Visit Hamilton County - Just North of Indy

37 E. Hoofdstraat 46032

Toerisme in Hamilton County - Net ten noorden van Indy

• Perfecte bestemming voor kleine bijeenkomsten • Carmel, Noblesville, Westfield en Fishers Indiana • Concurrerende prijzen met lage hotelbelasting - 8% • Gemakkelijk te bereiken vanaf de internationale luchthaven van Indianapolis • Makkelijk te entertainen: meer dan 90 lokale restaurants en locaties van wereldklasse • Meer dan 5.000 hotelkamers • 30.000 vierkante meter hotelconferentiecentrum en 265.000 vierkante meter vergader- en beurslocatie • Verzorgd door de beste luchthaven van Noord-Amerika: Indianapolis International (Condé Nast) • Laat ons u helpen bij het vinden van uw RFP door uw one-stop-shop in Hamilton County te zijn!

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven van Indianapolis (IND)

    28 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Lokaal dineren

Nachtleven
Ervaar wat de eetervaringen in Hamilton County, Indiana zo geweldig maakt! Tenderloin Trail, geweldige seizoensgebonden boerenmarkten, lokale bieren en natuurlijk heerlijke restaurants waar fijnproevers van genieten. Bovendien zijn er zoveel zoete lekkernijen van lokale bakkerijen die je niet mag missen!
Diverse locaties
Hamilton County, IN, US 46060

Muziekcentrum Ruoff Home Mortgage

Nachtleven
The Ru wordt erkend als een van de belangrijkste uitgaansgelegenheden in Noord-Amerika. The Ru, een concertfaciliteit van Live Nation, biedt onderdak aan de beste namen in de entertainmentwereld. De ticketprijzen variëren per show. Seizoen: mei tot en met september.
12880 East 146th Street
Noblesville, IN, US 46060

Winkelen

Winkelen
Bezoekers genieten van een hele dag plezier met activiteiten en locaties die allemaal op loopafstand liggen in Carmel, Noblesville, Fishers en Westfield bieden spannende nieuwe binnenstad en historische bestemmingen. Winkelcentra in de openlucht zijn onder andere Clay Terrace en Hamilton Towne Center, waar u lokale boetiekjes en een bekend warenhuis vindt.
Diverse locaties
Carmel, IN, US 46032

Conner Prairie

Museum
Het Living History Museum uit 1836 komt elke dag tot leven in Conner Prairie. Thematische buitenruimtes bieden een plek om deel te nemen, te ontdekken en te ontdekken hoe het was om te leven en te spelen in het verleden van Indiana. Dagelijkse activiteiten, themadagen en speciale evenementen zorgen ervoor dat er altijd iets nieuws en spannends te ontdekken is. Toelating vereist.
13400 Allisonville Road
Visser, IN, US 46038

Carmel Arts & Design District en het historische Noblesville Square

Winkelen
Carmel en Noblesville hebben elk unieke kunst- en designwijken met kunstgalerijen, designhuizen, boetieks, spa's, beeldentuinen, antiek, speciaalzaken en meer.
Hoofdstraat Carmel
Historisch Noblesville Square
IN, US 46032

White River Canoe Company

Recreatie
Vaar over de White River in een kano, kajak of tube tijdens een van de negen tochten die zich uitstrekken over 45 mijl van de rivier terwijl deze door Hamilton County kronkelt. Je zult grote aantallen reigers, haviken en schildpadden zien - en let goed op de Amerikaanse zeearenden die in het gebied beginnen te broeden. Op maat gemaakte pakketten beschikbaar.
17180 River Avenue
Noblesville, IN, US 46060

Het Centrum voor Uitvoerende Kunsten

Theater
Met drie ultramoderne locaties: The Palladium, The Studio en The Tarkington, is het Center for the Performing Arts in Carmel een campus voor podiumkunsten met een internationale achtergrond die belooft de beste artiesten ter wereld naar Hamilton County, Indiana te brengen.
One Center Groen
Carmel, IN, US 46032

Topgolf

Recreatie
Top Golf biedt het hele jaar door entertainment, zelfs voor de beginnende golfer. Een uitgebreid menu met eten en drinken zal zeker indruk maken op zelfs de meest kieskeurige fijnproevers.
9200 E 116th St
Vissers, IN 46037

Meer

Extra informatie

HOE KUNNEN WE HELPEN? Je bent een drukke vergaderplanner die snel en efficiënt informatie nodig heeft. Je hebt creatieve ideeën nodig om indruk te maken op je bezoekers en ze een veilige en onvergetelijke ervaring te bieden. Laat ons het werk voor je doen! We kunnen u tijd en geld besparen door de perfecte locatie te vinden voor uw vergadering of conferentie. Deze service is gratis en maakt allemaal deel uit van ons doel om u gerust te stellen en de planning aan ons over te dragen. WIJ ZIJN DE PROVINCIALE EXPERTS Niemand kent de steden Carmel, Noblesville, Fishers & Westfield beter dan onze verkoop- en bezoekersserviceteams. Of u nu een hotel, vergaderlocatie of hulp nodig hebt bij het vervoer, wij zijn uw go-to-team. We weten waar je elkaar kunt ontmoeten, slapen, eten en plezier kunt hebben! LAAT ONS JE IN CONTACT BRENGEN We hebben met zowat iedereen in de regio Hamilton County samengewerkt en hebben relaties met vrijwel iedereen die met de toeristische sector te maken heeft. Van rondleidingen tot fotografen tot VIP-ontvangst, wij kunnen voor u klaarstaan. Ons team kan ook helpen met berichtgeving op sociale media, marketing en PR, zodat iedereen weet dat je groep er is. Nogmaals, allemaal gratis en beschikbaar om u te helpen een deel van de stress van het plannen van uw schouders te nemen, zodat u gerust kunt zijn en kunt genieten van het planningsproces en trots kunt zijn op het evenement.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?