Crowne Plaza Budapest

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Vacuüm 1-3 Boedapest 1062

Promoties

Meetings for Trees

18-04-2024 – 31-12-2024

2X Points with IHG Business Rewards

15-03-2024 – 30-11-2024

Beoordelingen

Hotelstars Union
4

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Metro
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Piano
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 13.67 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte
  • Valet parkeerservice

Vergaderruimte Crowne Plaza Budapest

Totale vergaderruimte11.918 ft²
Vergaderzalen13
Grootste zaal3.618 ft²
Op één na grootste zaal2.906 ft²
Ruimte (buiten)Beschikbaar

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers230
Tweepersoons (2 bedden)230
Suites24
Belastingtarief9%

Lokale attracties

Castle Hill en het Koninklijk Paleis

Historisch monument
Op 3 mi. afstand
De makkelijkste manier om vanuit Pest naar Castle Hill te komen is met bus 16 van Deák Ferenc tér naar Dísz tér, halverwege tussen de oude binnenstad en het Koninklijk Paleis. Veel leuker is echter om over de Kettingbrug te wandelen en aan boord te gaan van de Sikló, een kabelbaan gebouwd in 1870 die van Clark Ádám tér naar Szent György tér in de buurt van het Koninklijk Paleis stijgt.
Kasteelheuvel
Boedapest

Széchenyi-bad

Recreatie
Op 15 minutes afstand
De Széchenyi-baden zijn een van de grootste badcomplexen in heel Europa en de enige „oude” geneeskrachtige baden in de Pest-kant van de stad. Er hangt een sfeer van grandeur: de heldere, grootste zwembaden doen denken aan Romeinse baden, de kleinere badkuipen doen denken aan de badcultuur van de Grieken en de sauna's en duikbaden die zijn ontleend aan tradities uit Noord-Europa. De drie buitenzwembaden (waarvan er één een leuk zwembad is) zijn het hele jaar geopend, ook in de winter. Binnen zijn er meer dan tien aparte zwembaden en er is ook een hele reeks medische behandelingen beschikbaar. Als je winterfoto's hebt gezien van mannen die schaken in een buitenzwembad terwijl de stoom om hen heen stijgt, dan zijn ze hier gemaakt. Watertemperaturen: 68-100 °F (20-38°C). Zwembaden: buitenzwembad, leuk zwembad en thermaal bad, twaalf thermale binnenbaden. Openingstijden: dagelijks van 6.00 tot 22.00 uur
Kasteelheuvel
Boedapest, HU

Museum voor Schone Kunsten

Museum
Op 1 mi. afstand
Dozsa Gyorgy ut 41
Boedapest, HU

Kettingbrug

Historisch monument
Op 20 minutes afstand
Het was de eerste permanente brug tussen Pest en Buda, eerder was er van de lente tot de herfst alleen een zogenaamde „drijvende brug” tussen beide zijden geweest. De brug werd in 1849 in zeven jaar tijd voltooid, op basis van de plannen van de Brit William Tierney Clark. De twee grote pilaren zijn belangrijke elementen van het landschap van Pest en Buda, net als de vier leeuwen die de brug aan weerszijden bewaken. De leeuwen werden in 1853 op hun plaats gezet. Het wapen in het midden van de pilaren werd in het communistische tijdperk vervangen — het origineel werd pas in 1996 gerestaureerd. De tunnel werd geopend in 1857. Het werd ontworpen door de Schotse bruggenbouwer Adam Clarke (niet verwant aan de architect), die zich in Hongarije vestigde.
Boedapest

Grote Synagoge

Historisch monument
Op 2 mi. afstand
De Grote Synagoge is het grootste Joodse gebedshuis ter wereld buiten New York City en biedt plaats aan 3000 personen. Gebouwd in 1859 volgens de ontwerpen van Frigyes Feszl, bevat de synagoge zowel romantische als Moorse architecturale elementen. Het werd grotendeels gerenoveerd met particuliere donaties, waaronder maar liefst USD 5 miljoen van geur- en cosmeticabarones Estée Lauder, in de jaren negentig. Aan de noordkant van de synagoge staat het Holocaustmonument (tegenover VII Wesselényi utca 6) boven de massagraven van degenen die in 1944-45 door de nazi's zijn vermoord. Op de bladeren van de metalen 'levensboom' staan de familienamen van enkele van de honderdduizenden slachtoffers.
Dohany utca 2
Boedapest, HU 1074

Andrássy út

Winkelen
Op 10 minutes afstand
Andrássy út, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat, begint op korte afstand ten noorden van Deák Ferenc tér en strekt zich uit over 2,5 km naar het noordoosten en eindigt bij Hosoek tere en Varosliget, het uitgestrekte 'stadspark' van Pest. Andrássy út is zo'n mooie boulevard en onderweg is er zoveel te genieten dat je het beste te voet kunt zien, hoewel de M1 metro van Deák Ferenc tér onder Andrássy út door loopt tot aan het stadspark als je moe bent.

