Finger Lakes Visitors Connection

Gorham Street 25 14424

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Welkom in Ontario County in het hart van de regio Finger Lakes. Met levendige gemeenschappen, glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes, door gletsjers uitgehouwen meren, weelderige landbouwgrond en bekroonde wijnhuizen en brouwerijen, is ons gebied een geweldige plek om uw volgende conferentie of vergadering te organiseren. Ontario County, gelegen in de noordwestelijke hoek van de regio Finger Lakes, biedt een gevarieerd aanbod aan traditionele en unieke vergaderruimtes voor zowel grote als kleine evenementen. Van de nieuwe conferentiezalen van het hotel aan de noordelijke oevers van het Canandaigua-meer tot meer intieme omgevingen, Ontario County heeft alle elementen om een succesvolle vergadering of conferentie te organiseren. Met tientallen proeflokalen voor ambachtelijke dranken, restaurants van wereldklasse en avonturen om elke hoek, zullen uw bezoekers tijdens hun verblijf bezig blijven. Breng je groep naar historische haltes zoals Sonnenberg Gardens en Mansion State Historic Park of Ganondagan State Historic Site. Geniet van enkele haltes langs de Canandaigua Lake Wine Trail en de ROC/FLX Craft Beverage Trail. Ga de hellingen op bij Bristol Mountain of verlaag het tempo in het Harriet Hollister Spencer State Recreation Area. Reserveer voor je hele groep in een van onze authentieke internationale restaurants of kies in plaats daarvan voor een uitzicht op de meren. Laat ons u helpen om uw vergadervisie tot leven te brengen!

Afstand vanaf vliegveld

  • Luchthaven Canandaigua

    3 mijl van stadscentrum

  • Rochester

    35 mijl van stadscentrum

  • Syracuse

    60 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

De esdoornboerderij van Wohlschlegel in Napels

Recreatie
De Naples Maple Farm van Wohlschlegel is een familiebedrijf — de eerste esdoornproducenten in NYS die in hun suikerhuis wonen! Bezoek de 43 hectare aan suikeresdoorns en leer hoe siroop wordt gemaakt. Proef zoete producten en neem ze mee naar huis! Je vindt er ahornsiroop, ahornmosterd, barbecuesaus en ahorncrème.
8064 Coates Road
Napels, NY 14512

Waterpark Roseland

Recreatie
Als je van avonturen op de natte kant houdt, dan is dit het wel, te beginnen met ultramoderne waterglijbanen op 56 schilderachtige, resortachtige hectare. Roseland biedt ook een gigantisch golfslagbad van 27.000 vierkante meter, een avonturenrivier, een splashfactory, een reuzervlot, glijbanen en glijbanen. Roseland is ideaal voor jeugdgroepen, familiereünies en verjaardagsfeestjes.
Eastern Boulevard 250
Canandaigua, NY 14424

Pottery Wizard of Clay

Winkelen
Zie hoe drie generaties pottenbakkers zich laten inspireren door de natuurlijke schoonheid van de regio. The Wizard of Clay maakt en verkoopt met de hand gegooide stukken, van schalen, mokken en ovenschalen tot vazen, klokken en plantenbakken. Velen worden geperst met groene bladeren van bomen en planten uit de omgeving, terwijl de klei zacht is. Het resultaat is een prachtige Bristoleaf-impressie.
7851 Staatsroute 20A
Bloomfield, NY 14469

Roseland Bowl Family Fun Center

Recreatie
Roseland Bowl is de bestemming voor entertainment voor jong en oud in de Finger Lakes. Naast 34 traditionele bowlingbanen beschikt Roseland over acht VIP-bowlingbanen in een privéomgeving, Atomic Bowling, 30 arcadegames, botsauto's en lasergames! Er zijn eet- en drinkgelegenheden beschikbaar voor uw volgende feest, feest of besloten bijeenkomst.
4357 Recreation Drive
Canandaigua, NY 14424

Sonnenberg Gardens and Mansion State Historic Park

Museum
Sonnenberg is een van Amerika's langst bewaard gebleven landgoederen uit het Victoriaanse tijdperk. Het elegante herenhuis in Queen Anne-stijl werd gebouwd in 1887 en beschikt over negen formele tuinen, waaronder een viooltuin, een rotstuin en een rozentuin. Het Finger Lakes Wine Center in Sonnenberg biedt enkele van de beste wijnen uit de regio.
Charlottestraat 151
Canandaigua, NY 14424

ROC/FLX Craft Beverage Trail

Winkelen
Finger Lakes en Rochester hebben een gevarieerd aanbod aan wijnhuizen, brouwerijen, distilleerderijen en cideries, en ze hebben allemaal één gemeenschappelijk thema: ze willen echt een geweldig product maken en deze unieke smaakervaring delen. Volg het pad naar de ambachtelijke drankenmakers en plan om vandaag je dorst te lessen (inclusief je honger naar plezier).
Gorham Street 25
Canandaigua, NY 14424

Smith Opera House

Theater
Dit fraai gerestaureerde, eeuwenoude theater biedt een volledig spectrum aan live podiumkunsten, van indierockconcerten, orkestvoorstellingen, moderne dans en opera tot kindertheater, gemeenschapstheater en comedy. The Smith toont ook een breed scala aan arthousefilms, documentaires en familieklassiekers via ultramoderne digitale projectie.
Seneca-straat 82
Genève, NY 14456

Boomgaarden met rode jas

Winkelen
Deze boerderijwinkel verkoopt het meest verse en rijpste fruit uit de 500 hectare grote boomgaarden van Red Jacket rond Seneca Lake, van aardbeien, abrikozen en pruimen tot perziken en appels. Het familiebedrijf staat ook bekend om zijn verse vruchtensappen van 100 procent. Zorg ervoor dat je op zoek gaat naar ander lokaal geteeld en geproduceerd voedsel, waaronder veel mennonitische lekkernijen.
Canandaigua-weg 957
Genève, NY 14456

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 31

Extra informatie

Visit Finger Lakes staat tot uw dienst: RFP-distributie - one-stop-shopping Presentatie van het bod Bezoeken ter plaatse Ondersteuning voor aanwezigheidsopbouw Mediaverbindingsdiensten Informatie over de registratietabel Gastprogramma's Verwijzingen naar lokale bedrijven en diensten

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?