DoubleTree by Hilton Hotel Columbus

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
5351 Sidney Simons Boulevard Columbus, GA 31904

Beoordelingen

Northstar
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Afstand vanaf vliegveld

  • 2 mijl van locatie

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Hotel Columbus

Totale vergaderruimte5.000 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal2.640 ft²
Op één na grootste zaal2.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers176
Eenpersoons (1 bed)86
Tweepersoons (2 bedden)89
Suites1
Belastingtarief16%

Lokale attracties

Fort Benning

Op 8 mi. afstand
Fort Benning, Georgië

Nationaal infanteriemuseum

Museum
Op 10 minutes afstand
Nationaal infanteriemuseum van Ft Bening
Columbus, GA, US

Luchthaven Columbus

Vliegveld
Op 2 minutes afstand
Luchthaven naar Columbus, GA
GA, US 31904

Nationaal marinemuseum voor de Burgeroorlog

Historisch monument
Op 8 mi. afstand
Museum voor de Burgeroorlog.
Columbus, GA, US 31901

Coca Cola Space Science Center

Museum
Op 5 mi. afstand
Menselijke nieuwsgierigheid is altijd de drijvende kracht geweest achter wetenschappelijk onderzoek, onderzoek en ontdekking. Het Coca-Cola Space Science Center van de Columbus State University is een plek waar nieuwsgierigheid vragen oproept, vragen antwoorden vinden en antwoorden aanleiding geven tot nieuwe en diepere vragen.
701 Voorstraat.
Columbus, GA, US 31901

Wildwaterraften, kajakken, skiën en varen

Recreatie
Op 8 mi. afstand
Wildwaterraften voor groepen en individuen op de Chattahoochee-rivier, een nieuwe lokale attractie toegevoegd aan Columbus GA. Ook varen, skiën en vissen is mogelijk
Columbus, GA, US 31901

Museum van Columbus

Museum
Op 5 mi. afstand
Het Columbus Museum, opgericht in 1953, is een van de grootste musea in het zuidoosten en is uniek vanwege de dubbele concentratie op Amerikaanse kunst en regionale geschiedenis, zowel in de permanente collectie als in tijdelijke tentoonstellingen. Als integraal onderdeel van en partner van het Muscogee County School District sinds de oprichting, verrijkt het museum zijn gemeenschap en bedient het zijn schoolkinderen ook door middel van een volledige kalender van educatieve programma's. De deuren van het museum zijn altijd open met gratis toegang voor het publiek. Deze inspanningen komen samen in de missie van het museum „om Amerikaanse kunst en regionale cultuur te verzamelen, te bewaren, te onderzoeken en te interpreteren voor het onderwijs, de verrijking en het plezier van een breed en divers publiek”.
Wynnton Road 1251
Columbus, GA, US 31906

Meer

Het Doubletree Hotel Columbus biedt een geweldige hotellocatie in het noorden van Columbus, GA, vlak bij de I-185, binnen een mijl van de Columbus Metropolitan Airport (CSG) en 90 mijl ten zuidwesten van Atlanta Hartsfield Airport (ATL). Het hotel biedt een gratis pendeldienst naar de luchthaven en ligt op enkele minuten van verschillende Fortune 500-bedrijven, winkel- en uitgaansgebieden. Doubletree Hotel Columbus, Georgia maakt het plannen en organiseren van uw vergadering eenvoudig. Of u nu een conferentie, verkooppresentatie, bedrijfsuitje, themafeest of formele aangelegenheid organiseert, wij kunnen ze allemaal verzorgen. Vertrouw op onze expertise om voor elke gelegenheid de perfecte setting te bieden. Onze vergaderdiensten omvatten interne audio/visuele diensten, eersteklas cateringfaciliteiten en toegewijd, ervaren personeel om ervoor te zorgen dat uw evenement van begin tot eind een succes wordt.

Annuleringsbeleid

24 uur voor aankomst

Extra informatie

Geniet van specialiteiten uit Georgië en Amerikaanse gerechten in Houlihan's Restaurant, geopend voor ontbijt, lunch en diner. Alles uit de keuken van Houlihan wordt helemaal opnieuw gemaakt en op bestelling gemaakt. Laat onze vriendelijke teamleden helpen bij het plannen van succesvolle vergaderingen en evenementen in ons hotel in Columbus. Kies uit vier vergaderruimtes die geschikt zijn voor zowel intieme vergaderingen als grote feesten, waardoor een onvergetelijk evenement wordt gecreëerd in ons hotel in Columbus, GA. DoubleTree by Hilton Hotel Columbus ligt op een steenworp afstand van Fort Benning, de thuisbasis van de Amerikaanse Armor and Infantry Schools, dicht bij bedrijven in Columbus, GA, zoals Aflac, Synovus, Panasonic en Kysor-Warren.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?