Four Points by Sheraton Coral Gables

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
3861 S.W. 40th Street Koraalgevels, FL 33146

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 5 mijl van locatie

Vergaderruimte Four Points by Sheraton Coral Gables

Totale vergaderruimte450 ft²
Vergaderzalen1
Grootste zaal450 ft²
Ruimte (privé)550 ft²
Ruimte (semi-privé)260 ft²
Ruimte (buiten)1.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers103

Lokale attracties

Winkels in Midtown Miami

Winkelen
Op 9 mi. afstand
The Shops at Midtown Miami ligt op slechts enkele minuten van het centrum en beslaat 26 hectare stedelijke ruimte midden in het kunstdistrict van Miami en biedt onderdak aan een verscheidenheid aan speciaalzaken en lifestylewinkels. De winkels in Midtown Miami bieden uitgebreide winkels en eetgelegenheden, waaronder Nordstrom Rack, DICK'S, Five Guys, HomeGoods, GUESS Factory Store, Marshall's, Target en nog veel meer populaire retailers en restaurants.
3401 N Miami Avenue
Miami, FL 33127

Museum en tuinen van Vizcaya

Historisch monument
Op 4 mi. afstand
Vernoemd naar een van de meest fascinerende kustlijnen aan de Spaanse kust, legt Vizcaya Museum & Gardens adembenemende Europese extravagantie vast in een betoverende Amerikaanse context. De bouwer van het huis, James Deering, was een productief industrieel die onbekend terrein verkende bij de bouw van dit ambitieuze huis en zijn op de Renaissance geïnspireerde landgoed bouwde in het hart van Miami's tropische hardhouten hangmat. Hoewel geïnspireerd door de vroegere bouwstijl, was het huis zeer innovatief in de integratie van de moderne technologie die beschikbaar was ten tijde van de bouw (1914), inclusief alles van details over hoe de structuur zelf werd gebouwd tot de integratie van moderne details zoals een telefoonschakelsysteem en een centraal stofzuigsysteem. Hoewel hij slechts van 1916 tot 1925 in Vizcaya overwinterde, werd het landgoed na het vertrek van James overgelaten aan verschillende neven en nichten. De avontuurlijke geest van Deering leeft tot op de dag van vandaag voort. Het embleem van het landgoed — „The Caravel” — herdenkt een schip dat werd gebruikt tijdens de „Age of Exploration”. Als je je eigen ontdekkingstocht door dit historische Miami-icoon begint, zie je bij de ingang een afbeelding van de mythische reiziger „Bel Vizcaya”, die het begin markeert van een zeer memorabele reis die voor je ligt.
3251 South Miami Avenue
Miami, FL 33129

MANA Wynwood Conventiecentrum

Conventiecentrum
Op 8 mi. afstand
Een campus voor de creatieve industrie in het hart van Miami's Arts and Entertainment District. Mana Wynwood is een multifunctionele campus van 30 hectare in de wijk Wynwood in Miami. Mana Wynwood maakt deel uit van de afdeling Cultuur van het moederbedrijf, Mana Common, en is de fysieke manifestatie van Moishe Mana's visie voor Wynwood als het permanente Arts & Entertainment district van Miami.
318 NW 23e straat
Miami, FL 33127

