Florida's Space Coast

267 W Cocoa Beach Causeway, Suite 150 32931

Waarom kiezen voor onze bestemming?

De Space Coast van Florida, gevormd door water, beschikt over 72 mijl aan pittoreske stranden van Florida, vier nationale natuurreservaten, een nationale kust, de meest diverse monding van het land en de langste zoetwaterrivier van Florida. Op dezelfde plek waar je's werelds meest geavanceerde technologieën raketten de ruimte in kunt zien lanceren, kun je enkele van de oudste levende reptielen op aarde zien opwarmen in de zon.


Lokale attracties

Bezoekerscomplex Kennedy Space Center

Museum
Op 10 mi. afstand
Bezoek de enige plek in Noord-Amerika waar Man into Space wordt gelanceerd! NASA's Kennedy Space Center Visitor Complex biedt bezoekers de kans om het verleden, het heden en de toekomst van het Amerikaanse ruimtevaartprogramma te ervaren. Elke dag is er een astronaut aanwezig die je kunt ontmoeten en foto's kunt maken; je kunt zelfs met ze lunchen! Ga met de bustour naar de lanceerplatforms en bekijk de IMAX-films. Kies de Shuttle Launch Experience om te zien hoe het is om bij KSC op te stijgen. Elke dag open behalve met Kerstmis en bepaalde lanceringsdagen.
Staatsweg 405
Orsino, FL, US 32928

Port Canaveral

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Voeg een cruise van 3, 4 of 7 nachten toe aan uw volgende vergadering aan de Space Coast. In Port Canaveral kun je varen op Carnival, Disney en Royal Caribbean Cruise Lines!
Postbus 267
Cape Canaveral, FL, US 32920

Dierentuin Brevard

Recreatie
Op 15 minutes afstand
Houd je volgende vergadering in de Nyami Nyami River Lodge en misschien komt er een echte giraffe naar je kijken!
8225 N Wickham Road.
Melbourne, FL, US 32940

Meer

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?