Destination Cleveland

Euclidslaan 334 44114

Ontmoet elkaar in Cleveland

Waarom CLE? We hebben de spullen om van uw evenement een echte aanwinst te maken in The Land: • Cleveland ligt op korte rijafstand van de helft van de bevolking van het land en is gemakkelijk te bereiken. • Cleveland's biedt de eersteklas combinatie van luchtdiensten van oude goedkope en uiterst goedkope luchtvaartmaatschappijen die dagelijks ongeveer 141 rechtstreekse vluchten naar 40 markten verzorgen. • Dankzij de interconnectiviteit van het congresdistrict en de nabijheid van hotels en attracties in de binnenstad kunnen bezoekers veilig en snel door de stad navigeren. • Uitgeroepen tot een van de meest beloopbare steden in Amerika, kunnen bezoekers gemakkelijk te voet de stad verkennen met minimale behoefte aan groepsvervoer. • In het centrum van Cleveland zijn ongeveer 5.000 kamers verdeeld over grote hotelmerken. Dat aantal stijgt naar 22.000 kamers voor Greater Cleveland. • Het Huntington Convention Center beschikt over 225.000 GSF aan expositieruimte, een grote balzaal van 32.000 vierkante meter en meer dan 40 pauzeruimtes.

Bekroningen

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Cleveland-Hopkins

    12 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Akron-Canton

    51 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Internationale luchthaven Cleveland Hopkins (CLE)

Vliegveld
Op 12 mi. afstand
De belangrijkste luchtdienstgateway van Noordoost-Ohio met dagelijks 150 vluchten naar 47 non-stopmarkten, waaronder vluchten naar de meeste grote Amerikaanse steden, Canada, Mexico en het Caribisch gebied. CLE biedt diensten van 9 luchtvaartmaatschappijen, waaronder traditionele, goedkope en ultralage kostenmaatschappijen. De luchthaven ligt op 20 km van het centrum en heeft een directe treinverbinding vanaf de terminal.
Riverside Drive 5300
Cleveland, OH, US 44135

Rock and Roll Hall of Fame en Museum

Museum
Op 5 minutes afstand
Hier is een feit: wanneer je de Rock & Roll Hall of Fame bezoekt, zullen jij en je metgezellen het niet over alles eens zijn. Het gebeurt de hele tijd — je komt binnen als vrienden, je vertrekt als... vrienden die niet kunnen beslissen of Pearl Jam meer of minder waard is om opgenomen te worden dan bijvoorbeeld Journey. Geen enkele bezoeker van Rock Hall vertrekt zonder af te wegen wie wel en niet in de Hall of Fame moet worden opgenomen. Elvis? De Beatles? Dat zijn no-brainers. Madonna en Run DMC? Praat met elkaar. De Rock and Roll Hall of Fame is een unieke setting voor een openings- of slotreceptie.
1100 Rock and Roll Boulevard
Cleveland, OH, US 44114

Luchthaven Akron-Canton

Vliegveld
Op 40 mi. afstand
Op slechts 50 minuten rijden van het centrum van Cleveland en op slechts enkele minuten van het centrum van Akron en het centrum van Canton. Lage tarieven, korte lijnen en minder verwarring maken Akron-Canton Airport een betere manier om te reizen. CAK biedt het laagste gemiddelde tarief van alle luchthavens in Ohio, met grote luchthavenvoorzieningen en een klein luchthavengevoel. Dagelijks bediend door American, Delta, Spirit en United naar 13 bestemmingen zonder tussenstop, plus eenvoudige one-stop-verbindingen naar de hele wereld.
5400 Lauby Road.
Kanton Noord, OH, US 44720

Uitgaansgebied East 4th Street

Nachtleven
Op 1 mi. afstand
Deze smalle stenen straat is een uitgelezen uitgaansbestemming en zit boordevol luxe eetgelegenheden en uitgaansgelegenheden. Geniet van livemuziek in het House of Blues. Lach mee met je favoriete komiek bij Hilarities. Kom bowlen in de chique Corner Alley. Geniet van een pint bij Flannery's of dineer bij Lola van chef-kok Michael Symon.
East Fourth Street
Cleveland, OH, US 44114

Huntington Convention Center van Cleveland

Conventiecentrum
Het Huntington Convention Center plaatst Cleveland weer op de radar van marktleiders als een topbestemming voor vergaderingen en congressen voor het organiseren van nationale en regionale congressen, beurzen, conferenties, consumentenshows en speciale evenementen. De 750.000 vierkante meter grote faciliteit staat terecht op de vierde plaats op de lijst van „Top 15 Convention Centers in Highly Walkable Places” van PCMA Convene magazine en is centraal gelegen in het hart van het centrum van Cleveland. Bezoekers kunnen gemakkelijk van de 225.000 vierkante meter grote beursvloer naar meerdere restaurants, attracties van wereldklasse en 18 hotels in het centrum reizen. De faciliteit biedt flexibele expositie- en vergaderruimtes en de mogelijkheid om virtuele vergaderingen te organiseren en is een duurzame locatie met eindeloze mogelijkheden voor kleine of grote groepen. De nieuwe faciliteit is verbonden met het Hilton Cleveland Downtown met 600 kamers, geopend in 2016. Voorzieningen • 225.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte van klasse A, verdeeld in drie secties met een afstand van 90 voet tussen kolommen en plafonds van 30 voet • 90.000 vierkante meter gewijd aan 41 ultramoderne vergaderruimten met gemakkelijke toegang tot extra vergaderruimte in het Cleveland Public Auditorium • Grote balzaal zonder zuilen van 32.000 vierkante meter met uitzicht op de attracties van Cleveland aan het meer, waaronder de Rock and Roll Hall of Fame and Museum, het Great Lake Science Center en FirstEnergy Stadium, de thuisbasis van de Cleveland Browns • 17 overdekte dokken voor vrachtwagens en overdekte turnaround • Draadloze connectiviteit, videoconferenties op meerdere locaties, beeldschermsystemen met hoge resolutie • Toegang tot evenementenruimte in de buitenlucht op 12 hectare grond • LEED Gold-gecertificeerd
300 Lakeside Avenue
Cleveland, OH, US 44113