Crandon Park & Beach

Recreatie
Op 9 mi. afstand
Crandon Park is een groot provincieparkcomplex dat voor elk wat wils biedt, waaronder stranden, wandel- en fietspaden, een tenniscentrum, een golfbaan en een jachthaven. Bezoekers van het park kunnen de verschillende ecosystemen van de Key verkennen, waaronder de duinen, mangroven en hangmatten en zeegrasvelden aan de kust; en kunnen reigers, visarenden en vele schitterend gekleurde vlinders observeren. Het eiland herbergt ook zeldzame en prachtige planten zoals de strandpinda, de stekelige as van Biscayne en de coontie. Het prachtige zandstrand, de kustduinen en tropische hardhouten hangmatten zijn een belangrijke broed- en voedingsbodem voor migrerende zangvogels, haviken en zeeschildpadden. Zeegrasvelden bieden onderdak aan mangrovesnapper, papegaaivissen, krabben, garnalen, zeesterren en kogelvissen. Het prachtige drie kilometer lange strand van Crandon Park wordt consequent genoemd in de top tien van stranden van het land. Het is een van de meest populaire recreatiebestemmingen in heel Miami-Dade County, waar jaarlijks miljoenen inwoners en toeristen van genieten. Het strand staat bekend om zijn ongerepte zand, kalm water, kronkelende promenade, concessiestands, meerdere picknickplaatsen met tafels en grills en handige parkeergelegenheid voor meer dan 3.000 voertuigen De oceaan en de golven van Crandon bieden uitdagende zeilen voor windstrijders. Kiteboarduitrusting en lessen worden aangeboden bij de watersportconcessies aan het strand van het park.
6747 Crandon Blvd
Key Biscayne, FL 33149

Kunstdistrict Wynwood

Museum
Op 8 mi. afstand
Wynwood zit boordevol eclectische restaurants, bars en winkels en biedt bezoekers ook talloze mogelijkheden om te genieten van het beste van internationale hedendaagse kunst, of het nu in galeries is of gewoon op straat, waar kleurrijke muurschilderingen het een favoriete plek maken voor Instagrammers. Wynwood is misschien het best bekend als een centrum van hedendaagse kunst en straatkunst. Zowel serieuze als toevallige verzamelaars zijn welkom in meer dan 70 galeries, die stukken verkopen voor elke prijs. Synoniem voor de buurt zijn levendige muurschilderingen, die oorspronkelijk werden gemaakt in opdracht van de visionaire ontwikkelaar van de buurt, Tony Goldman, in de vroege jaren 2000. Jaren later is de renaissance van Wynwood zo goed als compleet, terwijl de buitengalerij met opvallende kunst zich blijft ontwikkelen. Hoewel je overal in de buurt muurschilderingen kunt zien, zijn de Wynwood Walls het middelpunt. Koop vooraf kaartjes met een tijdschema om meer dan 35 muurschilderingen van wereldberoemde kunstenaars te bekijken. Net zo populair bij de lokale bevolking als bij bezoekers, bieden de muren (inderdaad Wynwood zelf) een unieke en onvergetelijke ervaring.
2621 NW 2e straat
Miami, FL 33127

Rickenbacker Causeway - Hobie Beach

Recreatie
Op 7 mi. afstand
De Rickenbacker Trail is een prachtige plek om te fietsen, wandelen, joggen of inlineskaten. De Rickenbacker Trail begint in het zuiden van Miami en loopt bijna 15 kilometer zuidwaarts langs de Rickenbacker Causeway/Crandon Boulevard, over de hele lengte van Key Biscayne. Langs deze populaire route heb je een prachtig uitzicht op Biscayne Bay, stranden en palmbomen. Vlak bij de Rickenbacker Causeway ligt de plek bij uitstek om te windsurfen in Miami. Hobie Beach (ook wel Windsurfer Beach genoemd) heeft zijn bijnaam verdiend door al meer dan twintig jaar gastheer te zijn van een lokaal beheerde verhuurconcessie voor windsurfen. Zowel ervaren dierenartsen als avontuurlijke vakantiegangers kunnen de dag doorbrengen met deze opwindende activiteit. Meld je aan voor een les van twee uur, of een groepsles van een hele dag. Hobie Beach staat ook bekend als Miami's favoriete hondvriendelijke strand. Het is zelfs het enige hondvriendelijke strand in Miami-Dade County. Neem je hondenvriend mee voor een lekker ravotten op het zand. Het water is ondiep, dus honden kunnen een beetje in de branding spelen zonder zich zorgen te hoeven maken over sterke stromingen. Hobie Beach/Windsurfer Beach ligt precies tussen Brickell, Downtown Miami en Key Biscayne, zodat strandgangers kunnen genieten van een fantastisch uitzicht op de skyline vanaf dit rustige off-road strand met concessiestands en gratis parkeergelegenheid.
Rickenbacker Causeway
Miami 33149

