Graduate Cambridge

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Granta Place Mill Lane Cambridge CB2 1E

Beoordelingen

Northstar
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Afstand vanaf vliegveld

  • 28 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte£ 25,00 / dag
  • Valet parkeerservice£ 30,00 / dag

Vergaderruimte Graduate Cambridge

Totale vergaderruimte8.987 ft²
Vergaderzalen9
Grootste zaal3.391 ft²
Op één na grootste zaal1.819 ft²
Ruimte (privé)400 ft²
Tentoonstellingsruimte315 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers148
Suites3
Belastingtarief20%

Lokale attracties

Punting van Scudamore

Recreatie
Op 0 mi. afstand
Je kunt niet naar Cambridge komen om de puntertochten niet mee te maken. Hoewel er veel plekken zijn om van punting te genieten, is het station van Scudamore op Granta Pl gunstig gelegen naast Graduate Cambridge, zodat gokkers direct onder de Mathematical Bridge kunnen gaan wanneer ze aan hun rit beginnen. Scudamore introduceerde het tijdverdrijf punting voor het eerst in Cambridge in het begin van de 20e eeuw en het is een van de meest populaire activiteiten in de stad geworden. Er zijn verschillende ervaringen waarvan je kunt profiteren om het punteren in Cambridge te waarderen. Geniet van een kopje thee, gin of champagne terwijl je over de rivier de Cam wordt gereden. Ontdek Cambridge zoals het is ontworpen om gezien te worden.

Fitzwilliam Museum

Museum
Op 0 mi. afstand
Het Fitzwilliam Museum werd in 1968 door de Standing Commission on Museums & Galleries beschreven als „een van de grootste kunstcollecties van het land en een monument van het grootste belang”. Het dankt zijn oprichting aan Richard, VII-burggraaf Fitzwilliam van Merrion, die in 1816 zijn kunstwerken en bibliotheek aan de Universiteit van Cambridge naliet, samen met fondsen om ze te huisvesten, om „de Increase of Learning and other great Objects of that Noble Foundation” te bevorderen.
Trumpingtonstraat
Cambridge, CAM, GB1 CB2 1RB

Tuinhuis

Op 0 mi. afstand
Garden House is geopend voor ontbijt, diner en lunch op zondag en biedt een seizoensgebonden menu met het beste van Oost-Angliaanse en Britse producten. Onze open grillkeuken serveert kleine borden die zijn ontworpen om te delen — probeer een scala aan gerechten en ervaar de beste producten en wild van het seizoen.

Renbaan Newmarket

Recreatie
Op 13 mi. afstand
Newmarket is de historische thuisbasis van paardenrennen en het grootste paardenrencentrum ter wereld. Het biedt een schat aan bezienswaardigheden en geluiden voor de raceliefhebber. Iedereen die ook maar een voorbijgaande interesse heeft in de „Sport of Kings” zou Newmarket minstens één keer in zijn leven moeten bezoeken.
Renbanen in Newmarket
Westfield House, The Links
Newmarket, Suffolk, GB CB8 0G

ADC Theater

Theater
Op 2 mi. afstand
Het ADC Theatre is een van de levendigste locaties in Cambridge. Wij zijn de belangrijkste theaterruimte voor de University of Cambridge en daarom zijn we de locatie voor veel van het studentendrama dat tijdens de universitaire periode wordt opgevoerd. Het ADC Theatre biedt een ruimte om te leren en te experimenteren en zo de carrières van theatersterren als Sir Ian McKellen, Rachel Weiss en Emma Thompson op gang te brengen.
Parkstraat
Cambridge, GB1 CB5 8AS

