Hilton Cleveland Downtown

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
100 Lakeside Avenue East Cleveland, OH 44114

Bekroningen

SALT (Satisfaction and Loyalty Tracking) Highest Honours Experience 2017 Full-Service 351-750 voor uitstekende prestaties en scores in SALT. Ontvanger van de Connie Award voor meer dan 500 kamers. De prijs, vernoemd naar de oprichter van Hilton, Conrad Hilton, wordt uitgereikt aan het #1 Hilton in heel Amerika op basis van de algemene gastervaring, de algemene gastenservice en de rangschikking in de kwaliteitsborgingsscore van het hotel. De prijs is bedoeld om de visie van Conrad Hilton te belichamen om het licht en de warmte van gastvrijheid over de hele wereld en naar elke gast te verspreiden.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid

Internationale luchthaven Cleveland-Hopkins Afstand: 12 miles Tijd: 15 minuten Geschatte prijs van Lyft: $22 Routebeschrijving: Neem de OH-237 N. Rijd verder naar Berea Fwy. neem dan de I-71 N. Ga verder op de I-90 E/? Binnenriem Fwy. Neem afrit 172A naar 9th St E richting I-77 S. Sla linksaf naar St Clair Ave NE. Sla rechtsaf naar Ontario St. Sla rechtsaf naar Lakeside Ave E. Regionale luchthaven Akron-Canton Afstand: 53 miles Tijd: 1 uur Geschatte prijs van Lyft: $55 Routebeschrijving: Neem de I-77 N. Volg de I-77 N naar W 3rd St. Neem de afrit W 3rd St. vanaf OH-2W. Rijd verder over W 3rd St. naar W. Lakeside Ave.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 45,00 / dag
  • Valet parkeerserviceUS$ 55,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 12 mijl van locatie

Vergaderruimte Hilton Cleveland Downtown

Totale vergaderruimte45.263 ft²
Vergaderzalen18
Grootste zaal1.000.000 ft²
Op één na grootste zaal20.587 ft²
Tentoonstellingsruimte5.544 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers600
Eenpersoons (1 bed)316
Tweepersoons (2 bedden)247
Suites37
Belastingtarief8%

Lokale attracties

Het Huntington Convention Center van Cleveland

Conventiecentrum
Op 1 minute afstand
Het Huntington Convention Center in Cleveland wordt beheerd door SMG Worldwide en biedt 410.000 vierkante meter aan eersteklas vergader- en evenementenruimte. De campus van het congrescentrum van Cleveland is verbonden met het Hilton Cleveland Downtown met 600 kamers en is een gunstige locatie voor allerlei evenementen, van kleine directiebijeenkomsten tot grote vakbeurzen.
300 Avenue aan het meer
Cleveland, OH, US 44114

Cleveland Hopkins International Airport

Vliegveld
Op 12 mi. afstand
Bij de opening in 1925 was CLE de eerste gemeentelijke luchthaven van het land. Aanvankelijk diende de luchthaven als tussenstop voor U.S. Air Mail-vliegtuigen die van kust tot kust vluchten maakten. Het groeide al snel uit tot een belangrijke bestemming voor persoonlijke en commerciële vliegtuigen. CLE leidde ook het land bij de implementatie van nieuwe luchthaventechnologie. Dit omvat de eerste luchtverkeersleidingstoren met radioapparatuur ter wereld en het eerste verlichtingssysteem voor vliegvelden in het land. In de jaren 30 en 40 was de luchthaven een trekpleister voor iedereen die actief was in de luchtvaart, en zowel Amelia Earhart als Charles Lindbergh kwamen regelmatig op bezoek. Van 1929 tot 1949 was CLE ook de locatie voor de National Air Races. Tegenwoordig is CLE de drukste luchthaven van Ohio, die jaarlijks meer dan 9 miljoen passagiers bedient. Het bevindt zich binnen een straal van 500 mijl van 43 procent van de Amerikaanse bevolking. En voor reizigers in Noordoost-Ohio is de luchthaven dichtbij, op slechts 12 mijl afstand van het centrum van Cleveland. Reizigers hebben ook de mogelijkheid om de trein naar CLE te nemen, een verbinding die, toen deze in 1968 werd toegevoegd, opnieuw een primeur was in het land. De moderne innovaties van CLE zijn gericht op klantenservice. De nieuwe AIRMALL, FlightView Screens en communicatie via sociale media zorgen ervoor dat de luchthaven opnieuw op de eerste plaats staat, maar deze keer met reizigers.
5300 Riverside Dr.
Cleveland, OH, US 44135