Kunstmuseum van Cleveland

Museum
Op 5 mi. afstand
Het Cleveland Museum of Art geldt consequent als een van de best uitgebreide kunstmusea in de Verenigde Staten en een van de meest bezochte ter wereld. Maar wat betekent dat eigenlijk? Het betekent dat dit niet het soort museum is waar je naar een paar Picasso's kijkt en dan de dichtstbijzijnde bar vindt. Het is de thuisbasis van meer dan 61.000 kunstwerken van 6000 jaar oud, waaronder verzachtende waterlelieolie van Monet, oude Griekse beelden van Hot Body en 100 zeer levendige beelden van Marilyn Monroe dankzij Andy Warhol. Oh, en na meer dan 100 jaar zouden de oprichters van het museum blij zijn te weten dat hun fundamentele overtuiging dat toegang gratis zou moeten zijn voor het grote publiek vandaag de dag nog steeds wordt vastgehouden. Misschien vind je dat ook leuk om te weten. Want, weet je... gratis.
11150 East Boulevard
Cleveland, OH, US 44106

Internationaal expositiecentrum (I-X Center)

Conventiecentrum
Op 13 mi. afstand
Het 9e grootste congrescentrum in Noord-Amerika, met meer dan 1 miljoen vierkante meter aaneengesloten primaire expositieruimte op hetzelfde niveau. Deze flexibele ruimte omvat een oppervlakte van 16.000 m². Grote balzaal, 26 vergaderzalen en tijdelijke zitplaatsen voor 2.500 gasten. We bieden ook een uniek one-stop-bedrijfsmodel dat anders is dan elke faciliteit ter wereld. We bieden alle showservices op één locatie, inclusief decoratie, drayage, bewegwijzering, tentoonstellingsbouw en meer. Dat betekent één contract, één factuur en één ervaren managementteam en personeel om aan alle vereisten van het evenement te voldoen.
Eén I-X Center Dr.
Cleveland, OH, US 44135

Natuurhistorisch museum van Cleveland

Museum
Op 5 mi. afstand
Van dinosaurussen tot diamanten, het museum is een prachtige mix van traditionele en interactieve galerieën gerelateerd aan geschiedenis, kunst en de natuurlijke wereld. Een van de meest unieke locaties voor je volgende evenement. Uw huur omvat de volledige eerste verdieping van het museum, gratis parkeren met interne en externe beveiliging.
1 Wade Oval Drive
Cleveland, OH, US 44106

Congrescentra

  • Huntington Convention Center of Cleveland

    Het Huntington Convention Center in Cleveland, een door SMG beheerde faciliteit, verbindt planners met 225.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, 410.000 vierkante meter aan vergader- en evenementenruimte, een oppervlakte van 32.000 m². Grote balzaal en 40 pauzeruimtes.

  • I-X Center

    I-X Center bevindt zich in Cleveland, Ohio. De locatie biedt meer dan een miljoen vierkante meter aan ruimte met 26 vergaderzalen, gastvrijheid uit het Midwesten, een probleemloze houding en flexibiliteit om van uw evenement een groot en winstgevender succes te maken.

Meer

Extra informatie

Allemaal werken en niet spelen? Nee, niet in Cleveland. Laten we eerlijk zijn, als de vergadering voorbij is, dan begint het echte plezier. neus. Knabbelen. Naam - Als je bezoekers op zoek zijn naar restaurantketens en overal gerechten vinden, is Cleveland waarschijnlijk niet de beste optie. Maar als je bezoekers hunkeren naar innovatieve menu's en lokaal geproduceerde gerechten — of ze nu een fooi geven aan koude gerechten tijdens ouderwetse duiken of achter champagneglazen op plekken van beroemdheden met witte tafelkleden — dan is Cleveland de plek om hun congreservaring naar een hoger niveau te tillen. Sterker nog: een bezoek aan Cleveland zonder een stop in de Rock & Roll Hall of Fame is hier praktisch onwettig. Neem een kijkje in het excentrieke verleden van rock in het prachtige, met glas omsloten museum langs Lake Erie. Als die noten te zwaar worden, ga dan naar een optreden van het Cleveland Orchestra van wereldklasse of een Broadway-kaskraker op Playhouse Square, het grootste podiumkunstendistrict van het land buiten NYC. Van de Dawg Pound tot Loudville - Clevelanders zijn gepassioneerd als het op sport aankomt. Bezoek een vuurwerkshow na de wedstrijd boven het honkbalveld op Progressive Field. Ervaar de vurigheid van rauwe Browns-fans in Cleveland Browns Stadium. Of ontdek de intense energie van een Cavs-game in Rocket Mortage FieldHouse. Kunstaanval - Nog nooit een echte Picasso gezien? Dit is je kans. Het Cleveland Museum of Art, een van de meest prestigieuze kunstmusea van het land, biedt het hele jaar door gratis toegang tot de permanente collectie. Te chic? Bekijk moderne kunst in een transformatorstation van rond de eeuwwisseling, ontmoet lokale ambachtslieden in een gerenoveerde autofabriek of loop gewoon door University Circle, de meest geconcentreerde vierkante kilometer aan kunst en cultuur in het land.