Keizerlijk oorlogsmuseum Duxford

Museum
Op 9 mi. afstand
Het vliegveld van Duxford werd gebouwd tijdens de Eerste Wereldoorlog en was een van de eerste stations van de Royal Air Force. In 1917 breidde het Royal Flying Corps (RFC) zich uit en Duxford was een van de vele nieuwe stations die werden opgericht om RFC-vliegtuigbemanning op te leiden. Op 1 april 1918 werden de Royal Naval Air Service en het Royal Flying Corps samengevoegd tot de Royal Air Force,'s werelds eerste volledig onafhankelijke luchtmacht. In september 1918 opende Duxford als vliegschool - No. 35 Training Depot Station - en na het einde van de oorlog in november 1918 werd het vliegveld gebruikt als basis voor de ontbinding van eskaders van het continent. RAF Duxford werd in 1920 de No.2 Flying Training School, uitgerust met de Avro 504, de DH9A en de Bristol Fighter. 1923 bracht een beperkte uitbreiding van de RAF en er werd een trainingsvlucht van Sopwith Snipes aan de School toegevoegd. Uit de piloten en vliegtuigen van Duxford werden de kernen van drie gevechtssquadrons gevormd - nrs. 19, 29 en III - en in 1924 werd Duxford, in het kader van een gereorganiseerde Home Defence regeling, een functie die het 37 jaar lang met onderscheiding zou vervullen.
Keizerlijk oorlogsmuseum Duxford
Cambridge, GB CB22 4 QR

Botanische tuin van de universiteit van Cambridge

Universiteit
Op 1 mi. afstand
De botanische tuin ligt ongeveer anderhalve kilometer ten zuiden van het stadscentrum en op slechts vijf minuten lopen van het treinstation. Deze rustige tuin van 16 hectare is het hele jaar door interessant voor bezoekers. De tuin heeft een collectie van meer dan 10.000 gelabelde plantensoorten in prachtig aangelegde omgevingen, waaronder Rock Garden, Lake, Glasshouses, Winter Garden, Woodland Walk en negen nationale collecties.
1 Brookside
Cambridge, CAM, GB1 CB2 1JE

Universiteit van Cambridge

Universiteit
Op 0 minutes afstand
Een van's werelds oudste universiteiten en toonaangevende academische centra en een zelfbestuurde gemeenschap van wetenschappers. Cambridge bestaat uit 31 hogescholen en meer dan 150 afdelingen, faculteiten, scholen en andere instellingen. College is waar studenten wonen, eten en socializen. Het is ook de plek waar studenten lesgeven in kleine groepen, ook wel supervisies genoemd. Elk college is een onafhankelijke instelling met eigen vermogen en inkomen. De hogescholen stellen hun eigen personeel aan en zijn verantwoordelijk voor de selectie van studenten, in overeenstemming met het universitaire reglement. Het onderwijs aan studenten wordt gedeeld tussen de afdelingen Hogescholen en Universiteiten. Graden worden uitgereikt door de universiteit.
Cambridge, GB

Meer

Genesteld aan de oever van de rivier de Cam, in het historische centrum van Cambridge, voelt Graduate Cambridge aan als een verlengstuk van de universiteit, met designknipoog naar universiteitsarchitectuur, toppen en ontdekkingen zoals de dubbele DNA-helix. Ons hotel is een ideale locatie voor uw evenement, met flexibele vergaderruimtes met uitzicht op de rivier en een verscheidenheid aan inspirerende cateringmogelijkheden. We zijn de grootste evenementenlocatie binnen en buiten in Cambridge met ongeveer 520 vierkante meter flexibele evenementenruimte. Onze River Suite biedt de veelzijdigheid om te kiezen uit een aantal kleinere, aparte breakout-suites voor elk type bijeenkomst. Bij Graduate Hotels vieren en herdenken we het jeugdige optimisme van de studententijd en bieden we een groepservaring die een blijvende herinnering creëert als je team weer op kantoor is. We bieden geweldige service en een breed scala aan cateringmogelijkheden vanuit ons bestemmingsrestaurant, Garden House. Je kunt zelfs de rivier de Cam centraal laten staan door buiten te dineren aan het water. Van een ontbijt in de vergaderzaal tot een extravagante bedrijfssoiree, onze evenementenruimte aan het water en de stijlvolle accommodatie maken van Graduate Cambridge een ongeëvenaarde locatie voor uw volgende groepservaring.

