DoubleTree by Hilton Hotel Chattanooga Downtown

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Kastanjestraat 407 Chattanooga, TN 37402

Promoties

10,000 Bonus Planner Points

Multiple dates available

Benodigde datums

  • 27-07-202408-08-2024
  • 11-08-202406-09-2024
  • 09-09-202420-09-2024

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
3

Bekroningen

Vision Hospitality President's Award 2012 Award voor milieubeheer van de gouverneur 2011 Sky Con — Green Globe-gecertificeerd Chattanooga Green — Certificaat van prestatie op het gebied van Environmental Lodge Practices AHLA — Voltooiing van de Green Guidelines Challenge 2009.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (stedelijk)

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet (32Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf Chattanooga Metropolitan Airport - Neem Airport Connector Rd naar Airport Rd. Ga verder op Airport Road. Neem Wilcox Blvd en TN-58 S naar Chestnut St. Volg Chestnut St naar je bestemming.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 22,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 10 mijl van locatie

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Hotel Chattanooga Downtown

Totale vergaderruimte11.368 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal4.370 ft²
Op één na grootste zaal2.279 ft²
Ruimte (privé)11.368 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers186
Eenpersoons (1 bed)87
Tweepersoons (2 bedden)83
Suites2
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 139,00 – US$ 299,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 139,00 – US$ 299,00
Belastingtarief9,25%
Bezettingsgraad8%

Lokale attracties

Aquarium van Tennessee

Recreatie
Op 3 blocks afstand

Kunstmuseum van Hunter

Museum
Op 3 minutes afstand
Het Hunter Museum of American Art ligt op een 80 meter hoge klif aan de rand van de rivier de Tennessee en biedt een prachtig uitzicht op de rivier en de omliggende bergen. Dit panorama wordt alleen geëvenaard door de uitzonderlijke collectie Amerikaanse kunst die binnen wordt erkend als een van de mooiste van het land.
10 Bluff View
Chattanooga, TN, US 37403

Walnut Street, voetgangersgebied Chattanooga

Recreatie
Op 5 blocks afstand
De Walnut St. Bridge, gebouwd in 1891, is een van de langste voetgangersbruggen ter wereld. Het verbindt het centrum van Chattanooga met de noordkust. Het is een favoriet van zowel bewoners als bezoekers. Nu hondvriendelijk!
Walnut Street 1
Chattanooga, TN, US 37403

Ruby Falls

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Ruby Falls ligt meer dan 1200 voet onder het oppervlak en is de grootste en diepste waterval van het land die open is voor het publiek. Honderden liters water stromen per minuut over en verbazen bezoekers.
South Scenic Highway 1720
Chattanooga, TN, US 37409

Lookout Mountain Incline Railway

Recreatie
Op 7 mi. afstand
De Incline Railway is een kabelspoorsysteem dat meer dan honderdvijfentwintig jaar oud is!
Oostelijke Brownstraat 827
Uitkijkberg, TN, US 37350

Creative Discovery Museum

Museum
Op 1 block afstand
Creative Discovery Museum wordt erkend als een van de belangrijkste praktijkgerichte kindermusea in de regio. Breng jong en jong van hart samen en maak nu plannen om ons te bezoeken in het Creative Discovery Museum. Of het nu voor een paar uur of een hele dag is, een bezoek aan het museum is zeker de moeite waard om te leren voor het hele gezin.
Chestnut Street 321
Chattanooga, TN, US 37402

Rock City

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Rock City zal je verbazen... het zit in onze natuur! Rock City ligt bovenop Lookout Mountain, op slechts 9,6 km van het centrum van Chattanooga, en is een waar natuurwonder met enorme oude rotsformaties, tuinen met meer dan 400 inheemse plantensoorten en adembenemende panoramische uitzichten over de „See 7 States”. Maak een onvergetelijke reis langs de Enchanted Trail waarbij elke stap natuurlijke schoonheid en wonderen langs het bospad onthult. Ervaar de magie van Fairyland Caverns en Mother Goose Village, bezoek een van onze regionale cadeauwinkels en dineer in de Big Rock Grill. Rock City is het hele jaar door prachtig.
Pattenweg 1400
Uitkijkberg, GA, US 30750

