Visit Cincy

Vine Street 525 Suite 1200 45202

Waarom kiezen voor onze bestemming?

De regio Cincinnati maakt een levendige transformatie door, met meer dan 2 miljard dollar aan herontwikkeling in de afgelopen jaren. Met een explosie van unieke restaurants, winkels en ervaringen is Cincinnati een energieke en innovatieve gemeenschap die perfect is voor groepen om elkaar te ontmoeten en te ontdekken. Als het op conventies aankomt, is de transformatie van Cincy nog maar net begonnen. Ons congresdistrict in de binnenstad ondergaat een heruitvinding van $700 miljoen. De bouw begint in 2024 en de partytenten van het Convention District zullen een nieuw ontworpen Duke Energy Convention Center (DECC) zijn dat verbonden is met een gloednieuw hoofdkantoorhotel met 800 kamers. Nog handiger is dat het compact en beloopbaar is, met nog eens 3.000 hotelkamers en meer dan 220 restaurants, 50 bars en 300 winkels binnen een paar blokken van het Downtown Convention District. Het DECC beschikt momenteel over bijna 200.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte en een verbluffende 40.000 vierkante meter. Grote balzaal. De upgrades omvatten nog eens 12.000 m² aan gemoderniseerde uitgebreide tentoonstellingsruimte, verbeterde vergaderzalen en balzalen en belangrijke technologische en energieverbeteringen. Om de aantrekkingskracht nog groter te maken, zal de ontwikkeling over Elm Street stromen om een park van twee hectare en een congresruimte in de buitenlucht te creëren voor aanvullende activeringen. Het Sharonville Convention Center (SCC) en het Cincy North Convention District, dat slechts 24 kilometer ten noorden van het centrum ligt, hebben een eigen renaissance doorgemaakt. Het SCC opende een renovatie en uitbreiding van $21 miljoen met 19 kamers met 65.000 m² aan flexibele vergaderruimte en een tentoonstellingsruimte van 40.000 m². In de buurt herbergen meer dan 20 hotels in de buurt meer dan 3.000 kamers, waarvan er vele ook nieuw en gerenoveerd zijn. Cincinnati is gunstig gelegen binnen een straal van 500 mijl van 60 procent van de Amerikaanse bevolking. De regio is toegankelijk en betaalbaar en er worden verschillende nieuwe, goedkope en internationale routes toegevoegd op de internationale luchthaven van Cincinnati/Northern Kentucky. Eenmaal hier kunnen bezoekers de stad verkennen met de Cincinnati Connector-tram. De tram verbindt het Banks Entertainment District, het Central Business District en de historische wijken over de Rijn, waardoor bezoekers een levendige mix van culturen en contrasten kunnen ervaren. Ontdek zelf waarom cultuur heerst in Cincinnati en zie hoe we bezoekers in contact brengen met eindeloze mogelijkheden en een ervaring die ronduit spectaculair is.

Promoties

24/25 Visit Cincy + Hotels Special Offer

US$ 10.000,00
01-07-2024 – 31-12-2025

Bereikbaarheid

Cincinnati heeft een centrum dat gemakkelijk bereikbaar is vanaf de grote snelwegen I-75 en I-71. Cincinnati ligt ook binnen 500 mijl van 60% van de bevolking van het land. Cincinnati is ook de thuisbasis van de internationale luchthaven Cincinnati/Northern Kentucky (CVG). Dat betekent dat er handige vluchten zijn naar een grote verscheidenheid aan bestemmingen.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Cincinnati-Noord-Kentucky

    12 mijl van stadscentrum


Congrescentra

  • Duke Energy Convention Center, Cincinnati

    Het Duke Energy Convention Center, Cincinnati, ondergaat een transformatie van 240 miljoen dollar en wordt in januari 2026 heropend. Met meer dan 750.000 vierkante meter aan expositie-, vergader- en entertainmentruimte is dit de ideale bestemming voor uw volgende evenement!

  • Sharonville Convention Center

    Het Sharonville Convention Center in Noord-Cincinnati is de thuisbasis geworden van duizenden evenementen, van congressen, beurzen en consumentenevenementen tot zakelijke bijeenkomsten, banketten, huwelijksrecepties en andere speciale gelegenheden.