Annuleringsbeleid

De aangeboden tarieven zijn gedeeltelijk gebaseerd op de totale bruto-inkomsten die door ons op basis van uw overeenkomst worden verwacht. Je garandeert dat je evenement minimale inkomsten oplevert (exclusief belasting en fooi). De annuleringsschadevergoeding wordt berekend als een percentage, gebaseerd op de datum van annulering en het minimumaantal vermelde garanties. Vraag hier alstublieft naar. We zullen redelijke inspanningen leveren om het geannuleerde evenement en/of de accommodatieruimte opnieuw te verhuren. Het geannuleerde evenement en/of de accommodatieruimte wordt beschouwd als laatst verhuurd en daarom zullen we de definitieve annuleringskosten bevestigen na de geplande datum van het evenement. We zullen uw annuleringsschade verminderen met de winst van elk ander bedrijf dat we namens u kunnen regelen. Alle kennisgevingen van annulering moeten schriftelijk van u worden ontvangen en worden van kracht vanaf de datum van ontvangst door ons. Alle kosten zijn gebaseerd op het aantal gasten en de tarieven in het evenementenschema. Alle kosten zijn exclusief btw. De annuleringskosten zijn een duidelijke voorschatting van het winstverlies van het hotel, in overeenstemming met de richtlijnen van de MIA (Meeting Industry Association), d.w.z. 90% van de vooraf geboekte accommodatie en kamerhuur („ARH”) en 65% van de vooraf geboekte „F&B”. Als na bevestiging van een evenement het 'totale aantal gasten' toeneemt, zodat een nieuwe toepasselijke annuleringsperiode geldig wordt, dan vervangt de nieuwe annuleringsperiode automatisch de vorige. Als het aantal gasten na bevestiging op enig moment daalt, blijft de oorspronkelijke toepasselijke annuleringsperiode geldig.

Extra informatie

Hoe kom je hier: Vanaf de M11 in noordelijke richting: Verlaat knooppunt 12-A603. Sla bij de rotonde rechtsaf richting Cambridge. Ga bij de volgende rotonde rechtdoor naar Barton Road. Sla bij de verkeerslichten aan het einde van Barton Road linksaf naar Newnham Road (enige optie beschikbaar). Sla bij de rotonde rechtsaf naar de Fen Causeway. Sla bij de kleine rotonde linksaf naar Trumpington Street. Ga bij de volgende kleine rotonde rechtdoor en volg de weg een kwart mijl. Sla linksaf de Mill Lane in (vóór de scherpe bocht naar links). Deze weg leidt u rechtstreeks naar het hotel. Vanaf de A14 vanuit Huntingdon: verlaat knooppunt 31 en neem de A1307 richting Cambridge. Sla na 3 kilometer bij de verkeerslichten rechtsaf en volg de borden 'Ring Road'. Sla linksaf bij de T-splitsing en volg de borden 'Ring Road'. Sla bij de kleine rotonde rechtsaf naar Queens Road. Steek 5 verkeerslichten over. Sla op de rotonde linksaf naar de Fen Causeway. Sla bij de kleine rotonde linksaf naar Trumpington Street. Ga bij de volgende kleine rotonde rechtdoor en volg de weg een kwart mijl. Sla linksaf de Mill Lane in (voor een scherpe bocht naar links). Deze weg leidt u rechtstreeks naar het hotel. Houd er rekening mee dat sommige satellietnavigatiesystemen u via Silver Street zullen leiden. Deze weg heeft verkeerspalen en is beperkt in de tijd. Bij binnenkomst in Silver Street vanaf Queen's Road sluiten de paaltjes om 10.00 uur tot 06.00 uur (de volgende dag). Bij binnenkomst in Silver Street vanaf Trumpington Street zijn de verkeerspalen gesloten van 00.00 tot 16.00 uur. Houd er rekening mee dat de oplaadeenheid wordt beheerd door een extern bedrijf. Gasten die willen parkeren en het EV-laadstation willen gebruiken, betalen de parkeerruimte bij het hotel/betaalstation en betalen via de EVC-app voor het opladen van elektrische voertuigen. Gasten betalen per KWH en alle prijzen zijn beschikbaar in de app. De volgende app moet geïnstalleerd zijn om te boeken en te betalen. EV-laadstation: App Store: https://apps.apple.com/za/app/evc-plus/id1619134752 Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tecnov8.t8MobileEvcApp&gl=GB Er zijn twee apps die kunnen worden gebruikt om te betalen voor het parkeren: https://apps.apple.com/us/app/paybyphone-parking/id448474183?mt=8 https://evologyparking.com/app/