DoubleTree by Hilton Hotel San Francisco Airport

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
835 Airport Blvd. Burlingame, CA 94010-9949

Benodigde datums

  • 28-07-202407-08-2024
  • 12-08-202429-08-2024
  • 02-09-202408-09-2024

Beoordelingen

AAA
3

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 2 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 40,00 / dag

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Hotel San Francisco Airport

Totale vergaderruimte12.000 ft²
Vergaderzalen12
Grootste zaal3.808 ft²
Op één na grootste zaal3.174 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers395
Eenpersoons (1 bed)185
Tweepersoons (2 bedden)211
Suites8
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 89,00 – US$ 349,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 109,00 – US$ 349,00
Belastingtarief13,5%

Lokale attracties

Internationale luchthaven van San Francisco

Vliegveld
Op 3 mi. afstand
San Francisco International Airport (SFO) is een internationale luchthaven op 21 km ten zuiden van het centrum van San Francisco, Californië, in de buurt van Millbrae en San Bruno in San Mateo County zonder rechtspersoonlijkheid. SFO is de grootste luchthaven in de Bay Area en de tweede drukste in Californië, na Los Angeles International Airport. Het heeft vluchten naar punten in heel Noord-Amerika en is een belangrijke toegangspoort tot Europa en Azië.

Levi's Stadion

Recreatie
Op 30 mi. afstand
Levi's Stadium is een voetbalstadion in Santa Clara, Californië en is de nieuwe thuisbasis van het San Francisco 49ers voetbalteam. Levi's Stadium is gepland voor Super Bowl 50 op 7 februari 2016 en WrestleMania 31 op 29 maart 2015. Het wordt de nieuwe permanente thuisbasis van de jaarlijkse Fight Hunger Bowl van het college football en de Pac-12 Championship Game.

Six Flags Discovery Kingdom

Parkeren
Op 38 mi. afstand
Six Flags Discovery Kingdom omvat een verscheidenheid aan achtbanen en andere kermisattracties, evenals een verzameling dierententoonstellingen en -shows. Het maakt sinds 1999 deel uit van de Six Flags-pretparkketen.

Aquarium van de Baai

Recreatie
Op 15 mi. afstand
Aquarium of the Bay is een openbaar aquarium gelegen aan Embarcadero en Beach Street, aan de rand van Pier 39 in San Francisco, Californië. Het aquarium is gericht op lokale waterdieren uit de Baai van San Francisco en de aangrenzende wateren. Het aquarium heeft meer dan 50 haaien van soorten zoals zevenkieuwhaaien, luipaardhaaien, soupfins, doornige hondshaaien, bruine gladhonden en engelhaaien. Het aquarium heeft ook schaatsen, vleermuisroggen en duizenden andere dieren, waaronder palingen, platvissen, roodborstjes, lipvissen, grondels, kelpvissen, stekelpvissen, ronquil, sculpin en steuren.

AT&T Park

Parkeren
Op 15 mi. afstand
AT&T Park is een honkbalveld dat voornamelijk wordt gebruikt voor het organiseren van Major League Baseball-wedstrijden voor de SF Giants. Het is gelegen in de wijk South of Market (SoMA) in San Francisco, Californië. Het is sinds 2000 de thuisbasis van de San Francisco Giants. Het park was ook gastheer van de jaarlijkse Fight Hunger Bowl, een bowlwedstrijd voor college football van 2002 tot 2013, en andere sportevenementen en muzikale evenementen. Voor het seizoen 2011 was het park de thuisbasis van het California Golden Bears voetbalteam. Het park is ook opgenomen als speelbaar optreden in de muziekvideogame Guitar Hero World Tour.

Paleis voor Schone Kunsten

Museum
Op 13 mi. afstand
Het Palace of Fine Arts in het Marina District van San Francisco, Californië, is een monumentaal gebouw dat oorspronkelijk werd gebouwd voor de Panama-Pacific Exposition in 1915 om daar tentoongestelde kunstwerken tentoon te stellen. Het is een van de weinige overgebleven bouwwerken van de tentoonstelling en het is het enige dat nog op de oorspronkelijke locatie staat. Naast het organiseren van kunsttentoonstellingen, blijft het een populaire attractie voor toeristen en de lokale bevolking, en is het een favoriete locatie voor bruiloften en trouwfoto's voor stellen in de San Francisco Bay Area.

