Hilton London Heathrow Airport Terminal 5

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Poyle Road Colnbrook Colnbrook SL3 0FF

Promoties

Eco Day Delegate Rate

£ 49,00
01-06-2023 – 31-12-2025

Benodigde datums

  • 02-07-202431-12-2028

Beoordelingen

Northstar
4

Bekroningen

Greengage EcoSmart 2023 'Goud' One AA Rosette Gallery Restaurant & Bar 2016 De Caterer Awards „Initiatief voor het beste opkomende talent” Huishoudster van het jaar 2014 Hotel Cateys 2013 Beste werkgever in de horeca (middelgroot hotel) 2012 Beste werkgever in de horeca (middelgroot hotel) Trip Advisor-certificaat van uitmuntendheid 2016 Trip Advisor-certificaat van uitmuntendheid 2015 Trip Advisor-certificaat van uitmuntendheid 2014 Trip Advisor-certificaat van uitmuntendheid 2013 Trip Advisor-certificaat van uitmuntendheid 2012 Trip Advisor Green Hotel Award 2016 Trip Advisor Green Leaders Gold 2015

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Gelegen op slechts 4,8 km van Heathrow Airport met uitstekende verbindingen naar de M25, M4 en de M40. Bereikbaar via de Heathrow Hoppa-busdienst die het hotel in minder dan 10 minuten verbindt met de luchthaven Heathrow. Andere manieren om van en naar het hotel en Heathrow Airport te reizen zijn diensten op maat, zoals Uber, We Know London en Bolt, die bij aankomst of voor vertrek via hun app kunnen worden gereserveerd. We werken ook samen met lokale transferbedrijven, die kunnen worden geregeld via de receptie van het hoofdgebouw van het hotel. Pendeldienst van en naar het vliegveld: Hoppa Bus H5D, stand 17/18 Heathrow Airport: 4,8 km Gatwick Airport: 63,70 km Luton Airport: 56 km

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Betaalde parkeerruimte

Afstand vanaf vliegveld

  • 3 mijl van locatie

Vergaderruimte Hilton London Heathrow Airport Terminal 5

Totale vergaderruimte35.000 ft²
Vergaderzalen17
Grootste zaal9.500 ft²
Op één na grootste zaal8.350 ft²
Ruimte (privé)7.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers350
Tweepersoons (2 bedden)130
Suites3
Belastingtarief20%

Lokale attracties

London Heathrow Airport

Vliegveld
Op 1 mi. afstand
London Heathrow Airport is een belangrijke internationale luchthaven in West-Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk. Heathrow is de drukste luchthaven in het Verenigd Koninkrijk en ook de drukste luchthaven in Europa wat betreft passagiersverkeer.

Ascot renbaan

Recreatie
Op 7 mi. afstand
Parallel aan het innovatieve ontwerp van de nieuwe tribune lopen de waarden waarop de reputatie van Ascot Racecourse is gebaseerd: geschiedenis, erfgoed, traditie, praal en paardenraces van wereldklasse.
Ascot, BRK, GB1 SL5 7JX

Het centrum van Londen

Zakendistrict
Op 20 mi. afstand
Londen, de hoofdstad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk, is een 21e-eeuwse stad met een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. In het midden staan de imposante Houses of Parliament, de iconische 'Big Ben'-klokkentoren en Westminster Abbey, de plek waar de Britse monarchkroningen plaatsvonden. Aan de overkant van de Theems biedt het observatiewiel London Eye een panoramisch uitzicht op het culturele complex South Bank en de hele stad.