Wereldwijd centrum voor gezondheidsinnovatie

Zakendistrict
Op 1 block afstand
De enige faciliteit ter wereld die de toekomst van gezondheid en gezondheidszorg weergeeft, gepresenteerd op vier themaverdiepingen. Het Global Center bedient innovatie, technologie, onderwijs en handel op het gebied van gezondheid en gezondheidszorg door middel van ultramoderne ruimtes, programma's en virtuele aanbiedingen.
1 St Clair Avenue NE
Cleveland, OH, US 44114

First Energy Stadion

Recreatie
Op 1 mi. afstand
FirstEnergy Stadium, de thuisbasis van de Cleveland Browns!
Alfred Lerner Weg 100
Cleveland, OH, US 44114

Rock & Roll Hall of Fame

Museum
Kom meer te weten over de geschiedenis van rock and roll in het wereldberoemde museum met zeven verdiepingen.

Rocket Mortgage FieldHouse

Nachtleven
Op 1 mi. afstand
Rocket Mortgage FieldHouse is een multifunctionele arena in het centrum van Cleveland, Ohio, Verenigde Staten. Het gebouw is de thuisbasis van de Cleveland Cavaliers van de National Basketball Association, de Cleveland Monsters van de American Hockey League en de Cleveland Gladiators van de Arena Football League.
1 Center Court
Cleveland, OH, US 44115

Wetenschapscentrum van de Grote Meren

Museum
Op 1 mi. afstand
Het Great Lakes Science Center is een museum en onderwijsinstelling in het centrum van Cleveland, Ohio, Verenigde Staten. Veel van de exposities documenteren de kenmerken van de natuurlijke omgeving in het gebied van de Grote Meren in de Verenigde Staten.
601 Erieside Avenue
Cleveland, OH, US 44114

East 4th Street

Nachtleven
Vol met restaurants, brouwerijen, winkels en live entertainment waar alle stadsbezoekers van kunnen genieten.

Meer

Hilton Cleveland Downtown ligt in het hart van de bruisende binnenstad van Cleveland. Het hotel is geopend in 2016 en beschikt over moderne kamers, handige voorzieningen, een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de stad en het meer, 45.000 m² aan flexibele evenementenruimte en 4 eetgelegenheden op het terrein, waaronder een bar op het dak. Binnen enkele minuten van vele populaire attracties in Cleveland, waaronder de Rock and Roll Hall of Fame, Progressive Field, Rocket Mortgage FieldHouse, FirstEnergy Stadium en nog veel meer, ligt het centrum van Cleveland op slechts een steenworp afstand. Dit hotel is via een ondergrondse loopbrug rechtstreeks verbonden met het Huntington Convention Center van Cleveland en biedt naast de evenementenruimte in het hotel meer dan 1.000.000 vierkante meter aan bruikbare ruimte. Hilton Cleveland Downtown biedt meer dan 45.000 vierkante meter aan evenementenruimte, waaronder de Superior Ballroom van 20.587 vierkante meter en de Hope Ballroom van 15.417 vierkante meter. Achttien eigen pauzeruimtes en extra multifunctionele ruimte maken dit hotel tot een uitstekende keuze voor conferenties en grote evenementen in Cleveland.

Annuleringsbeleid

Het annuleringsbeleid kan variëren, afhankelijk van het tarief of de data van uw reservering. Raadpleeg uw reserveringsbevestiging om uw annuleringsbeleid te verifiëren. Als u meer hulp nodig heeft, bel dan rechtstreeks naar het hotel op 216-413-5000

Extra informatie

Check-in: 16.00 uur Uitchecken: 11:00 uur Toeslag voor vroeg vertrek: $75,00 Gasten hebben tot 18.00 uur op de dag voor aankomst de tijd om de vertrekdatum te wijzigen Tarief voor laat uitchecken: USD 25,00 per uur na 11.00 uur. Gratis voor Honors-gasten. Neem contact op met Guest Services Minimumleeftijd om in te schrijven: 18 Niet roken Hulpdieren toegestaan, huisdieren zijn toegestaan