Hilton Garden Inn Raleigh-Cary

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Columbusstraat 131 Cary, NC 27518

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer

Afstand vanaf vliegveld

  • 11 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Hilton Garden Inn Raleigh-Cary

Totale vergaderruimte7.000 ft²
Vergaderzalen5
Grootste zaal2.160 ft²
Op één na grootste zaal1.440 ft²
Ruimte (privé)4.400 ft²
Ruimte (semi-privé)2.000 ft²
Ruimte (buiten)1.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers132
Tweepersoons (2 bedden)50
Suites33
Belastingtarief7,25%
Bezettingsgraad6%

Lokale attracties

Coastal Credit Union Music Park bij Walnut Creek

Nachtleven
Op 11 mi. afstand
Coastal Credit Union Music Park in Walnut Creek is een prachtige openluchtmuzieklocatie in Raleigh, North Carolina en biedt onderdak aan enkele van de grootste bands en artiesten ter wereld. Het werd oorspronkelijk geopend op 4 juli 1991 en werd gebouwd door de stad Raleigh. Het amfitheater heeft een capaciteit van 20.000 personen en is daarmee een ideale locatie voor grote zomerevenementen.
3801 Rock Quarry Road
Raleigh, NC 27610

Koka Booth Amphitheatre

Nachtleven
Op 6 mi. afstand
Koka Booth Amphitheatre is gebouwd in 2001 en is anders dan alle andere locaties in de omgeving. Ontworpen door architect William Rawn Associates uit Boston, is het park beschreven als werkelijk schitterend. Gelegen tussen 14 hectare statig hardhout en pijnbomen en prachtig gelegen naast Symphony Lake, mengt het amfitheater zich met zijn natuurlijke omgeving. Booth Amphitheatre heeft een capaciteit voor 7.000 personen, zodat gasten kunnen genieten van een zitplaats op ons ruime gazon of op het speciaal ontworpen Crescent-dek.
8003 Regentschap Pkwy
Cary, NC 27518

Conventiecentrum Raleigh

Conventiecentrum
Op 9 mi. afstand
Het Raleigh Convention Center (RCC) is een bruisend centrum voor de cultuur, handel en technologieën die de Triangle tot een van de meest bewonderde en gewilde regio's in de Verenigde Staten maken. Onze moderne faciliteit van 500.000 vierkante meter omvat een prachtige granieten lobby met dramatische ramen en uitzicht op het centrum, een elegante balzaal van 32.000 vierkante meter en een enorme tentoonstellingsruimte, allemaal met uitstekende technische voorzieningen en bekroonde culinaire hoogstandjes. Met Red Hat Amphitheatre en het Duke Energy Center for the Performing Arts op slechts een steenworp afstand, kunnen onze bezoekers genieten van congressen, vergaderingen, concerten en theatervoorstellingen, allemaal binnen een straal van drie blokken in het centrum van Raleigh.
500 S Salisbury Street
Raleigh, NC 27601

WakeMed voetbalpark

Recreatie
Op 4 mi. afstand
Het park organiseert het hele jaar door professionele voetbalwedstrijden, universiteits- en middelbare schooltoernooien en andere evenementen. Er zijn velden beschikbaar (alleen op reservering) voor veldsporten met weinig impact, zoals voetbal, jeugdvoetbal, lacrosse en ultieme frisbee. Bovendien wordt het park omringd door een langlaufbaan van wereldklasse. De langlaufbaan is ook beschikbaar voor reservering en is open voor het publiek tijdens de parkuren, indien niet gereserveerd.
201 Soccer Park Dr
Cary, NC 27511

PNC Arena

Nachtleven
Op 5 mi. afstand
De PNC Arena bevindt zich in Raleigh, North Carolina, en is de thuisbasis van de Stanley Cup Champions Carolina Hurricanes 2006 en NC State University Men's Basketball. De PNC Arena verwelkomt jaarlijks meer dan 1,5 miljoen gasten en organiseert meer dan 150 evenementen, waaronder grote concertreizen en familieshows.
Edwards Mill Road 1400
Raleigh, NC 27607

Triangle Aquatic Center

Recreatie
Op 3 mi. afstand
TAC wordt particulier gefinancierd door steun van de gemeenschap en donaties en is open voor het publiek en verwelkomt alle activiteiten op het gebied van watersport, zowel hun deelnemers als hun waterbezitters en -exploitanten om de ultramoderne faciliteit te gebruiken om de burgers van Wake County aanbiedingen te bieden op het gebied van gezondheid, veiligheid en wedstrijden.
275 Convention Drive
Cary, NC 27511

Nationaal honkbaltrainingscomplex van de VS

Recreatie
Op 12 mi. afstand
Het USA Baseball National Training Complex in Thomas Brooks Park in Cary, North Carolina, opende zijn deuren in 2007 en bevindt zich in het 221 hectare grote Thomas Brooks Park. De NTC omvat vier honkbalvelden - een stadionveld en drie trainingsvelden - allemaal met afmetingen van 330 voet langs de lijnen en 400 voet in het midden. Alle velden worden onderhouden volgens de normen van de Major League Baseball (MLB).
Brooks Park Laan 200
Cary, NC 27519

Het centrum van Raleigh

Nachtleven
Op 6 mi. afstand
In het centrum van Raleigh, N.C., werken historische wijken, musea van wereldklasse, zuidelijke eetgelegenheden, groene buitenruimtes, podia voor podiumkunsten, lokale winkels, brouwerijen en ondergrondse cocktailspots allemaal samen om één ongelooflijke culturele hotspot te creëren. Hier kun je een bezoek brengen aan een chocoladefabriek, klassieke arcadegames spelen, je fiets parkeren bij een brouwerij met een fietsthema, genieten van een bord gegrilde barbecues met hele varkens, een lokaal handgemaakte spijkerbroek kopen en een museum voor hedendaagse kunst bezoeken — allemaal binnen een straal van 100 stappen. Enkele van de meest bezochte attracties van de staat (North Carolina Museum of Natural Sciences, Marbles Kids Museum en North Carolina Museum of History), plus een groot aantal veelgeprezen restaurants op nationaal niveau (Poole's Diner, Bida Manda, Garland, Raleigh Beer Garden en meer) noemen het centrum van de stad hun thuis.
Raleigh, NC 27601

Meer

Het Hilton Garden Inn Raleigh/Cary hotel is gunstig gelegen in Cary, North Carolina, in de buurt van US 1. De snelweg I-40 ligt halverwege tussen het centrum van Raleigh en Research Triangle Park. We zijn een korte rit van 15 minuten naar de luchthaven Raleigh-Durham (RDU). Ons Hilton Garden Inn hotel ligt in het hart van het Crossroads Shopping Plaza, op korte loopafstand van meer dan 60 winkels, restaurants en bioscopen. De uitzonderlijke locatie van het Hilton Garden Inn Raleigh/Cary is ideaal voor iedereen die naar het Triangle-gebied reist. We bieden snelle toegang tot verschillende bezienswaardigheden in de omgeving, waaronder het centrum van Raleigh, North Carolina State University, PNC Center, Carter-Finley Stadium, Wake Med Soccer Park, Koka Booth Amphitheatre, Triangle Aquatic Center, Time Warner Music Pavilion, NC State Fairgrounds en nog veel meer. Of u nu reist voor zaken, op vakantie of voor een korte vakantie, onze medewerkers kijken ernaar uit om u voorbeeldige service en faciliteiten te bieden.