Hongaars parlement

Historisch monument
Op 15 minutes afstand
Parlement De bouw van het 268 meter lange gebouw werd voltooid in 1904. Het is de moeite waard om een rondleiding te volgen of een kijkje te nemen in de Parliament Library, die vanaf de Donau opent. Om toegang te krijgen tot de ingang, moet je vanaf de linkerkant om het gebouw heen gaan.
Kossuth Lajos ter 1-3
Boedapest, HU

Sint-Stefanusbasiliek

Historisch monument
Op 20 minutes afstand
De neoklassieke kathedraal van Boedapest werd in de loop van een halve eeuw gebouwd en voltooid in 1905. Een groot deel van de onderbreking had te maken met het fiasco in 1868 toen de koepel tijdens een storm instortte en het gebouw moest worden afgebroken en opnieuw opgebouwd. De basiliek is nogal donker en somber van binnen, maar maak een uitstapje naar de top van de koepel, die bereikbaar is met een lift en 146 treden en een van de beste uitzichten in de stad biedt. Aan de rechterkant als je de basiliek binnengaat, bevindt zich een kleine schatkamer met kerkelijke voorwerpen. Achter het hoofdaltaar en aan de linkerkant bevindt zich de belangrijkste trekpleister van de basiliek: de Heilige Rechterkapel. Het bevat de Heilige Rechts (ook bekend als de Heilige Dexter), de gemummificeerde rechterhand van St. Stephen en een voorwerp van grote toewijding. Het werd in 1771 door de Habsburgse keizerin Maria Theresa teruggegeven aan Hongarije nadat het was ontdekt in een klooster in Bosnië. Net als de Sint-Stefanuskroon werd ook deze na de Tweede Wereldoorlog door de slechteriken weggerukt, maar werd al snel overgedragen aan de rechtmatige (ugh) eigenaren
Boedapest

Meer

Het Crowne Plaza Budapest is een modern luxe 4* deluxe hotel in het centrum van Boedapest, op slechts 30 minuten rijden van de internationale luchthaven Liszt Ferenc. Het hotel heeft een uitstekende locatie in het stadscentrum aan de Pest-kant van de stad en ligt op loopafstand van veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad - zoals het parlementsgebouw, het Heldenplein, de Sint-Stefanusbasiliek of de Opera -, restaurants en winkels. Veel vormen van openbaar vervoer - zoals trein, metro, bus, tram - zijn direct naast het hotel beschikbaar. Het hotel maakt integraal deel uit van een aantrekkelijk winkel- en amusementscentrum (Westend) met meer dan 400 winkels, 14 bioscopen en uitgaansgelegenheden die 7 dagen per week geopend zijn. Onze 230 kamers, waaronder standaardkamers, deluxe kamers, premium kamers, junior suites en premium suites, verdeeld over vier gastenkamers, zijn allemaal uitgerust met de modernste kamerfaciliteiten voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers en bieden uitstekend comfort en gemak. Zowel bekabeld als draadloos internet is beschikbaar in het hele hotel. Gasten die een kamer in de premiumcategorie boeken, hebben toegang tot onze Premium Lounge op de vierde verdieping van het hotel. Het zonneterras van het fitnesscentrum, open voor alle hotelgasten, heeft een adembenemend uitzicht over de belangrijkste bezienswaardigheden van Boedapest! Wanneer u een vergadering met ons organiseert, vindt u al onze 13 vergaderruimten op dezelfde speciale conferentie- en evenementenvloer. Al onze pauzeruimtes hebben natuurlijk daglicht en zijn voorzien van airconditioning en geluidsisolatie. Onze balzaal, een multifunctionele conferentiefaciliteit, biedt plaats aan evenementen met maximaal 400 deelnemers. Ervaar deze unieke service in de stad: Crowne Plaza Budapest Meetings® heeft zijn eigen persoonlijke assistentie tijdens uw vergadering en biedt Business Center Services met printmogelijkheid, computer- en internetgebruik. Om onze gasten tevreden te stellen - of ze nu een vergadering organiseren of eraan deelnemen - bieden we „Welcome Back Guarantee®”! Ons hoofdrestaurant, The Cult, is modern ingericht met zachte, uitnodigende kleuren die perfect passen bij het menu van lichte, gezonde internationale gerechten en onze Hongaarse specialiteiten. Ons restaurant bevindt zich op hetzelfde niveau als de vergaderzalen en zijn dus perfecte locaties voor zakenlunches en lunchpauzes voor conferenties. Op weekdagen is ons Axis Café een perfecte plek voor uw zakenlunch. Drink een coole cocktail, geniet van een heerlijke koffie of geniet van een lekker broodje of wrap in een echte kosmopolitische sfeer! Het is een moderne, trendy plek die niet alleen hotelgasten maar ook de lokale gemeenschap aantrekt: het is een echte 'Hot Spot'!

Annuleringsbeleid

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons hotel.