Embassy Suites by Hilton Raleigh Durham Research Triangle

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Harrison Oaks Boulevard 201 Cary, NC 27513

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Bekroningen

TripAdvisor-prijs AAA Inspector's Best of Housekeeping Award 2021

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet (75Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Gunstig gelegen aan de I-40 bij de afrit #287 van Harrison Avenue in Cary. Rijd zuidwaarts richting de stad en sla rechtsaf naar Harrison Oaks en het hotel ligt ongeveer een derde mijl aan uw rechterhand.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 10,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 4 mijl van locatie

Vergaderruimte Embassy Suites by Hilton Raleigh Durham Research Triangle

Totale vergaderruimte29.000 ft²
Vergaderzalen15
Grootste zaal12.800 ft²
Op één na grootste zaal9.600 ft²
Ruimte (privé)25.000 ft²
Ruimte (semi-privé)3.500 ft²
Ruimte (buiten)10.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers273
Eenpersoons (1 bed)155
Tweepersoons (2 bedden)118
Suites273
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 139,00 – US$ 279,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 119,00 – US$ 269,00
Belastingtarief13,25%
Bezettingsgraad6%

Lokale attracties

NC Museum voor Natuurwetenschappen

Museum
Op 18 minutes afstand
Het North Carolina Museum of Natural Sciences is het grootste museum in zijn soort in het zuidoosten. Door middel van onze exposities, programma's en veldervaringen bieden we bezoekers de mogelijkheid om wetenschap en natuur van dichtbij te leren kennen.
West Jones Street 11
Raleigh, NC, US 27601

Baseball Training Complex in de VS

Recreatie
Op 15 minutes afstand
• Het USA Baseball National Training Complex bevindt zich in het 221 hectare grote Thomas Brooks Park en omvat vier honkbalvelden - een stadionveld en drie trainingsvelden - allemaal met afmetingen van 330 voet langs de lijnen en 400 voet in het midden. Alle velden worden onderhouden volgens de normen van de Major League Baseball (MLB). • Het stadionveld heeft een persbox met twee suites, een officiële scorerskamer, een geluidskamer en een persrij. • De zitplaatsen voor toeschouwers zijn geschikt voor 1.754 personen, inclusief zitplaatsen die toegankelijk zijn voor gehandicapten, en extra zitplaatsen op het gras voor ongeveer 250 personen. • Alle velden hebben toegang tot sanitaire voorzieningen en een concessiegebouw.
Thomas Brooks Park
Brooks Park-laan 200
Cary, NC, US 27519

NC Museum voor Kunst

Museum
Op 10 minutes afstand
Welkom, dit is een museum waar je je eigen plek kunt vinden — in contemplatieve ruimtes of door middel van levendige, boeiende rondleidingen, podiumkunsten of familieworkshops. We nodigen je uit om bij elk bezoek je eigen boeiende ervaring te creëren. http://www.facebook.com/ncartmuseum
Blauwe Ridgeweg 2110
Raleigh, NC, US

PNC Arena

Recreatie
Op 10 minutes afstand
De PNC Arena is de thuisbasis van de Carolina Hurricanes en de NC State Wolfpack. In deze eersteklas arena zijn NCAA Div I Basektbaltoernooien georganiseerd, en tal van concerten en leuke evenementen zoals Disney On Ice, Cirque du Soleil, Ringling Brothers Circus en vele andere.
Edwards Mill Road 1400
Raleigh, NC 27607

Staatspark Umstead

Parkeren
Op 2 minutes afstand
Verscholen tussen de groeiende steden Raleigh, Cary, Durham en het bedrijfsleven van Research Triangle Park ligt een oase van rust, een oase van rust? Staatspark William B. Umstead. Hier komen twee werelden samen terwijl de geluiden van de beschaving plaats maken voor het ongehaaste ritme van de natuur. Snelwegen vervagen in de verte naarmate bomen, bloemen, vogels en beekjes een meer natuurlijke gemeenschap vormen. William B. Umstead is een plek om te ontsnappen aan de drukte van alledag, een plek om te picknicken in de pijnbomen, te wachten tot een vis bijt, om te wandelen of te paardrijden op paden door het bos. Dit park van 5.579 hectare is verdeeld in twee delen, Crabtree Creek en Reedy Creek, en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de Interstate 40 en de US 70. Bezoek William B. Umstead State Park en geniet van deze wildernis aan de rand van de stad. De ingang van het Reedy Creek-gedeelte van het park ligt op 2 minuten afstand van Embassy Suites. Neem de afrit naar Harrison Avenue en rijd in noordoostelijke richting het park in.
Glenwood Avenue 8801
Raleigh, NC 27613

