Tivoli Hotel & Congress Center

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Arni Magnussons Graad 2 - 4 Kopenhagen 1577

Beoordelingen

Hotelstars Union
4.5

Bekroningen

Beste hotel in Kopenhagen - Danish Travel Awards, 2019 en 2022 Award voor beste service - Deense prijsuitreiking 'Meeting & Event Award' 2016

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Vervoer naar het hotel Trein vanaf de luchthaven van Kopenhagen Je kunt de trein nemen vanaf de luchthaven naar het centraal station van Kopenhagen. De trein vertrekt elke 8e — 10e minuut vanaf spoor 2. Taxi vanaf de luchthaven van Kopenhagen Vanaf de luchthaven kunt u een taxi nemen naar het hotel. Het duurt ongeveer 20 minuten en kost ongeveer DKK 350. Te voet vanaf het centraal station van Kopenhagen Het hotel ligt op 1 km van het centraal station van Kopenhagen en op 12 minuten loopafstand van het station.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 5.59 mijl van locatie

Vergaderruimte Tivoli Hotel & Congress Center

Totale vergaderruimte54.895 ft²
Vergaderzalen53
Grootste zaal21.711 ft²
Op één na grootste zaal16.458 ft²
Tentoonstellingsruimte20.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers679
Eenpersoons (1 bed)29
Tweepersoons (2 bedden)630
Suites20

Lokale attracties

Luchthaven Kopenhagen

Vliegveld
Op 12 km afstand

The Black Diamond (Koninklijke Bibliotheek)

Historisch monument
Op 1 km afstand
The Black Diamona is de Koninklijke Bibliotheek van Denemarken. Het ligt aan de waterkant met een prachtig uitzicht op de haven. Er is een leuk café op de begane grond met een groot terras dat in de zomer geopend is. Gasten kunnen langs de waterkant lopen van Tivoli Hotel naar The Black Library.

Tivoli-tuinen

Parkeren
Op 1 km afstand
De Tivoli-tuinen: Plan uw reis vanaf hier en ervaar een prachtige tuin vol attracties, muziek, geweldige restaurants en familieplezier.
Vesterbrogade 3
Kopenhagen, DK 1630

De kerk van onze Heiland

Historisch monument
Op 2 km afstand
Vanuit de Onze-Lieve-Verlosserkerk kunnen gasten Kopenhagen en omgeving vanuit vogelperspectief bekijken. De kerk bevindt zich in de grachtenwijk van Christianshavn waar veel woonboten de grachten vullen.

Nyhavn

Recreatie
Op 3 km afstand
Nyhavn is de antieke haven van Kopenhagen. Kleurrijke huizen en boten vullen het gebied, waar altijd een levendige sfeer heerst en veel mensen. De plek is perfect voor een wandeling en om te genieten van een drankje in een van de vele restaurants en bars.

Islands Brygge

Recreatie
Op 1 km afstand
Islands Brygge is een recreatiegebied in een groene omgeving, gelegen aan de rand van de haven en aan de overkant van het water van het Tivoli Hotel & Congress Center. Hier kunnen gasten in de zomer een duik nemen en genieten van een drankje in een van de vele bars.

Vlees verpakking

Nachtleven
Op 1 km afstand
Het Meat Packing District is de nieuwe hotspot voor restaurants en bars in Kopenhagen. Het gebied ligt op slechts een kilometer van de locatie en is de ideale plek voor een andere eetervaring.

BLOX - Deens designcentrum

Museum
Op 1 km afstand
BLOX is een multifunctioneel gebouw gelegen aan het centrale havenfront van Kopenhagen. Alle activiteiten in en rond BLOX zijn gericht op het stadsleven, architectuur en duurzaamheid. Bij BLOX kun je tentoonstellingen bekijken, deelnemen aan evenementen en activiteiten, naar cafés gaan, winkelen, spelen, sporten, wonen, werken en je auto parkeren. Krediet: Rasmus Hjortshøj — COAST - @coaststudio
DK

Meer

Tivoli Hotel & Congress Center biedt 679 kamers en luxe faciliteiten voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers, waaronder; conciërgeservice, Express Check Out Service, een groot overdekt zwembad en sauna, een goed uitgerust fitnesscentrum en een businesscentrum. Bovendien is er gratis draadloos internet beschikbaar in het hele hotel en de 55 conferentieruimtes, die zijn ontworpen om onze gasten een unieke vergaderervaring te bieden, waaronder twee auditoria en een grote congreszaal met natuurlijk daglicht met ruimte voor maximaal 2.400 personen. We hebben onze eigen AV-afdeling in huis en alle faciliteiten zijn uitgerust met de modernste AV- en IT-apparatuur. Gasten vinden ter plaatse de volgende restaurants: Restaurant Tivoli Brasserie, Sticks'n'Sushi Skybar, Steakrestaurant MASH Penthouse, Tivoli Lobby Bar en Tivoli View op de 11e verdieping, waar het ontbijt wordt geserveerd voor gasten in Executive kamers en suites. Met een unieke locatie in het centrum van Kopenhagen ligt het Tivoli Hotel & Congress Center op loopafstand van het Centraal Station, de Tivoli-tuinen, het Stadhuisplein en vele andere bezienswaardigheden van de stad. Tivoli Hotel & Congress Center maakt deel uit van de Arp-Hansen Hotel Group, de grootste hotelketen in Kopenhagen met unieke hotels centraal gelegen in het stadscentrum.

Beperkingen voor faciliteiten

Rookvrij hotel, wat betekent dat al het roken alleen buiten is toegestaan Huisdieren zijn niet toegestaan (alleen honden)

Extra informatie

Tivoli Hotel & Congress Center ligt op slechts 15 minuten van de luchthaven van Kopenhagen, in het hart van Kopenhagen, op loopafstand van de Tivoli-tuinen, het Stadhuisplein, de autovrije winkelstraten en de waterkant. Als echte metropool in zakformaat zit Kopenhagen boordevol hotels, locaties, bruisende en trendy wijken, groene parken, grachten in de binnenstad en een schat aan activiteiten die allemaal op loopafstand van elkaar liggen. Dwaal door de geplaveide straten van de stad, omringd door prachtige kleurrijke huizen, terwijl je de lokale Kopenhagenaren ontmoet in de ontspannen sfeer van de stad.