The San Francisco Peninsula DMO

111 Anza Boulevard, suite 410 94010

Waarom elkaar ontmoeten op het schiereiland San Francisco?

Op zoek naar de ultieme Californische ervaring voor je volgende vergadering? Je vindt het allemaal op het schiereiland San Francisco: - Meer dan 20 charmante en pittoreske steden en dorpen: Belmont, Brisbane, Burlingame, East Palo Alto, Foster City, Half Moon Bay, Millbrae, Pacifica, Pescadero, Redwood City, San Bruno, San Carlos, San Mateo, Zuid-San Francisco, Woodside en meer - 140 hotels, 15.000 kamers - De thuisbasis van de internationale luchthaven van San Francisco en op slechts enkele minuten van het centrum van San Francisco - Unieke locaties, conferentiecentrum, evenementencentrum - Hotels met uitzicht op de baai en een prachtig uitzicht op de oceaan

Promoties

Hotel partners meeting offers

22-05-2024 – 31-12-2024

Bekroningen

Bereikbaarheid

De thuisbasis van de internationale luchthaven van San Francisco. De luchthavens van San Jose en Oakland liggen op slechts enkele minuten afstand.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven van San Francisco

    1 mijl van stadscentrum

  • San Jose International Airport

    15 mijl van stadscentrum

  • Oakland International Airport

    23 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Cultuur en ontdekking

Recreatie
Als geboorteplaats van innovatie en industrie in Californië herbergt het schiereiland niet alleen het eerste computermuseum ter wereld, maar ook luchtvaartmusea in SFO en Hiller Aviation, San Mateo County History Museum (met exposities van onze allereerste kolonisten tot de vele culturen die hier sindsdien zijn aangekomen). Festivals, wandel- en fietstochten, historische vuurtorens en nog veel meer verblijven op het schiereiland voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het ontdekken van cultuur en geschiedenis.
111 Anza Blvd Ste 410
Burlingame, CA, US 94010

Welzijn en verjonging

Recreatie
Of u nu wilt uitrusten en bijkomen in een wereldberoemde spa in het Ritz-Carlton Half Moon Bay of Four Seasons Palo Alto, of liever een rustige wandeling wilt maken of een meditatieles wilt volgen in de majestueuze Redwoods - het is er allemaal op slechts 20-30 minuten van SFO. Het schiereiland biedt zowel actieve als ontspannende activiteiten om er even helemaal tussenuit te zijn - of even te pauzeren na een vergadering! We bieden ook herstellende en leuke lessen en programma's om toe te voegen aan uw evenementen.
111 Anza Blvd Ste 410
Burlingame, CA, US 94010

Dineren op het schiereiland

Nachtleven
Het schiereiland is een van de meest diverse regio's en provincies van het land, zonder enige dominante cultuur of erfgoed. Als gevolg hiervan hebben we een overvloed aan familierestaurants met wereldwijde gerechten uit alle hoeken van de wereld - inclusief door 18 Michelin aanbevolen opties! Ontdek Filipijns-Amerikaanse fusion, verse zeevruchten van de kust of de beste Koreaanse BBQ die je ooit hebt meegemaakt. We hebben iets voor elke smaak en gelegenheid!
111 Anza Blvd Ste 410
Burlingame, CA, US 94010

Ontdek de natuur op het schiereiland

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Deelnemers aan de vergadering en bezoekers hebben de mogelijkheid om tot 70% van de openbare, beschermde gebieden te verkennen, van baai tot kust. Wandelen, naar het strand gaan, tuinen, kajakken, paardrijden en nog veel meer. Ontdek spannende activiteiten op het schiereiland!
111 Anza Blvd Ste 410
Burlingame, CA, US 94010

Congrescentra

  • South San Francisco Conference Center

    Gelegen tussen San Francisco en Silicon Valley en op slechts 3 km van SFO Het South San Francisco Conference Center biedt een ongelooflijke vergaderruimte en een zonovergoten lobby. Onze lokale hotelgemeenschap biedt betaalbare tot luxe accommodatie.

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Jan 1 – May 15
Laagseizoen
Nov 15 – Dec 31

Extra informatie

Het schiereiland San Francisco is een smeltkroes van culturen, etniciteiten en achtergronden, waardoor een uniek wandtapijt is ontstaan dat het leven van zowel bewoners als bezoekers verrijkt. Deze diversiteit komt tot uiting in de keuken van wereldklasse in de regio (waaronder 18 door Michelin aanbevolen restaurants!) , kunst- en muziekscènes, en een groot aantal culturele evenementen en festivals die het hele jaar door worden gevierd. De Bay Area staat bekend om zijn milde klimaat en overvloedige recreatiemogelijkheden in de buitenlucht, waaronder wandelpaden, prachtige stranden en parken zoals het Golden Gate National Recreation Area. Het schiereiland herbergt 70% van de openbare, beschermde gebieden om van te genieten — allemaal op slechts 30 minuten van de internationale luchthaven van San Francisco.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?