The Westin Chattanooga

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Pijnboomstraat 801 Chattanooga, TN 37402

Promoties

Hot Dates and 100,000 Points Incentive

Multiple dates available

Beoordelingen

AAA
4

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Roomservice
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanuit het zuidoosten (Atlanta) Neem de Interstate 75 North Neem de afslag naar de Interstate 24 West richting Chattanooga. Neem afrit 178 naar de US-27 North. Neem afrit 1A naar Martin Luther King Boulevard. Ga rechtdoor naar Pine Street. De ingang van het hotel bevindt zich aan de linkerkant. Vanuit Northwest (Nashville) Neem de Interstate 24 East richting Chattanooga. Neem afrit 178 naar de US-27 North. Neem afrit 1A naar Martin Luther King Boulevard. Ga rechtdoor naar Pine Street. De ingang van het hotel bevindt zich aan de linkerkant. Vanuit het noordoosten (Knoxville) Neem de Interstate 75 South. Neem de afslag naar de Interstate 24 West richting Chattanooga. Neem afrit 178 naar de US-27 North. Neem afrit 1A naar Martin Luther King Boulevard. Ga rechtdoor naar Pine Street. De ingang van het hotel bevindt zich aan de linkerkant. Vanuit Southwest (Birmingham) Neem de Interstate 59 North. Neem de Interstate 24 East in de richting van Chattanooga. Neem afrit 178 naar de US-27 North. Neem afrit 1A naar Martin Luther King Boulevard. Ga rechtdoor naar Pine Street. De ingang van het hotel bevindt zich aan de linkerkant. Vanaf Chattanooga Metropolitan Airport (CHA) Verlaat de luchthaven via Airport Connector Road. Sla rechtsaf en voeg in op Highway 153 South. Neem de afrit naar de Interstate 75 South. Neem de afslag naar de Interstate 24 West richting Chattanooga. Neem afrit 178 naar de US-27 North. Neem afrit 1A naar Martin Luther King Boulevard. Ga rechtdoor naar Pine Street. De ingang van het hotel bevindt zich aan de linkerkant.

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 17,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 10 mijl van locatie

Vergaderruimte The Westin Chattanooga

Totale vergaderruimte14.662 ft²
Vergaderzalen11
Grootste zaal6.274 ft²
Op één na grootste zaal4.282 ft²
Ruimte (privé)15.000 ft²
Ruimte (buiten)15.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers260
Eenpersoons (1 bed)164
Tweepersoons (2 bedden)96
Suites13
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 159,00 – US$ 299,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 169,00 – US$ 309,00
Belastingtarief9,25%
Bezettingsgraad80%

Lokale attracties

De universiteit van Tennessee in Chattanooga

Universiteit
Op 1 minute afstand
De University of Tennessee in Chattanooga is een openbare universiteit in Chattanooga, Tennessee. Het is een van de drie universiteiten en twee andere aangesloten instellingen in het University of Tennessee System.
McCallie Avenue 615
Chattanooga, TN, US 37403

Tivoli Theater

Theater
Op 2 minutes afstand
Het Tivoli Theatre, ook bekend als de Tivoli en de „Jewel of the South”, is een historisch theater in Chattanooga, Tennessee, dat op 19 maart 1921 werd geopend.
Brede Straat 709
Chattanooga, TN, US 37402

Coolidge Park

Recreatie
Op 9 minutes afstand
Park aan het water met een gerestaureerde historische carrousel, een interactieve speelfontein en open ruimtes.
Rivierstraat 150
Chattanooga, TN, US 37405

Dierentuin van Chattanooga

Recreatie
Op 6 minutes afstand
Met meer dan 300 tentoongestelde dieren, die meer dan 200 verschillende soorten vertegenwoordigen, waarvan er vele met uitsterven worden bedreigd, zet de Chattanooga Zoo zich in om onze gemeenschap te betrekken en te inspireren om dieren in het wild beter te begrijpen en te behouden door zinvolle verbindingen tussen mensen en dieren te creëren. Kom oog in oog te staan met een chimpansee of jaguar, berijd een kameel of bekijk enkele zeldzame en giftige reptielen. Kom langs en ontdek waarom iedereen de door de AZA geaccrediteerde dierentuin van Chattanooga „de beste kleine dierentuin in Amerika” noemt.
301 Noord-Holtzklauwlaan
Chattanooga, TN, US 37404