Designdistrict van Miami

Winkelen
Op 9 mi. afstand
Welkom in het Miami Design District. We zijn een creatieve buurt waar je kunt winkelen, dineren, hedendaagse kunst en design kunt ervaren, kunt genieten van geweldige evenementen en inspiratie kunt opdoen. In het district zijn meer dan 170 winkels gevestigd, waaronder flagshipstores zoals Chanel, Balenciaga, Hermès, Fendi, Dior, Cartier, Louis Vuitton en meer — waardoor het een van de grootste winkelgebieden ter wereld is. In het district wordt u ook omringd door enkele van de beste architectuur van het land, tot aan onze bekroonde museumgarage toe. Bekijk showrooms zoals Poliform en Holly Hunt. Bezoek drie culturele instellingen — ICA Miami, de de la Cruz Collection en Locust Projects — binnen een paar blokken van elkaar, of verken het zorgvuldig samengestelde en volledig Instagrambare openbare kunstprogramma dat door onze straten is verweven. In het Miami Design District heeft elk gebouw en elk pad de potentie om een canvas te worden voor geweldig design en kunst. We zijn ook een eetbestemming waar wereldberoemde chef-koks zich hebben gevestigd. We hebben informele plekken zoals OTL, Tacombi en de eetzaal van Mia Market, waar je altijd kunt genieten van een leuke tijd met vrienden. We hebben ook bruisende hotspots zoals Cote, Michael's Genuine Food, Swan, ZZ's Club, L'Atelier de Joël Robuchon en Le Jardinier die elk avondje uit speciaal maken en laten we de vele ambachtelijke ijservaringen in het district niet vergeten. Miami Design District Associates is een samenwerkingsverband tussen Dacra, opgericht door Craig Robins, en L Catterton Real Estate, een wereldwijd vastgoedontwikkelings- en investeringsfonds dat in 2016 werd opgericht door Catterton, LVMH en Groupe Arnault. De samenwerking heeft geleid tot een unieke gemeenschap in Miami waar creativiteit floreert. Geniet ervan!
140 NE 39th St.
Miami, FL 33137

Miracle Mile

Winkelen
Op 1 mi. afstand
De beroemde Miracle Mile en de omliggende straten in het centrum met hun terrasjes in Europese stijl bieden bewoners, werknemers, zakenmensen en bezoekers een plezierige tropische winkelervaring. In de binnenstad zijn veel speciaalzaken en meer dan 120 internationale restaurants gevestigd, een paradijs voor informele en gastronomische diners
220 Miracle Mile
Koraalgevels 33134

Meer

Ontsnap naar een prachtige omgeving in Four Points by Sheraton Coral Gables. Met moderne kamers, een full-service restaurant en 550 vierkante meter aan vergaderruimte nodigt ons hotel u uit om klaar te zijn voor een geslaagd uitje in Florida. Gelegen op slechts 1,5 km afstand van de Universiteit van Miami, op minder dan 1,6 km afstand van de populaire wijk Miracle Mile en op loopafstand van Merrick Park Shops, bieden wij een toplocatie voor uw aanstaande reis. Als u niet op pad bent en de omgeving wilt verkennen, ontmoet elkaar dan in onze lobby en geniet van ons Best Brews-programma en geniet van een handgemaakte maaltijd in ons restaurant. U blijft ook verbonden met gratis snelle wifi in het hele hotel. Ons groene ontwerp en onze ruime kamers zijn voorzien van ultracomfortabele bedden, inloopdouches en smart-tv's om optimaal te kunnen werken en spelen. Als u onderweg actief wilt blijven, maak dan gebruik van ons 24-uursfitnesscentrum of ontspan in ons buitenzwembad op het dak met uitzicht op de stad. Verwacht een onvergetelijk verblijf wanneer u voor dit hotel kiest.

Annuleringsbeleid

24 uur

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?