Slough

Op 6 mi. afstand
Slough is een stad in Berkshire, Engeland, ongeveer 32 kilometer ten westen van het centrum van Londen. Het wordt doorsneden door de A4 en de Great Western Main Line. In 2011 telde Slough 140.200 inwoners en de etnisch meest diverse bevolking buiten Londen in het Verenigd Koninkrijk, met het grootste aandeel religieuze aanhangers in Engeland. Historisch gezien lag Slough voornamelijk in Buckinghamshire met een klein deel van de gemeente in Middlesex. Slough is de thuisbasis van het Slough Trading Estate, het grootste industrieterrein in eenpersoonsbezit in Europa.
Slough, BRK, GB

Windsor Castle

Historisch monument
Op 5 mi. afstand
Windsor Castle is een officiële residentie van de koningin en het grootste bewoonde kasteel ter wereld. Het kasteel is al meer dan 900 jaar een koninklijk huis en fort en is vandaag de dag nog steeds een werkpaleis.
Windsor, BRK, GB1

Wembley Stadion

Recreatie
Op 18 mi. afstand
Monumentale locatie waar grote voetbalwedstrijden worden gehouden, waaronder de FA Cup-finale en internationale wedstrijden

Stockley Park

Zakendistrict
Op 5 mi. afstand
Met zijn prachtige omgeving, verbluffende architectuur en fantastische locatie is het geen verrassing dat Stockley Park een van Europa's meest succesvolle bedrijventerreinen is. Het centrum ligt op slechts een paar minuten van Heathrow Airport en is speciaal gebouwd om bedrijven van elke omvang de best mogelijke werkomgeving te bieden. Er is een hectare park aangelegd, met meren en aangelegde gebieden en ongeveer 140.000 struiken en bomen.
Ironbridge Road 5
Uxbridge, GLN, GB1 UB11 1XB

Kew Gardens

Parkeren
Op 14 mi. afstand
Kew Gardens is een botanische tuin in het zuidwesten van Londen met de „grootste en meest diverse botanische en mycologische collecties ter wereld”. [2] Opgericht in 1840, vanuit de exotische tuin van Kew Park in de Londense wijk Richmond upon Thames, VK, omvat de levende collecties meer dan 30.000 verschillende soorten planten, terwijl het herbarium, een van de grootste ter wereld, meer dan zeven miljoen geconserveerde plantensoorten bevat. De bibliotheek bevat meer dan 750.000 boeken en de collectie illustraties bevat meer dan 175.000 prenten en tekeningen van planten. Het is een van de belangrijkste toeristische attracties van Londen en staat op de Werelderfgoedlijst

Meer

Het Hilton London Heathrow Airport Terminal 5 overtreft alle verwachtingen van een luchthavenhotel - wij zijn Hilton with a Twist. Gelegen op een aangelegd terrein van 13 hectare, op slechts 1,5 km van de luchthaven Heathrow en op enkele minuten van de snelwegen M25 en M4 en op 18 minuten van het centrum van Londen. Organiseer uw volgende vergadering of speciale evenement in de Gallery Rooms, die plaats bieden aan maximaal 1.170 gasten in theaterstijl en tot 816 zitplaatsen voor een galadiner. Dus of u nu op zoek bent naar een directievergadering, een trainingsworkshop of een grote conferentie, het Hilton London Heathrow Airport Terminal 5 heeft een geschikte ruimte voor u. Naast de balzaal van 840 m² is er ruimte voor evenementen voor tentoonstellingen of recepties voor een borrel voor het diner. Pippin Woods is echt een unieke ruimte voor de regio Heathrow en biedt mogelijkheden voor teambuilding-evenementen voor maximaal 300 personen, barbecues en borrelrecepties. Revitaliseer uw energie met eersteklas voorzieningen die eindeloos comfort bieden. Met 350 kamers voorzien van een mediahub met powerplay en 37-inch lcd-tv's om heerlijk te ontspannen tijdens uw vakantie. Allemaal voorzien van driedubbele beglazing voor volledige geluidsisolatie en een goede nachtrust. Upgrade naar een suite of een executive kamer voor gratis ontbijt, drankjes en snacks gedurende de dag. Middagthee, avondcocktails en canapés zijn ook verkrijgbaar in de Executive Lounge. Dit hotel op Heathrow beschikt over een uitgebreid fitnesscentrum en een businesscentrum om bij te praten over uw werk. Het Gallery Restaurant biedt een verscheidenheid aan Britse gerechten en is bekroond met een AA Rosette award.