gasten.
Florastraat 2403
Dallas, TX, US 75201

Moody Performance Hall

Theater
Op 1 block afstand
Moody Performance Hall (voorheen bekend als Dallas City Performance Hall) is de plek om onze volgende generatie grote kunstorganisaties te ontdekken en gefascineerd te raken door de energieke en veelzijdige creatieve geest van kunstenaars uit Dallas. Het ultramoderne multifunctionele theater met 750 zitplaatsen is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan een breed scala aan optredens, evenals een uitgebreide lobby aan de voorkant waar plaats is voor kleine optredens en evenementen voor maximaal 200 personen. De dynamische kenmerken van deze twee ruimtes stimuleren sociale en culturele interactie van straat tot podium, van cocktails voor de show tot een gesprek na de show en bieden zowel artiesten als publiek de mogelijkheid om kennis te maken met alle vormen van performance, van het buitenmaatse spektakel van episch theater tot de soepele elegantie van een jazzkwartet. Moody Performance Hall bevindt zich op de kruising van Routh en Flora en is ontworpen door Skidmore, Owings & Merrill LLP, een van's werelds toonaangevende bureaus voor architectuur, stedenbouw, engineering en interieurarchitectuur.
Moody Street 2520
Dallas, TX, US 75201

Meyerson Symphony Hall

Theater
Op 1 block afstand
Het Morton H Meyerson Symphony Center werd geopend in september 1989 en is sindsdien een kruispunt van artistieke uitmuntendheid. The Meyerson bevindt zich in het Downtown Dallas Arts District en is de thuisbasis van het Dallas Symphony Orchestra van wereldklasse en andere culturele organisaties uit Dallas, zoals het Turtle Creek Chorale, de Dallas Wind Symphony en het Greater Dallas Youth Orchestra. Ontworpen door architect I.M. Pei, ontworpen door de Pritzker Prize-winnende architect I.M. Pei, maken de indrukwekkende architectonische kenmerken, open ruimtes, vleugje elegantie en onovertroffen akoestiek van het gebouw de ideale omgeving voor uitzonderlijke evenementen in Dallas.
Florastraat 2301
Dallas, TX, US 75201

Crow Museum voor Aziatische Kunst

Museum
Op 2 blocks afstand
Het Crow Museum of Asian Art, opgericht in 1998, inspireert en bevordert het leren en de dialoog over de kunsten en culturen van Azië door middel van tentoonstellingen, het onderzoek en de conservering van zijn collecties, artistieke en educatieve programmering en bezoekerservaring en -betrokkenheid. Dit museum is gratis en open voor het publiek en viert de kunsten en culturen van Azië — van de oudheid tot de moderne tijd — door middel van een verscheidenheid aan permanente en reizende tentoonstellingen die de kunsten van een groot aantal landen tonen. Met een scala aan prachtige ruimtes en galerieën biedt het museum een serene omgeving voor rustige reflectie in het hart van het Dallas Arts District.
Florastraat 2010
Dallas, TX, US 75201

Wyly Theatre

Theater
Op 1 minute afstand
Het iconische Dee and Charles Wyly Theatre is een van de meest veelzijdige theaterzalen ter wereld, ontworpen door REX/OMA, Joshua Prince-Ramus (verantwoordelijke partner) en Rem Koolhaas. De Potter Rose Performance Hall van het theater kan in verschillende configuraties worden vormgegeven, waaronder stuwkracht, proscenium of vlakke vloer. De fotorol toont de vele verschillende manieren waarop het Wyly Theatre creatief wordt gebruikt. De time-lapse-video geeft je een exclusief kijkje achter de schermen; vele uren werk worden samengeperst tot anderhalve minuut, terwijl bemanningsleden de ruimte omtoveren van een stuwpodium naar een vlakke vloer. Vanwege de flexibiliteit van het Wyly Theatre kunt u contact opnemen met de kassa voor een specifiek zitplaatsindeling voor de show die u bijwoont. De standaardconfiguraties worden weergegeven op het tabblad Zitplaatsenlijsten.
2400 Florastraat
Dallas, TX, US 75201

Kunstmuseum van Dallas

Museum
Op 2 blocks afstand
Het Dallas Museum of Art (DMA), opgericht in 1903, is een van de 10 grootste kunstmusea van het land en onderscheidt zich door zijn toewijding aan onderzoek, innovatie en publieke betrokkenheid. De kern van het museum en zijn programma's is de wereldwijde collectie, die meer dan 24.000 werken omvat en 5.000 jaar geschiedenis omvat, die een breed scala aan wereldculturen vertegenwoordigt. Gelegen in het grootste kunstdistrict van het land, fungeert het museum als een katalysator voor de creativiteit van de gemeenschap door mensen van alle leeftijden en achtergronden te betrekken met een breed scala aan programmering, van tentoonstellingen en lezingen tot concerten, literaire evenementen en drama- en danspresentaties. Sinds de terugkeer van het museum naar gratis algemene toegang in 2013 heeft de DMA meer dan 3,2 miljoen bezoekers verwelkomd.
1717 N. Harwood Street
Dallas, TX, US 75201

Majestic Theatre

Theater
Op 1 mi. afstand
The Majestic ligt op loopafstand van de sneltramstations St. Paul en Pearl Street, waar u de rode, blauwe en groene lijnen kunt gebruiken. Bezoek Dart.org voor actuele informatie over haltes, routes en dienstregelingen.
Elmstraat 1925
Dallas, TX, US 75201

Nasher Sculpture Center

Museum
Op 1 block afstand
Het Nasher Sculpture Center, gelegen in het hart van het Dallas Arts District, herbergt de Raymond and Patsy Nasher Collection, een van de mooiste collecties moderne en hedendaagse beeldhouwkunst ter wereld, met meer dan 300 meesterwerken van Calder, de Kooning, di Suvero, Giacometti, Gormley, Hepworth, Kelly, Matisse, Miró, Moore, Picasso, Rodin, Serra en Shapiro, waaronder andere. In de lichte galerieën van het door Renzo Piano ontworpen gebouw en te midden van de tuin is een wisselende selectie van werken uit de collectie te zien, evenals belangrijke tentoonstellingen van moderne en hedendaagse beeldhouwkunst.
Florastraat 2001
Dallas, TX, US 75201

Meer

Een ander soort welkom: Ontdek samen met ons het toppunt van New-Luxury, een ervaring die oprecht uitnodigend, warm authentiek en heerlijk kunstzinnig is. Met 183 kamers, 19 suites en zorgvuldig samengestelde voorzieningen is onze luxe zonder pretentie, ons aanbod is fris en fantasierijk, en onze service is elke dag van de week attent. Of u nu voor zaken of plezier reist, in HALL Arts Hotel zit u goed. Uniek kunstdistrict: We maken niet alleen deel uit van het kunstdistrict, we zijn een verlengstuk ervan, we openen onze ruimtes vol kunst zodat iedereen kan genieten en passen naadloos bij de inspirerende esthetiek van het gebied. Hier bent u slechts een steenworp verwijderd van het beste van het beste: architectuur die de Pritzker Prize heeft gewonnen, wereldberoemde kunstpodia, beroemde werken van alle media en de beroemde eet- en uitgaansgelegenheden in de omgeving

Annuleringsbeleid

72 uur

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?