Hilton Clearwater Beach Resort & Spa

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
400 Mandalay Avenue Clearwater Beach Clearwater, FL 33767

Benodigde datums

  • 11-08-202416-08-2024
  • 18-08-202423-08-2024
  • 25-08-202430-08-2024

Beoordelingen

AAA
3

Bekroningen

Florida Green Lodging gecertificeerd - Eén palmaanduiding

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Tennisbanen
  • Watersport

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 20 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 29,00 / dag

Vergaderruimte Hilton Clearwater Beach Resort & Spa

Totale vergaderruimte20.000 ft²
Vergaderzalen17
Grootste zaal20.000 ft²
Op één na grootste zaal10.000 ft²
Ruimte (privé)20.000 ft²
Ruimte (semi-privé)10.000 ft²
Ruimte (buiten)10.300 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers418
Eenpersoons (1 bed)146
Tweepersoons (2 bedden)260
Suites12
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 269,00 – US$ 359,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 269,00 – US$ 359,00
Belastingtarief13%
Bezettingsgraad13%

Lokale attracties

Clearwater Beach Walk

Recreatie
Op 1 block afstand
... een kronkelende strandpromenade met weelderige landschapsarchitectuur, artistieke accenten en duidelijk uitzicht op het bekroonde strand van Clearwater en het water daarachter, een plek waar fietsers, skaten en voetgangers allemaal veilige en gemakkelijke toegang hebben en waar bezoekers en de lokale bevolking kunnen socializen, dineren, spelletjes spelen of gewoon geniet van de spectaculaire zon en surf.
Clearwater Beach, FL, US 33767

Zonsondergangen op Pier 60

Recreatie
Op 1 block afstand
The Sunsets at Pier 60 Festival is een nachtelijke zonsondergangviering die plaatsvindt in Pier 60 Park op Clearwater Beach, Florida. Dit gratis familie-evenement biedt ambachtslieden, ambachtslieden, straatartiesten en live muzikaal entertainment, als het weer het toelaat
Postbus 3595
Clearwater Beach, FL, US 33767

Starlite Majesteit

Recreatie
Op 1 block afstand
StarLite Cruises, een diverse lijn passagiersschepen, is een onderneming met vijf schepen die over de intracoastal waterwegen van de kust van Florida varen. Met de selectie van schepen, meerdere vertreklocaties, een verscheidenheid aan vaarmogelijkheden en een uitgebreid schema het hele jaar door, biedt StarLite Cruises voor elk wat wils. Cruise-avonturen en -ervaringen omvatten Sightseeing Cruises, Luncheon Cruises, Avonddinercruises, Tropical Island Party Cruises, Dolphin Watch Cruises en Nature Eco-Tours. Alle schepen zijn beschikbaar voor individuele reserveringen, maar zijn ook geweldige opties voor groepen. Bruiloften en recepties, banketten, jubileumvieringen, verjaardagen, Bar Mitswa, proms en bedrijfsbijeenkomsten zijn allemaal speciale functies die vaak worden afgehandeld aan boord van de StarLite Princess, StarLite Majesty en de Calypso Queen. Met zo'n breed scala aan cruise-opties maken alle schepen van Starlite Cruises geweldige uitstapjes voor seniorengroepen, gezinnen, schoolgroepen en bedrijven.
Postbus 3335
Clearwater Beach, FL, US 33767

Jachthaven van Clearwater

Recreatie
Op 1 block afstand
Clearwater Municipal Marina is ideaal gelegen aan het wereldberoemde sprankelende Clearwater Beach, dat de duidelijke classificatie van een Blue Wave Beach heeft. Het is een van de best uitgeruste en meest veelzijdige jachthavens in Florida. Clearwater Municipal Marina biedt toegang tot alle bootactiviteiten. We zijn de thuisbasis van de beste vischarters, zeilcharters, sightseeingboten, dinercruises, dolfijntochten, parasailing en waterscooters. We hebben ook restaurants, cadeauwinkel, kapperszaak, nautische winkel, wasserette, mini-mart, postkantoor, krant, aashuis en tandheelkundige kliniek. Het is centraal gelegen, zodat u dicht bij winkels en uitgaansgelegenheden bent. Clearwater Municipal Marina is een jachthaven met 210 slip die zeven dagen per week, 365 dagen per jaar geopend is. De jachthaven heeft op dit moment ruimte beschikbaar op de wachtlijst voor recreatie voor een niet-restitueerbare/niet-toepasselijke aanbetaling van $100. Het wachten hangt af van de benodigde grootte. De commerciële aanbetaling bedraagt $250. Er zijn 23 slips beschikbaar voor voorbijgaande watersporters. We zijn uitgerust om schepen tot 125 voet te huisvesten. Er is geen ophaalbrug tussen onze jachthaven en de Golf van Mexico. Wij bieden benzine- en dieselbrandstof, gratis pompuitgangen, douches, 24-uurs beveiliging, gratis kabel-tv, weermonitor, gratis vissteiger en verwijdering van afgewerkte olie. We worden bemand door medewerkers die zijn opgeleid om de hoogste klantenservicenormen te bieden aan burgers en bezoekers van Clearwater.
Clearwater Beach, FL, US 33767