Meer

DoubleTree by Hilton Chattanooga Downtown ligt in het bruisende hart van Downtown Chattanooga en is een uitzonderlijke keuze voor zowel groeps- als zakenreizigers die op zoek zijn naar comfort, gemak en eersteklas voorzieningen. Hier is een nadere blik op wat ons hotel zo bijzonder maakt: **Toplocatie: ** Ons hotel, genesteld in het centrum van Chattanooga, plaatst gasten binnen handbereik van winkels, restaurants en lokale attracties. De nabijheid van het Chattanooga Convention Center zorgt voor gemak voor deelnemers aan conferenties en evenementen. **Ruimte voor vergaderingen en evenementen: ** Met 11.000 vierkante meter aan veelzijdige evenementenruimte, waaronder een ruime balzaal, is DoubleTree goed uitgerust voor een verscheidenheid aan bijeenkomsten. Of u nu een conferentie, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een gala plant, ons ervaren verkoopteam is toegewijd om ervoor te zorgen dat elk detail van uw evenement zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd. **Accommodaties: ** Onze kamers en suites zijn ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. Elke kamer beschikt over voorzieningen zoals een koelkast, magnetron, bureau, laptopkluis en gratis Wi-Fi, zodat u verzekerd bent van een aangenaam verblijf, of u nu hier bent voor zaken of vrije tijd. **Zakelijke voorzieningen: ** Voor zakenreizigers bieden we ultramoderne audiovisuele apparatuur, een businesscentrum dat 24 uur per dag geopend is en snel internet in het hele hotel. Deze voorzieningen zijn op maat gemaakt om productieve vergaderingen en conferenties te ondersteunen. **Eetmogelijkheden: ** The Grove Restaurant, dat zich op het terrein bevindt, biedt bistro-achtige gerechten voor ontbijt en diner in een ontspannen sfeer. De Grove Bar vormt een aanvulling op de eetervaring met ambachtelijke cocktails en's avonds een beperkt dinermenu aan de bar, een perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag. **Recreatiefaciliteiten: ** Gasten kunnen zich verjongen in ons zwembad of hun conditie op peil houden in ons goed uitgeruste fitnesscentrum. Of u nu liever ontspant of actief blijft, onze recreatieve voorzieningen voldoen aan uw behoeften. **Algehele ervaring: ** DoubleTree by Hilton Chattanooga Downtown combineert moderne voorzieningen met een gunstige locatie in het centrum en uitgebreide evenementenfaciliteiten, waardoor het een ideale keuze is voor bezoekers van Chattanooga. Of u nu hier bent voor werk of ontspanning, ons hotel zorgt voor een comfortabel en onvergetelijk verblijf met uitzonderlijke service en gastvrijheid. Van onze ruime evenementenlocaties tot onze comfortabele accommodaties en gunstige locatie, DoubleTree by Hilton Chattanooga Downtown biedt alles wat u nodig heeft voor een succesvol en aangenaam verblijf in Chattanooga. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en ervoor te zorgen dat uw ervaring ronduit uitzonderlijk is.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jul 15 – Dec 31
Voor- en naseizoen
Apr 1 – Jul 14
Laagseizoen
Jan 1 – Mar 31

Annuleringsbeleid

Individuele kamerannuleringen zijn 72 uur voor aankomst mogelijk. Ons annuleringsbeleid voor groepen varieert op een glijdende schaal.

Beperkingen voor faciliteiten

Bij het plannen van evenementen in DoubleTree by Hilton Chattanooga Downtown waarbij eten en drinken door het hotel moet worden verstrekt, zijn speciale overwegingen en bepalingen van toepassing, met name voor etnische evenementen en de betrokkenheid van een volledig erkende en verzekerde cateraar. Overwegingen bij etnische gebeurtenissen: Menuplanning: Werk nauw samen met het culinaire team van het hotel om een menu samen te stellen dat de culturele en culinaire tradities van uw evenement weerspiegelt. Authenticiteit: zorg voor authenticiteit bij de bereiding en presentatie van etnische gerechten, waarbij zoveel mogelijk traditionele methoden en ingrediënten worden gerespecteerd. Aanpassing: bespreek opties om het menu aan te passen aan de dieetbeperkingen en voorkeuren van uw gasten, terwijl u trouw blijft aan het culturele thema.

Extra informatie

Chattanooga ligt verscholen tussen de schilderachtige bergen van Zuidoost-Tennessee en de kronkelende rivier de Tennessee en onderscheidt zich door zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en oprechte zuidelijke gastvrijheid. Door Lonely Planet geprezen als „Beste in de VS” en opgenomen in de „Top 45 Places to Go” van de New York Times, presenteert Chattanooga een unieke mix van buitenactiviteiten, historische bezienswaardigheden en onvergetelijke ervaringen. **Evenementen en bijeenkomsten: ** Chattanooga is niet alleen een bestemming voor vakantiegangers, maar ook een uitstekende keuze voor zakelijke evenementen en bijeenkomsten. Met accommodaties van wereldklasse, zoals DoubleTree by Hilton Chattanooga Downtown, die geavanceerde voorzieningen en uitgebreide evenementenruimtes bieden, is de stad geschikt voor conferenties, bruiloften en andere speciale gelegenheden. Deskundige evenementenplanners zorgen voor een naadloze uitvoering, waardoor elk evenement een succes wordt tegen de achtergrond van de landschappelijke schoonheid van Chattanooga. **Waarom kiezen voor Chattanooga: ** Wat Chattanooga onderscheidt, is haar toewijding om onvergetelijke ervaringen te bieden. Of u nu een familievakantie, een romantisch uitje of een productieve zakenreis plant, Chattanooga belooft een perfecte mix van avontuur, ontspanning en zuidelijke charme. Ontdek verborgen juweeltjes verscholen tussen de bergen, duik in de lokale geschiedenis en cultuur, of kom gewoon tot rust te midden van de schoonheid van de natuur - de keuze is aan jou in Chattanooga. **Uw verblijf in de schilderachtige stad: ** Chattanooga kiezen voor je volgende reis is een eenvoudige beslissing. Dompel jezelf onder in de natuurlijke pracht van Zuidoost-Tennessee, waar bergen en rivierdalen op een adembenemende manier samenkomen. Geniet van de smaken van de zuidelijke keuken, verken culturele bezienswaardigheden en kom tot rust in een stad die bekend staat om zijn relaxte sfeer en gastvrije geest. Of u nu op vakantie gaat of zaken doet, Chattanooga zorgt voor een verblijf dat uw verwachtingen overtreft en u dierbare herinneringen achterlaat. Ervaar Chattanooga, het hart van Tennessee, en ontdek waarom het wordt beschouwd als een van Amerika's meest fascinerende bestemmingen. Met zijn schilderachtige landschappen, levendige culturele scene en onwankelbare gastvrijheid nodigt Chattanooga je uit om op ontdekkingsreis te gaan en blijvende herinneringen te creëren in een stad die de essentie van zuidelijke charme belichaamt.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?