Discover Coronado

Postbus 180245 92178

Er is maar één Coronado...

Aan de overkant van de brug van San Diego is Coronado een paradijs aan het strand met overal verwondering. Er zijn schilderachtige restaurants, wateractiviteiten en entertainment om een onvergetelijke vergadering te garanderen. Onze 4 eersteklas resorts staan klaar om tegemoet te komen aan uw behoeften op het gebied van vergaderingen en conferenties, ongeacht de grootte. Kies voor een verblijf in het Hotel Coronado, Loews Coronado Bay Resort, Coronado Island Marriott Resort and Spa of Glorietta Bay Inn. Elk resort vinkt verschillende vakjes aan voor zowel planners als bezoekers.

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Bereikbaarheid

Een korte trip van 8 mijl van de internationale luchthaven van San Diego naar Coronado biedt gemakkelijke toegang tot onze prachtige bestemming. De luchthaven biedt meer dan 60 rechtstreekse vluchten vanuit markten in de VS en in het buitenland en in totaal 500 dagelijkse vluchten. Coronado ligt op korte rijafstand van: San Diego (2 kilometer) Orange County (82 kilometer) Los Angeles (130 kilometer)

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven van San Diego

    8 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven van Tijuana

    19 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

SeaWorld San Diego

Recreatie
Op 12 mi. afstand
Al meer dan 50 jaar vormt het redden en rehabiliteren van dieren het hart van SeaWorld. Van de bescherming van habitats en het ondersteunen van initiatieven op het gebied van oceaangezondheid tot onze vele reddings- en rehabilitatie-inspanningen, SeaWorld maakt deel uit van natuurbeschermingsprojecten over de hele wereld.
500 SeaWorld Drive
San Diego, CA, US 92109

Hotel de Coronado

Historisch monument
Op 1 mi. afstand
The De De is al 130 jaar een levende legende en viert zijn rijke erfgoed als trotse gastheer van beroemdheden, koningshuizen, Amerikaanse presidenten en strandliefhebbende gasten gedurende generaties. Hotel Coronado, gebouwd in 1888 door Elisha Babcock Jr., en Hampton L. Story en in 1977 uitgeroepen tot nationaal historisch monument, is een Amerikaanse schat.
Oranjelaan 1500
Coronado, CA, US 921118

US Midway Museum

Historisch monument
Op 3 mi. afstand
Het USS Midway Museum is een historisch museum voor marinevliegdekschepen in het centrum van San Diego, Californië, aan de Navy Pier.
910 N Harbor Drive
San Diego, CA, US 92101

Congrescentra

  • San Diego Convention Center

    Vanaf de luchthaven is het slechts vijf minuten met de shuttle naar het San Diego Convention Center, dat direct aan de haven in het centrum van San Diego ligt. Vanaf daar is alles wat je nodig hebt op loopafstand.

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jun 14 – Aug 14
Voor- en naseizoen
Jan 1 – Jun 13
Laagseizoen

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?