Travel Costa Mesa

151 Kalmus Drive, suite C110 92626

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Costa Mesa is de stad van de kunsten! We hebben de basis gelegd voor het ultieme toevluchtsoord in Zuid-Californië - centraal gelegen op slechts enkele minuten van prachtige stranden, Disneyland en John Wayne Airport in Orange County. Onze unieke en levendige bestemming is ideaal voor vergaderingen en evenementen tot 500 gasten of minder. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van de beste evenementen waarbij uw gasten centraal staan. Of u nu een evenement plant voor tien of vijfhonderd deelnemers, Costa Mesa biedt een verscheidenheid aan locaties en diensten om aan uw evenementbehoeften te voldoen. Costa Mesa biedt full-service hotels en hotels met beperkte service met adembenemende zonsondergangen, bekroonde podiumkunsten en beeldende kunst, de beste keuken van Zuid-Californië, unieke winkels van wereldklasse in de South Coast Plaza met meer dan 30 restaurants en MEER! Vraag me wat we hebben dat gratis is voor uw bezoekers!! Bezoek ons in Costa Mesa en laat ons uw vergadering organiseren!

Afstand vanaf vliegveld

  • John Wayne, Orange County, Verenigde Staten

    2 mijl van stadscentrum

  • Long Beach, LGB

    20 mijl van stadscentrum

  • Los Angeles, LAX

    33 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Segerstrom Centrum voor de Kunsten

Theater
Costa Mesa staat centraal in Orange County met een internationaal geprezen kunst- en theaterwijk. Met enkele van de beste installaties voor beeldende kunst en podiumkunsten ter wereld, is het gemakkelijk te begrijpen waarom Costa Mesa bekend staat als de City of the Arts™.
600 Town Center Drive
Costa Mesa, CA, US 92626

Avontuur in Disneyland en Californië

Parkeren
Het wereldberoemde pretpark dat bekend staat als de gelukkigste plek op aarde, op enkele kilometers van Costa Mesa.
Zuid-Disney Drive 1313
Anaheim, CA, US 92806

South Coast Plaza

Winkelen
Het wereldberoemde South Coast Plaza bepaalt de luxe winkelervaring met zijn buitengewone boetieks, persoonlijke service en luxe voorzieningen. Bekroonde restaurants en een ongeëvenaarde retailcollectie maken het pakket compleet.
Bristolstraat 3333
Costa Mesa, CA, US 92626

Beurs- en evenementencentrum Orange County

Recreatie
Een perfecte combinatie van gematigd weer en een prachtig landschap maakt Costa Mesa ideaal voor een breed scala aan openluchtconcerten, evenementen en activiteiten. We hebben een van de best beoordeelde beurzen van het land, plus andere ongelooflijke evenementen zoals de OC Marathon en de Barrett-Jackson Collector Car Auction.
88 Fair Drive
Costa Mesa, CA, US 92626

Het lab en het kamp

Winkelen
De CAMP blinkt uit als een innovatieve retailgemeenschap die is ontworpen om liefhebbers van buiten- en actiesporten authentieke winkel- en eetervaringen te bieden in een natuurlijk complex.
Bristolstraat 2937
Costa Mesa, CA, US 92626

Meer

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?