Chattanooga luchthaven (CHA)

Vliegveld
Op 17 minutes afstand
Grote luchtvaartmaatschappijen: Allegiant, American Airlines, Delta en United Non-stop vluchten naar: Atlanta (Georgia) Charlotte (North Carolina) Chicago (Illinois) Dallas (Texas) Detroit (Michigan) Houston (Texas) New York, New York Orlando (Florida) Tampa (Florida) Washington, D.C.
1001 Airport Road
Chattanooga, TN, US 37421

Chattanooga Whisky Experimentele Distilleerderij

Nachtleven
Op 5 minutes afstand
Geïnspireerd door de rijke distilleergeschiedenis van onze stad, werd Chattanooga Whisky in 2011 opgericht met als missie om „Whisky to the People” terug te brengen. Na het succes van onze door de gemeenschap aangedreven Vote Whisky-campagne, werden we uiteindelijk de eerste distilleerderij in Chattanooga in meer dan een eeuw. In 2015 zijn we begonnen met het geduldig maken van onze malt-forward stijl van pure bourbonwhisky, die we Tennessee High Malt noemen. Na 8 jaar in de maak werd onze Tennessee High Malt in augustus 2019 uitgebracht, waarmee een nieuw tijdperk in de geschiedenis van ons bedrijf werd ingeluid met een whisky die zowel de toekomst viert als de geschiedenis die ons hier vandaag heeft gebracht.
Marktstraat 1439
Chattanooga, TN, US 37402

Congrescentrum Chattanooga

Conventiecentrum
Op 5 minutes afstand
Met 100.000 vierkante meter aan tentoonstellingsruimte zonder kolommen, 21 vergaderzalen en 19.000 vierkante meter aan deelbare balzaalruimte op één niveau, is het Convention Center geschikt voor evenementen van elke omvang. Het is een van de top 10 groene congrescentra van het land en beschikt over een eigen cateringservice onder leiding van een bekroonde chef-kok. Het was het eerste congrescentrum in het land met een Farm to Table-programma.
1 Carter Plaza
Chattanooga, TN, US 37402

Chattanooga Choo Choo

Historisch monument
Op 5 minutes afstand
De Chattanooga Choo Choo heeft minder dan vijftig jaar als hotel gewerkt. Vóór de jaren 70 was het pand een volledig operationeel treinstation, genaamd Terminal Station, dat oorspronkelijk werd geopend in 1909. Terminal Station was het grootste en modernste station dat de stad ooit had gezien. Het station uit 1909, met zijn prachtige vrijstaande koepel van 85 meter, is het middelpunt van dit historische pand van 24 hectare dat uitzonderlijke accommodaties, levendige eetgelegenheden, familieplezier en natuurlijk de beste zuidelijke gastvrijheid biedt.
Marktstraat 1400
Chattanooga, TN, US 37402

Meer

Laad je op in het midden van het bruisende centrum van The Westin Chattanooga. We brengen u op loopafstand van lokale restaurants, het Tivoli Theatre en familieattracties zoals het Tennessee Aquarium en Creative Discovery Museum. Winkel in de boetieks van het nabijgelegen West Village of Warehouse Row. Geniet van het adembenemende TN-landschap wanneer je met de Incline Railway de Lookout Mountain oprijdt of langs de 21 kilometer lange Tennessee Riverwalk wandelt. Het is geen wonder dat Chattanooga is uitgeroepen tot #1 stad in de VS voor buitenavonturen. Na een dag wandelen of het bekijken van de bezienswaardigheden kunt u genieten van de zuidelijke keuken in Dorato of bezoek ons restaurant en bar op het dak, Alchemy, voor een uitgebreide lijst van speciale drankjes. Met kamerhoge ramen en uitzicht op de bergen is deze ruimte ideaal voor informele cocktailevenementen of unieke bruiloften in Chattanooga. Trek je daarna terug in een ruime hotelkamer of suite met een Heavenly® -bed en -bad. Alle kamers zijn voorzien van grote ramen met uitzicht op de bergen of het centrum. Voed je welzijn bij Westin.

Annuleringsbeleid

48 uur

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?