Chapel Hill/Orange County Visitors Bureau

West Franklinstraat 308 27516

Zoek uniek in Chapel Hill

Beleef, ontdek, proef, kom tot rust, stem af, verblijf en ontmoet op onze unieke bestemming! Chapel Hill, NC is een populaire keuze voor kleine tot middelgrote bijeenkomsten tot 300, omdat het een van de weinige bestemmingen is die de charme van een kleine stad biedt met de flair van een grote stad. Chapel Hill is een mix van historische bezienswaardigheden, unieke tuinen, prachtige musea, kunstgalerijen en is de thuisbasis van de eerste staatsuniversiteit van het land, de University of North Carolina. De beroemde Franklin Street in Chapel Hill biedt meer dan 300 winkels, boetieks, galeries en restaurants en biedt een levendige, levendige binnenstad. De foodiescene rockt met bekroonde chef-koks die geïnspireerde, verse gerechten creëren. Je vindt er ook wereldberoemde muziekclubs; hippe, eclectische wijnbars, geweldige ambachtelijke bieren, een distilleerderij en coole coffeeshops. De avant-gardistische kunstscene is letterlijk op elke hoek te ontdekken. Orange County, NC is ook de thuisbasis van Carrboro, waar het ongewone veel voorkomt in deze voormalige molenstad en Hillsborough, die rijke historische wortels heeft. Het gebied biedt hotels variërend van Four Diamond en boetiekhotels tot chique en betaalbare... opties voor elk vergaderbudget. Kom en ervaar onze rijke cultuur in een stad die allesbehalve mainstream is. Raleigh/Durham International Airport, uitgeroepen tot #9 Best Airports (Conde Nast 12/14) ligt op slechts 20 minuten van Chapel Hill en biedt vele vluchtopties, zowel nationaal als internationaal.

Benodigde datums

  • 01-09-202405-09-2024
  • 08-09-202412-09-2024
  • 15-09-202419-09-2024

Bereikbaarheid

LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE: * Chapel Hill ligt in het centrum van de staat North Carolina * Gemakkelijk bereikbaar via 2 grote snelwegen I-40 en 1-85 * Chapel Hill ligt op een dag rijden voor het halve land en halverwege tussen Atlanta en Philadelphia, waardoor het gemakkelijk is voor inrijders. * Slechts 11 km van het centrum van Durham en Duke University * 30 mijl van de hoofdstad Raleigh en NC State University. * Research Triangle Park ligt op slechts 24 km afstand DE INTERNATIONALE LUCHTHAVEN VAN RALEIGH/DURHAM: * Gelegen op 20 minuten van RDU, dat door Conde Nast werd uitgeroepen tot #9 Beste Luchthavens (12/14). * Chapel Hill ligt op slechts een uur vliegen van meer dan de helft van de VS. * RDU biedt dagelijks 400 vluchten aan vanaf 40 bestemmingen zonder tussenstop, zowel nationaal als internationaal, en bedient jaarlijks bijna 10 miljoen passagiers. OPENBAAR VERVOER: * Chapel Hill Transit, dat Chapel Hill, Carrboro en de University of North Carolina bedient, is GRATIS TE RIJDEN!

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Raleigh-Durham

    18 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Universiteit van North Carolina

Universiteit
UNC werd in 1789 gecharterd en was de eerste openbare universiteit van het land. De thuisbasis van de TarHeels!

Kattenwieg

Nachtleven
Cat's Cradle ligt op minder dan 1,5 km van de campus van de University of North Carolina Chapel Hill in het centrum van Carrboro en is al meer dan 40 jaar de belangrijkste locatie voor livemuziek in de Triangle. Met diverse bands als Nirvana, Public Enemy, John Mayer, Joan Baez en Iggy Pop, is Cat's Cradle de afgelopen decennia een plek geworden die je niet mag missen voor vooraanstaande muziekacts. Met een capaciteit van 750 personen biedt de Cat's Cradle concertbezoekers de kans om zowel gevestigde als opkomende bands te zien in een intieme setting.
Oostelijke hoofdstraat 300
Carrboro, NC

Chapel Hill in het centrum

Zakendistrict
Franklin Street is een levendige binnenstad met veel chique restaurants, pubs, kledingwinkels, galeries, UNC-memorabilia-winkels en boetieks. Het is het hart van de binnenstad.

Galerij van de collectie van North Carolina

Museum
Eclectische verzameling artefacten en exposities gerelateerd aan de geschiedenis van North Carolina en de universiteit
Zuidweg
Chapel Hill

Het centrum van Carrboro

Zakendistrict
Main Street biedt cadeau- en handwerkwinkels, mode, coffeeshops, restaurants en galeries. Carrboro is een wandelstad; er is nergens waar je niet heen kunt en nergens zou je niet te voet heen gaan.

Kidzu Kindermuseum

Museum
Praktische, interactieve expositieruimtes gericht op kinderen van 0-10 jaar die kinderen inspireren om te leren door creatief te spelen
201 St. Estes
Chapel Hill, NC

Botanische tuinen van North Carolina

Recreatie
De botanische tuin, een van de grootste botanische tuinen in de SE, beschikt over natuurpaden, verzamelingen van vleesetende planten, vaste plantenborders, waterparken en kruidentuinen. Vergaderruimte beschikbaar.
Oude Mason Farm Road
Chapel Hill, NC

Het centrum van Hillsborough

Zakendistrict
Op 15 minutes afstand
In het hart van de historische wijk vindt u een ruime keuze aan antiek-, wijn-, chocolade-, sieraden-, handwerkwinkels en lokale restaurants. Hillsborough is de oudste stad in Piemonte en staat vermeld in het Historisch Register van Plaatsen en beschikt over meer dan 100 gebouwen uit het einde van de 18e en het begin van de 19e eeuw.

Congrescentra

  • Friday Conference Center

    Het Friday Conference Center biedt uitzonderlijke, flexibele evenementen- en vergaderruimten voor verschillende doeleinden, van grote congressen en banketrecepties tot kleine seminars tot workshops voor professionele ontwikkeling.

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Jan 1 – Feb 29
Laagseizoen

Extra informatie

Waarom zou je Chapel Hill overwegen voor je volgende vergadering? We kunnen je helpen een onvergetelijke ervaring te creëren in een opwindende stad! * Gerangschikt als #4 WalletHub noemt Chapel Hill een van de meest opgeleide steden van 2017 (2017) * De #1 -peiling van Atholon Sports Experts noemt Chapel Hill de beste universiteitssteden van het land (2016) * Gerangschikt als #6 Chapel Hill op de lijst van 20 slimste steden door TopValueReviews.net (2016) * UNC is gerangschikt in de top 5 van nationale openbare universiteiten door de „Best Colleges” van U.S. News & World Report (2016) * Chapel Hill is een van de 16 zuidelijke voedselbestemmingen onder de radar van Zagat (2016) * Gerangschikt als #12 Conde Nast Traveler noemt UNC in de top 20 van mooiste universiteitscampus van Amerika (2016) * Chapel Hill is door College Magazine beoordeeld als #1 in de beste universiteitssteden die je nooit meer wilt verlaten (2015) * Chapel Hill is door National Geographic uitgeroepen tot een van de vier Slam Dunk College Towns (2015) En.. Raleigh/Durham International Airport gerangschikt als #9 in het land door Conde Nast (december 2014)