Tennispark Cary

Recreatie
Op 15 minutes afstand
Met 29 banen en vier QuickStart-banen is het Cary Tennis Park een van de grootste openbare voorzieningen in het zuidoosten. Schilderachtige bruggen, prachtige landschappen en handige voorzieningen, waaronder kleedkamers, een oefenmuur en een professionele winkel, maken het Cary Tennis Park tot een van de mooiste faciliteiten van het land. Het Cary Tennis Park is bemand door een uitstekende groep tennisprofessionals en de producten en diensten die worden aangeboden, zijn ongeëvenaard.
Louis Stephens Drive 2727
Cary, NC, US 27519

Marmers/Imax

Museum
Op 18 minutes afstand
Bij Marbles Kids Museum geloven we dat kinderen het beste leren door te spelen en te ontdekken. Onze exposities en programma's zijn ontworpen om de verbeelding op te wekken door zelf nieuwe ideeën en ervaringen te verkennen. Onze exposities en programma's leveren vijf kerninitiatieven op: Creëren. Innoveer. We geven kinderen hulpmiddelen en middelen om te bedenken, uit te vinden, te experimenteren en op te lossen. Wees gezond. Wees actief. We bieden speelomgevingen die fysieke activiteit en gezonde keuzes bevorderen. Bouw je hersenen op. We bieden speelse ervaringen die kinderen helpen vaardigheden te ontwikkelen voor succesvol leren en in het leven. Maak verbinding en communiceer. We helpen kinderen om samen te leren werken om nieuwe ideeën te ontdekken. Groei groen op. We roepen kinderen op tot actie om te helpen voor de aarde te zorgen en haar hulpbronnen te behouden.
East Harget Street 201
Raleigh, NC, US 27601

Carter Finley Stadion

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Thuisbasis van het NC State Wolfpack Football. Ga inpakken!

Meer

Het onlangs gerenoveerde Embassy Suites Raleigh-Durham/Research Triangle hotel ligt in Cary, North Carolina, in het hart van de Triangle (Raleigh-Cary), op enkele minuten van de PNC Arena en Wolfpack Central. In maart 2020 werd een renovatie van $17 miljoen dollar voltooid. Ons luxe, volledig uitgeruste congreshotel met alleen suites ligt op slechts enkele minuten van de internationale luchthaven RDU en drie ACC-campussen; North Carolina State University (NCSU), de University of North Carolina at Chapel Hill (UNC) en Duke University. Gasten van het Embassy Suites Raleigh-Durham/Research Triangle hotel kunnen genieten van 273 onlangs gerenoveerde ruime tweekamersuites met 55" en 49" HDTV's. Het hotel beschikt ook over een volledig gerenoveerde en opnieuw ontworpen flexibele vergaderruimte van in totaal meer dan 29.000 vierkante meter, met 20 vergaderzalen van verschillende grootte. Onze grootste balzaal is 12.800 m² groot en heeft een capaciteit van 1.800 bezoekers in theaterstijl. Ons Atrium-herontwerp met open hemel biedt een van de beste samenwerkingsomgevingen op de markt met een eetcafé waarin de bar centraal staat en samenwerkingscentra verspreid over het atrium. Ontspan en geniet van onze recreatieruimte in de buitenlucht met een speeltuin, een pickleball-veld, een basketbalveld en een zonneterras en een binnenzwembad.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 5 – Nov 20
Mar 1 – Apr 30
Voor- en naseizoen
Jan 1 – Feb 28
May 1 – Sep 4
Laagseizoen
Nov 21 – Dec 31

Annuleringsbeleid

Individuele reserveringen | Annuleringsvoorwaarden van 48 uur. Annulering van groepen gebeurt op een glijdende schaal per overeenkomst.

Beperkingen voor faciliteiten

We bieden volledige cateringdiensten op het terrein, en sommige culturele cateraars zijn toegestaan in onze faciliteit. Ons culinaire team kan menu's aanpassen met betrekking tot dieet-, religieuze en budgettaire vereisten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze huidige cateringmenu's, audiovisuele diensten en evenementendiensten. We hebben tientallen jaren ervaring op het gebied van evenementen en catering om een uitstekende evenementenlocatie te bieden die aan uw behoeften voldoet.

Extra informatie

We staan voor u klaar en danken u voor uw interesse om uw groep of evenement te mogen organiseren. Begrijp alsjeblieft dat in deze wereldwijde tijd van crisisrespons de reactietijden zullen worden uitgesteld. Ons team is toegewijd aan u en zal uw RFP zo snel mogelijk beantwoorden. Bedankt voor je begrip. Geniet van onze parkachtige buitenomgeving met een verscheidenheid aan eetgelegenheden op loopafstand. Het Arboretum en Harrison Point bieden meer dan 20 eetgelegenheden, van snelle bediening tot lekker eten. Ons eetcafé in het centrum van de bar biedt een open keuken, een pizzaoven, hoge tafels en een privé-eetkamer. Als u gewoon wilt genieten van een cocktail, dan zal de sfeer in het atrium en de bar zeker aan uw smaak voldoen. Om ter plaatse aan uw behoeften te voldoen, biedt het hotel uitstekende catering en audiovisuele diensten ter plaatse.