Visit Carlsbad

400 Carlsbad Village Drive 92008

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Carlsbad is een idyllische bestemming waar luxe aan de kust en relaxte sfeer naadloos samengaan met grootschalige vergadervoorzieningen. Ervaar alles wat deze badplaats te bieden heeft, inclusief elegante resorts en evenementenlocaties, culinaire ervaringen, uitgaansmogelijkheden en teambuildingervaringen op maat. Combineer het hele jaar door een optimaal klimaat en betoverende natuurlijke schoonheid — en je hebt de perfecte achtergrond voor productiviteit. Uw vakantie in Californië naar succesvolle vergaderingen wacht op u in Carlsbad voor exclusieve retraites, verkoopconferenties, incentive-reisprogramma's en meer. GEBRUIK MAKEN VAN BETERE VERGADERINGEN Stelt u zich eens voor wat er mogelijk is in onze luxe resorts en spa's, gerenoveerde hotels en prachtige binnen- en buitenlocaties. Carlsbad biedt accommodatie voor groepen van elke omvang in een schilderachtige omgeving waar deelnemers in stijl kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen wanneer ze elkaar ontmoeten op de bestemming. Boek uw verblijf op een van de vele schilderachtige accommodatielocaties met uitzicht op de pittoreske 11 kilometer lange kustlijn van Carlsbad, waarvan vele een scala aan voorzieningen en activiteiten bieden zodat uw bezoekers zich meteen thuis voelen. Het maakt niet uit waar u uw voeten wilt laten rusten na een drukke dag vergaderen, u wordt altijd verwelkomd met uitzonderlijke service, oprechte gastvrijheid en een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan. EETERVARINGEN Proef de culinaire scene van Carlsbad tijdens uw vergadering. Deze culturele badplaats heeft een menu met opties die geschikt zijn voor elke groep en gelegenheid, waaronder luxe en informeel dineren in lokale pareltjes en nationaal bekende restaurants, plus een verscheidenheid aan intieme privéomgevingen en al fresco sferen om van een maaltijd te genieten. Genieten van de bekroonde restaurants van Carlsbad is een geweldige manier om uw veelbewogen dag te beginnen of te eindigen. GROEPSACTIVITEITEN Door het weer in Carlsbad kunnen groepen het hele jaar door deelnemen aan verschillende buitenavonturen en teambuildingactiviteiten. Kajak de zonsondergang tegemoet bij de Agua Hedionda-lagune, wandel en fiets langs het uitgebreide routesysteem van Carlsbad, speel een rondje op een van de vier kampioenschapsgolfbanen, verjong je in spa's van wereldklasse of laat je tenen zakken in het zand op het strand. Ontdek de talloze manieren om alles wat Carlsbad te bieden heeft voor vergaderingen en evenementen te ervaren en ervan te genieten.

Benodigde datums

  • 01-11-202431-03-2025
  • 01-11-202531-03-2026

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven van San Diego

    30 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Orange County/John Wayne

    53 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven McClellan Palomar

    7 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Watersport in Carlsbad

Recreatie
Gelegen aan de prachtige Aqua Hedionda-lagune in Carlsbad, biedt California Watersports de lokale bevolking en bezoekers de verhuur, verkoop en lessen van waterscooters. Race rond de lagune op waverrunners of peddelt rustig met een kajak of SUP en geniet van de plaatselijke fauna. California Watersports heeft alles wat je nodig hebt voor een leuke dag op het water.
Harrison Street 4215
Carlsbad, CA, US 92008

Carlsbad Premium Outlets

Winkelen
Carlsbad Premium Outlets® is gunstig gelegen vlak bij de kruising van de I-5 en Palomar Airport Road en is een van de belangrijkste winkelbestemmingen van San Diego. Bekijk meer dan 90 outletwinkels van designers en bekende merken, waaronder Barneys New York Warehouse, Coach, Kate Spade New York, Michael Kors, Nike Factory Store en meer. Slenter door de prachtige binnenplaatsen van het centrum met fonteinen en elegante architectuur in Toscaanse stijl. Tot de bezienswaardigheden in de omgeving behoren LEGOLAND California, het San Diego Zoo Safari Park en de wereldberoemde Flower Fields op Carlsbad Ranch. Dus van het hele team van Carlsbad Premium Outlets® hopen we dat u ons snel bezoekt.
5620 Paseo de Norte
Carlsbad, CA, US 92008