Union Square

Winkelen
Op 15 mi. afstand
Union Square is een openbaar plein van 2,6 hectare dat wordt begrensd door Geary, Powell, Post en Stockton Streets in San Francisco, Californië. „Union Square” verwijst ook naar het centrale winkel-, hotel- en theaterdistrict dat het plein meerdere blokken omringt. Het gebied dankt zijn naam aan het feit dat het ooit werd gebruikt voor bijeenkomsten en ondersteuning van het leger van de Unie tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog, waardoor het werd uitgeroepen tot historisch monument van Californië. Tegenwoordig is dit plein van één blok en de omgeving een van de grootste collecties warenhuizen, luxe boetieks, cadeauwinkels, kunstgalerijen en schoonheidssalons in de Verenigde Staten, waardoor Union Square een belangrijke toeristische bestemming is, een vitale, kosmopolitische ontmoetingsplaats in het centrum van San Francisco en een van's werelds belangrijkste winkelstraten.

Het centrum van San Francisco

Winkelen
Op 10 mi. afstand
Downtown San Francisco is het culturele centrum en het belangrijkste financiële centrum van de San Francisco Bay Area en Noord-Californië. Het is een populaire toeristische bestemming, bekend om zijn koele zomers, mist, steile glooiende heuvels, eclectische mix van architectuur en bezienswaardigheden, waaronder de Golden Gate Bridge, kabelbanen, de voormalige gevangenis op Alcatraz Island en de wijk Chinatown. San Francisco is ook het hoofdkantoor van vijf grote bankinstellingen en verschillende andere bedrijven zoals Gap Inc., Pacific Gas and Electric Company, Yelp, Pinterest, Twitter, Uber, Mozilla en Craigslist.

Meer

DoubleTree by Hilton Hotel San Francisco Airport, met uitzicht op de schilderachtige San Francisco Bay, ligt drie kilometer ten zuiden van San Francisco Airport *SFO* en biedt locatie, prijs en uitstekende service voor zaken- en vakantiereizen naar de Bay Area in Californië. Er is 24 uur per dag een gratis pendeldienst van en naar de internationale luchthaven van San Francisco en het dichtstbijzijnde BART-station. DoubleTree SFO wordt beheerd door Hilton Worldwide. Het hotel accepteert geen contant geld. Biedt veelzijdige vergader- en evenementenruimten voor uw speciale zakelijke of sociale evenementen. Onze binnenplaats is bijzonder populair voor recepties en feesten. We bieden meer dan 12.000 vierkante meter aan functieruimte, variërend van 468 vierkante voet tot 3.174 vierkante voet.

Annuleringsbeleid

24 uur voor aankomst voor individuele reserveringen, groepsannulering volgens contractvoorwaarden.

Beperkingen voor faciliteiten

Belastingen: 12% bezetting, 1,5% provincie plus $0,25 toeristenbelasting.

Extra informatie

De kamers, suites en deluxe accommodaties van DoubleTree by Hilton San Francisco Airport beschikken over een scala aan gemakken en gemakken op de kamer, waaronder een internetservice met de mogelijkheid om te upgraden naar snelle toegang. De DoubleTree SFO maakt gebruik van Hilton's Stay Connected, waarmee u van uw kamer naar de openbare ruimtes kunt roamen. Gratis draadloze HSIA is beschikbaar in de openbare ruimtes van het hotel. Onze gasten hebben 24 uur per dag gratis toegang tot ons fitnesscentrum van Precor en een gratis businesscentrum om persoonlijke en zakelijke schema's beter te kunnen bijhouden terwijl ze onderweg zijn. Voor ontspanning kunt u genieten van het uitzicht langs een pittoresk joggingpad langs de baai of naar de driving range van het Burlingame Golf Center naast het hotel gaan. Na een dag vergaderen of sightseeing kunt u heerlijk ontspannen in ons opwindende 37 North Restaurant and Bar. Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd en geniet van een ambachtelijk menu bereid met lokale gerechten, een creatieve wijn- en bierkaart en kenmerkende drankjes in een vrolijke omgeving. Of ontspan in de zithoek op de binnenplaats met vuurkorven. Salades, sandwiches, snacks en drankjes zijn 24 uur per dag verkrijgbaar op de pantrymarkt van het hotel.