The Talbott Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
20 East Delaware Place Chicago, IL 60611

Promoties

Marriott Bonvoy SUMMER Bonus Points Promotion!

US$ 199,00 - US$ 399,00
01-07-2024 – 31-12-2024

Benodigde datums

  • 02-07-202414-08-2024
  • 25-08-202430-08-2024
  • 25-10-202430-04-2025

Beoordelingen

AAA
4

Bekroningen

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Bereikbaarheid

- Internationale luchthaven Chicago O'Hare (ORD) - 29 km - Internationale luchthaven Chicago Midway (MDW) - 21 km

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 85,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 15 mijl van locatie

Vergaderruimte The Talbott Hotel

Totale vergaderruimte2.000 ft²
Vergaderzalen3
Grootste zaal896 ft²
Op één na grootste zaal657 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers178
Eenpersoons (1 bed)108
Tweepersoons (2 bedden)33
Suites40
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 189,00 – US$ 629,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 189,00 – US$ 629,00
Belastingtarief17,4%
Bezettingsgraad17,4%

Lokale attracties

Michigan Ave en Magnificent Mile

Winkelen
Op 1 minute afstand
Michigan Avenue is waarschijnlijk een van de meest aantrekkelijke boulevards van Amerika. De beroemde Magnificent Mile van de stad is een deel van Michigan Avenue ten noorden van de Chicago River, met talloze galeries, boetieks en luxe winkels. Enkele van de attracties hier zijn onder andere de John Hancock Center, het Wrigley Building en de Tribune Tower. Michiganlaan splitst tussen de benamingen Noord en Zuid in Madison Street.

Wrigley Field

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Wrigley Field, de thuisbasis van de Chicago Cubs, werd gebouwd in 1914. Het stadion biedt plaats aan 39.000 mensen en is het op een na oudste honkbalveld in de majors.
Addisonstraat 1060 W
Chicago, IL, US 60613

John Hancock Center

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Het John Hancock Center is 1.125 voet hoog en is gemakkelijk te herkennen aan de donkermetalen buitenkant en het kruisvormige stalen ontwerp dat loopt aan de buitenkant van het gebouw. Ook twee 345 ft hoge telecommunicatie antennes steken vanaf het dak omhoog. Bezoekers kunnen genieten van het uitzicht vanaf de 94e vloerobservatorium. Het gebouw, gebouwd in 1970, bevat verschillende winkels, kantoren en appartementen.
Noord-Michiganlaan 875
Chicago, IL

Marine Pier

Recreatie
Op 2 mi. afstand
De Navy Pier werd oorspronkelijk geopend in 1916 als amusementsgebied en scheepvaartfaciliteit, maar is nu een van Chicago's populairste toeristen attracties. Tegenwoordig bestaat de Navy Pier uit 50 hectare aan tuinen, attracties, winkels, restaurants, concertzalen en parken. Er is een 150 ft Reuzenrad en een historische carrousel in Navy Pier Park. Bezoekers kunnen ook bekijk een film in het 3D Imax Theater, kijk hoe acteurs de klassiekers spelen op het Chicago Shakespeare Theatre, of bezoek Crystal Gardens, een hectare grote, zes verdiepingen tellende, botanische binnentuin. Hier bevindt zich ook de Chicago Children's Museum. De Pier organiseert het hele jaar door festiviteiten, waaronder de Chicago Festival in augustus. Cruiseschepen vertrekken vanaf hier voor verschillende bezienswaardigheden excursies.
East Grand Avenue 600
chicago, IL, US

Chicago Shakespeare Theatre

Theater
Op 2 mi. afstand
Chicago Shakespeare Theatre in Chicago heeft een permanente faciliteit bij de marine Pier. Het zeven verdiepingen tellende theater met glazen gordijnen biedt plaats aan 500 zitplaatsen theater op de binnenplaats en een flexibele black box-bioscoop met 200 zitplaatsen.
East Grand Avenue 800
Chicago, IL, US 60611

Millennium Park

Parkeren
Op 1 minute afstand
Millennium Park ligt in het centrum van Chicago, begrensd door Michigan. Avenue naar het westen, Columbus Drive naar het oosten, Randolph Street naar de Noord en Monroe Street in het zuiden. De belangrijkste kenmerken van Millennium Het park omvat het Jay Pritzker Pavilion, een openluchtconcertzaal; de interactieve Crown Fountain; Lurie Garden; en de Cloud Gate-sculptuur op het AT&T Plaza.
201 East Randolph Street
Chicago, IL, US 60602

Museum voor Hedendaagse Kunst

Museum
Op 2 minutes afstand
Het museum verweeft stoutmoedig tentoonstellingen, voorstellingen, collecties en educatieve programma's om onze bezoekers te prikkelen, uit te dagen en te belichten en om inzicht te geven in het creatieve proces.
East Chicago Avenue 220
Chicago, IL, US 60611

Kunstinstituut van Chicago

Museum
Op 2 mi. afstand
Het Art Institute of Chicago is een museum van wereldklasse met honderden duizenden kunstwerken. De gevarieerde collectie omvat duizenden jaren en bevat stukken uit verschillende media, waaronder schilderijen, prenten, fotografie, beeldhouwkunst, decoratieve kunsten, textiel, bouwtekeningen en meer. Het Instituut staat bekend om zijn collectie impressionistische en post-impressionistische schilderijen waaronder „A Sunday” uit 1884 van Georges Seurat Middag op La Grand Jatte,” Renoirs acrobaten uit 1879 „in het Circque Fernando” en talrijke schilderijen van Claude Monet. Het hoofdgebouw, ontworpen door Shepley, Rutan en Coolidge in Beauxarts stijl, werd gebouwd voor de World's Columbian Exposition van 1893. Verscheidene in de loop der jaren zijn er andere gebouwen bijgekomen en tegenwoordig is het complex meet 400.000 vierkante voet.
South Michigan Avenue 111
Chicago, IL, US 60603

Meer

The Talbott ligt in het hart van Chicago's Gold Coast en biedt een intieme ervaring en persoonlijke service, met 178 kamers, waaronder 40 suites en 1800 m² aan besloten vergader- en evenementenruimte. Ervaar het eigen restaurant, LAUREL, waar verse mediterrane smaken, kenmerkende cocktails en gepolijste service worden geserveerd. Geniet van het weidse uitzicht over de stad op onze patio of geniet van de uitnodigende sfeer van ons charmante interieur, dat charme uit de Oude Wereld combineert met hedendaagse elegantie.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 31
Jan 1 – Apr 30

Annuleringsbeleid

48 uur annulering vóór 15.00 uur CST.

Extra informatie

Het Talbott Hotel, gelegen aan de Gold Coast van Chicago, ligt ook op een steenworp afstand van de iconische Michigan Ave/Magnificent Mile, de oever van het meer en Oak Street Beach, het beroemde uitgaansleven van Rush Street en luxe winkels. We bieden ruime kamers en suites met een verscheidenheid aan voorzieningen en voordelen, waaronder: koffie op de kamer van Tayst, overal gratis wifi, fitnesscentrum dat 24/7 geopend is met een pelotonfiets en een met Flowater gezuiverd tankstation, lokaal en gratis bellen, kwijtgescholden huisdierentoeslag en exclusieve kortingen in de buurt. Ons restaurant, LAUREL, is waar de Gold Coast komt om te ontspannen, te dineren en te drinken met vrienden. Ons menu biedt een levendig aanbod aan mediterrane gerechten.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?