Avontuurlijke rondleidingen door Scaven

Recreatie
Door Forbes Travel uitgeroepen tot een van Amerika's meest unieke bierreizen, hebben we de beruchte ambachtelijke bierscene van San Diego en de wereldberoemde kustlijn gecombineerd tot een all-inclusive bieravontuur. Onze vintage Zwitserse safarivoertuigen zijn gebouwd voor een ultieme bierontdekkingstocht. Drink ijskoude roadbieren in stijl van de ene brouwerij naar de andere. Met 6 robuuste wielen, zitplaatsen voor 12 personen en een ontwerp in de open lucht zorgen deze voertuigen ervoor dat iedereen op de weg zou wensen dat ze jou waren.
Carlsbad, CA, US 92008

LEGOLAND California Resort

Parkeren
Het 128 hectare grote park is speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen van 3 tot 12 jaar. Het park biedt achtbanen, attracties met een Lego-thema, interactieve shows, praktische attracties, speelruimtes voor het bouwen van Lego en het beroemde adembenemende Miniland, restaurants, winkels, landschapselementen en tuinen.
Eén LEGOLAND Dr.
Carlsbad, CA, US 92008

Elektrische fietsen van Pedigo

Recreatie
Pedego Carlsbad is gunstig gelegen in het dorp Carlsbad, op slechts enkele minuten van het strand. Het biedt verkoop, verhuur, rondleidingen en service van elektrische fietsen en pedaalfietsen. Als het idee om vandaag een glimlach op je gezicht te hebben aantrekkelijk is, kom dan langs voor een proefrit. Je zult dan weten waarom onze slogan „hallo, leuk...” is!
2978 Carlsbad Blvd Suite 130
Carlsbad, CA, US 92008

Historisch park Leo Carrillo Ranch

Parkeren
Deze historische ranch maakte ooit deel uit van de oorspronkelijke boerderij en vakantieoord van 2.538 hectare van Leo Carrillo (die van 1927 tot 1950 in bijna 100 films speelde en mee speelde in de tv-serie The Cisco Kid) en is een buitengewoon educatief en recreatief hulpmiddel.
6200 Flying Leo Carrillo Ln
Carlsbad, CA, US 92009

Chocolatier Chuao

Winkelen
Chuao Chocolatier (spreek uit als Chew-wow) is de eerste Venezolaanse chocolatier gevestigd in de Verenigde Staten en de belangrijkste ambachtelijke chocolatier in Zuid-Californië. Chuao Chocolatier, opgericht in 2002 door meesterkok Michael Antonorsi en zijn broer Richard, heeft als missie om vreugde met de wereld te delen door middel van heerlijk boeiende chocolade-ervaringen. Creatieve smaakcombinaties vormen de kern van de decadente chocolade-ervaring van Chuao Chocolatier, waaronder: Firecracker, een chipotle-karamelfudgetruffel met knallend snoep, een vleugje zout en pure chocolade en Salted Chocolate Crunch, een bonbon van pure chocolade gevuld met geroosterde Panko-broodkruimels, olijfolieganache met een vleugje zeezout.
2350 Camino Vida Roble
Carlsbad, CA, US 92011

Het Gemological Institute of America

Museum
(Rondleidingen zijn alleen op reservatie) De GIA staat al meer dan 70 jaar bekend als's werelds toonaangevende opvoeder voor de gen- en sieradenindustrie en biedt rondleidingen door de onweerstaanbare wereld van diamanten, edelstenen en sieraden.
Armada Drive 5345
Carlsbad, CA, US 92009

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jun 1 – Sep 10
Voor- en naseizoen
Jan 2 – Mar 1
Sep 15 – Dec 8
Laagseizoen

Extra informatie

Carlsbad biedt de charme van een Europees dorp met de voorzieningen van een grote stad. Terwijl je door straten met restaurants, boetiekjes en terrasjes wandelt, zul je al snel veel meer ontdekken, waaronder kilometerslange kustlijn, prachtige bloementuinen en winkels van wereldklasse.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?