Zeeaquarium Clearwater

Museum
Op 1 mi. afstand
De missie van Clearwater Marine Aquarium is om ons mariene milieu te herstellen en te behouden. We volbrengen onze missie door leiderschap in onderwijs, onderzoek en de redding, rehabilitatie en vrijlating van zeeleven. Onze visie is om de naties te beïnvloeden met de boodschappen van milieubewustzijn en respect voor het zeeleven. Hoewel we vooral bekend staan om onze fysieke locatie in het prachtige Clearwater Beach, Florida, hebben we een wereldwijd mediaplatform ontwikkeld waarmee we miljoenen kunnen bereiken met onze visie, veel verder dan de gasten die naar onze faciliteit komen.
249 Windward Passage
Clearwater, FL, US 33767

De originele piratencruise van Captain Memo

Recreatie
Op 1 block afstand
KOM WEG... KOM WEG MET CAPTAIN MEMO'S Original PIRATE CRUISE naar de minder bereisde weg van zilte buccaneers en zeevarende zeehonden. Zet je koers met de coole reggae-eiland- en staalbandmuziek die tijdens het tuigage van de PIRATES RANSOM speelt. Elke passagier zal genieten van zijn keuze uit gratis frisdranken, bier, wijn en champagne, terwijl hij op zoek is naar de overvloedige dolfijnen, terwijl hij aan boord van het schip is. De pittige piraten kunnen naar onze full-service bar gaan om hun favoriete plengoffer te kopen. Verdwaal in de piratencapriolen van schattenjachten, schminken, waterpistolen, verhalen en dansen voor iedereen. De pittige piraten worden individueel geselecteerd door Captain Memo zelf. Ze worden niet alleen gekozen vanwege hun enthousiaste persoonlijkheden en onmetelijke beleefdheid, maar ook vanwege hun goed geïnformeerde zeemanschapscapaciteiten. Wenches: Panama Pam, Diamond Diane, Houd je Cash Kelly, Neem je schat Terri, Kapiteins: Gangplank Gary, Black Jack Gerry, Jolly James en Pirates: Jewel Thief Julie, Rusty Ratchet, Mad Dog Mike, Cutthroat Christina, Dangerous Dionne, Swashbuckler Sherri en Peppermint Patty willen je graag ontmoeten.. Laat je niet misleiden door de imitaties, er is maar één Original Pirate Cruise en dat is Captain Memo's Pirate Cruise die al meer dan 31 jaar ALLEEN op Clearwater Beach ligt, ARGH!!!
Jachthaven van Clearwater Beach
Clearwater Beach, FL, US 33767

Busch Gardens

Parkeren
Op 30 mi. afstand
Busch Gardens maakt herinneringen voor gasten van alle leeftijden sinds 1959, toen het park debuteerde als vogeltuinen en horecacentrum dat gratis open was voor gasten die de Anheuser-Busch Brewery in Tampa toerde. Een halve eeuw later is Busch Gardens de nummer 1 toeristische bestemming van de baai, waar wilde dieren en wilde ritten samenkomen in een ongeëvenaarde combinatie van shows in Broadway-stijl, een dierentuin van wereldklasse met meer dan 2.500 exotische en bedreigde dieren en meer recordbrekende achtbanen dan welke bestemming dan ook in Florida.
Busch Gardens
Postbus 9158
Tampa, FL, US 33674

Meer

Het Hilton Clearwater Beach Resort & Spa ligt in het hart van Clearwater Beach, een compacte designgemeenschap. Gelijke delen rustige oase en avontuurlijke oase, het biedt echt voor elk wat wils. Het is een plek waar productiviteit en spel hand in hand gaan, waar ideeën vliegen en waar gasten vertrekken met een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid. Deze bestemming biedt kilometerslange suikerwitte stranden en rustgevende golven die uw gasten uitnodigen om te spetteren in de Golf van Mexico. Hilton Clearwater Beach ligt in de buurt van twee grote luchthavens, Tampa International Airport (TPA) en St. Petersburg/Clearwater International Airport (PIE) en St. Petersburg/Clearwater International Airport (PIE). Eenmaal daar bevinden uw gasten zich in de voetsporen van de kleurrijke restaurants en spannende attracties van Clearwater Beach.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?